הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lyle Mcdonald's Bulk Routine

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
המשקל הוא פרמטר חשוב בתכנית כי צריך להגיע בכל סט לחזרה או שתיים לפני כשל.
יאללה להעמיס את המוט:bananen_smilies074:
אלה המשקלים שעצרתי בהם לפני כשל, איפה שאני יכול לעלות כתבתי 😉

אלה המשקלים שעצרתי בהם לפני כשל, איפה שאני יכול לעלות כתבתי 😉

אני מציע לך אפילו לעבוד בהתחלה במשקלים טיפה יותר נמוכים ממה שאתה באמת יכול כדי להתרגל לתוכנית כזאת עצימה , אני בשבועיים הראשונים לא יכלתי לזוז כי ניסיתי להיות קשוח ולהתחיל חזק על ההתחלה .

• פותח/ת השרשור
אני מציע לך אפילו לעבוד בהתחלה במשקלים טיפה יותר נמוכים ממה שאתה באמת יכול כדי להתרגל לתוכנית כזאת עצימה , אני בשבועיים הראשונים לא יכלתי לזוז כי ניסיתי להיות קשוח ולהתחיל חזק על ההתחלה .
כמובן זאת עצה מצויינת, כמו שרשמתי אני מתחיל ממשקלים נמוכים גם כדי לעבוד בטכניקה נכונה וגם כדי "לאפס" את המשקלים ולעלות באופן ליניארי 😃

כמובן זאת עצה מצויינת, כמו שרשמתי אני מתחיל ממשקלים נמוכים גם כדי לעבוד בטכניקה נכונה וגם כדי "לאפס" את המשקלים ולעלות באופן ליניארי 😃

קשה לי להאמין שתצליח לשמור על עלייה לינארית במשקלים לאורך זמן , אבל עצה כללית היא תמיד להשתפר מאימון לאימון בין עם להעלאות משקל לתת עוד חזרה או לתת עוד סט יש חשיבות מאוד גדולה ליצור התקדמות רציפה .

הגזמתם קצת... התוכנית לא כזאת עצימה כמו שהפכתם אותה.

הגזמתם קצת... התוכנית לא כזאת עצימה כמו שהפכתם אותה.

עצימות התוכנית תלויה במתאמן (רוב הזמן לדעתי ) , אותה תוכנית בדיוק יכולה להיות מבוצעת עם הבדלים של שמיים וארץ על ידי אנשים שונים .

הבנתי את הרמז שלך, אבל אל תדאג, אני עובד כמו שצריך.
אולי אתה פשוט רגיל לתוכנית עם מעט סטים ותרגילים...
בכל אופן זאת תוכנית סבבה לגמרי, מרגישים את הכאב אחרי האימון ואת העייפות, אבל הגזמתם קצת.

הבנתי את הרמז שלך, אבל אל תדאג, אני עובד כמו שצריך.
אולי אתה פשוט רגיל לתוכנית עם מעט סטים ותרגילים...
בכל אופן זאת תוכנית סבבה לגמרי, מרגישים את הכאב אחרי האימון ואת העייפות, אבל הגזמתם קצת.

שמע האימונים שלי עצימים וגם עם נפח מכובד , ולא התכוונתי אליך אלא באופן כללי אלא שיש הבדל בין 3X10 בין מתאמנים שונים .
ויכול להיות שאני לא מעריך אותה נכון ( לא ביצעתי אותה ) .

• פותח/ת השרשור
אני דווקא חושב שהתוכנית עצימה: לעשות בנץ', בנטאובר, פרס ומתח באותו האימון זה נחשב עצים דיו.

• פותח/ת השרשור
צודק, טעות שלי.
התכוונתי שהתוכנית קשה מאוד כי היא משלבת את התרגילים הכי קשים אחד אחרי השני בטווחי חזרות שונים, לא היה לי כוח בסוף האימון.

יאללה היום אימון תחתון ראשון, נעדכן איך היה 😵

לי גם היה היום אימון תחתון ראשון, באתי די עייף אז הסקוואט היה חלש [לא שהוא משהו בד"כ].
בעיקרון תוכנית סבבה לגמרי, יצאתי עייף ממנה. הבעיה היא שחשבתי שהיא תיקח לי קצת זמן, אבל בגלל הזמני מנוחה זה לוקח לי שעה :\

מן הסתם כי המשקלי עבודה עולים

לא בגלל המשקלים אלא בגלל ההתקדמות וגיוס היחידות המוטוריות (נראה לי דייב טייט מסביר על זה איפושהוא ), לדוגמא אני מתאמן מתחיל ולכן אין לי הפרשים גדולים עדיין ...

אם אתה עובד 70% מהRM1 שלך ואתה עובד עם 70 קילו, משמע יש הבדל של 30 קילו בין הRM1 שלך.
אם אתה עובד 70% מהRM1 שלך ואתה עובד עם 140 קילו, משמע יש הבדל של 60 קילו מהRM1 שלך.

ככל שאתה עולה במשקלים כך ההבדל בין הRM1 לשאר הRM גדולים יותר...
או שלא הבנתי למה אתה מתכוון?

אם אתה עובד 70% מהRM1 שלך ואתה עובד עם 70 קילו, משמע יש הבדל של 30 קילו בין הRM1 שלך.
אם אתה עובד 70% מהRM1 שלך ואתה עובד עם 140 קילו, משמע יש הבדל של 60 קילו מהRM1 שלך.

ככל שאתה עולה במשקלים כך ההבדל בין הRM1 לשאר הRM גדולים יותר...
או שלא הבנתי למה אתה מתכוון?

לא הבנת נגיד נקח סקוואט ואתה עושה 100 קילו RM1 אז מתאמן מתחיל יוכל לעשות 80% מRM1
פלוס מינוס 10 חזרות . מתאמן מתקדם יוכל לעשות עם אותו משקל הרבה פחות ישנם אנשים שיוכלו לעשות רק חזרה אחת א שתיים עם 80% מהRM 1 שלהם .

אני יכול לחפש ותת לך תשובה עוד מעט , לדעתי זה בגלל מערכת העצבים וגיוס היחדות המוטוריות אבל אני לא זוכר במדויק את ההסבר .

טוב בדקתי ודייב טייט לא מרחיב כלום , הוא רק אומר שמתאמן וותיק מגייס יותר יחידות מוטוריות .

נערך לאחרונה:
מגוייסות פחות או יותר יחידות מוטריות?
הרי מתאמן מתקדם הוא כבר "משופשף" בזה, איך זה יכול להיות שהRM10 שלו יהיה פחות ממתאמן מתחיל אם הRM1 שלהם אותו דבר?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית