הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה סקווט,בור,דדליפט,פרס

יפה מאוד !
בסקוואט אתה יכול לרדת טיפה יותר מבוקר זה נראה כאילו אתה פשוט מתרסק ובמשקלים גבוהים זה יפעל לרעתך
בפרס תנסה להוציא מרפקים יותר קדימה

• פותח/ת השרשור
תודה אחי, בסדווט רגיל אני לא מתרסק פשוט המשקל קל עשיתי ריסט התחלתי רק את התוכנית על 70% מהמשקלים.

מצויין !
כמו שאמרו מעלי תנסה לא לרדת ככה כדי לא לאבד את הכיווץ.
ודדליפט אתה לא נועל ירכיים לפי מה שאני רואה בסיום התנועה תוציא אגן כלפי פנים ותוציא חזה

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה אחי חח אני שמח שהכל טוב, ותגידו בסרטון הרשאן יש לי גוד מורנינג או שזה נדמה בגלל זווית קצת שונה?

למה גופייה?
את הסקוואטים עשית פה עם גופייה נכון ?! אני רק אומר שבמשקלים הכבדים זה פשוט חותך את העור כזה .. לפחות אצלי ואצל החברים שמתאמנים איתי
אז רק אמרתי שאם אתה רוצה לשים גופייה כי חם לך או כי אתה שרירי או what ever 😃 פשוט שים אותה אחרי שאתה מסיים את הסקוואטים

את הסקוואטים עשית פה עם גופייה נכון ?! אני רק אומר שבמשקלים הכבדים זה פשוט חותך את העור כזה .. לפחות אצלי ואצל החברים שמתאמנים איתי
אז רק אמרתי שאם אתה רוצה לשים גופייה כי חם לך או כי אתה שרירי או what ever 😃 פשוט שים אותה אחרי שאתה מסיים את הסקוואטים
דיי מעניין אותי, באיזה משקלים בערך זה כבר עושה לכם חתכים?
באמת כולם ממליצים על חולצה ולא גופייה והאמת שלא זכור לי שראיתי מישהו עושה סקוואט כבד עם גופייה, אבל התחיל הקיץ ונהיה חם מאוד... החלטתי לתת לזה צ'אנס, כבר פעמיים, פעם אחת הסטים הכבדים שלי (עם הגופייה) היו 127.5X2 , 120X3 , 105X8 ופעם אחת 110X3 , 120X2 , 100X6 והיה בסדר גמור לא קרוב אפילו ללהפריע, אפילו להיפך, הרגשתי שהמוט יותר מקובע ביחס לסקוואט עם חולצה (עושה LB)

• פותח/ת השרשור
חחח אני לובש גופייה כי חם ולא בשביל להראות משהו... חח לא שיש לי... ולי זה דווקא ביינתים עם המשקלים הקטנים שלי לא חותך כלום, אבל תודה על האצה אם זה יתחיל להפריע בסקווט אז אני אלך תמיד עם חולצה ולא גופייה, למרות שבמאלה אני לרוב עם חולצה.

עריכה:
http://startingstrength.com/resources/forum/showthread.php?t=31876
(שימו לב יש גם עמוד 2)
תגידו מה אתם אומרים על מה שהבחור פה אומר לי?( שיש לי אובר אקסטיינשן) ואיך מטפלים בזה?

נערך לאחרונה:
הוא מהחברה המבינים שם, אז הייתי מקשיב.

פתרון - מרימים חזה, לא מוציאים תחת.

• פותח/ת השרשור
הוא מהחברה המבינים שם, אז הייתי מקשיב.

פתרון - מרימים חזה, לא מוציאים תחת.

אבל כשאני מרים חזה אז זה מקשית את כל הגב ויהיה לי אותו דבר לא?

וצגיד כשאתה יושב בסקווט אתה צריך לחשוב על להתיישב כמה שיותר אחורה או אתה חושב על פשוט להתיישב למטה, לפתוח את הברכיים ולשקוע למטה?

אולי כן, אולי לא. לא כל cue עובד עבור כל אדם. אבל כרגע, לטענתו, אתה מוציא תחת כמו ברווז. תנסה ותראה איך זה עובד לך.

יש אנשים שממש מתיישבים אחורה, ויש כאלה שפחות. כמו שאמרתי כל מתאמן צריך להתאים את המחשבות שלו למה שעובד עבורו. אני למשל חושב על להשאיר זווית גב קבועה, ועל מוט בקו ישר והשאר קורה מעצמו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית