הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לעשות?

Assheart

משתמש מתחיל
69
0
נק' מוניטין:
0
69
0
נרשמתי למכון מחר אני מתחיל..

קלטתי שיש שם ספה בשביל משקולות חופשים וספה בשביל באנצ' פרס אבל ראיתי שיש שם רק סקוואט ב מסמית' משין ותכננתי לעשות SS..

מה לעשות? אפשר בעיקרון לקחת את המוט של הבנצ'? מישהו יגיד לי משהו על זה?

ומאיזה משקל להתחיל בתרגילים?

• פותח/ת השרשור
התחלתי היום להתאמן,באה אליי מדריכה ואמרה שאני לא יכול לעשות מה שאני רוצה.
מדדה לי משקל אחוז שומן ומטרה ועשתה לי תוכנית אימונים שהיא כולה ממכונות כמו חתירה לחיצת חזה פולי עליון וכל הדברים האלה..

שמתי לב שיש שם ספה לבאנצ' פרס וספה רגילה ומה שראיתי שיש שמה רק סמית' משין..ותכננתי לעשות ss אחרי תקופה של מה שהיא נתנה לי..השאלה היא אם לעבור מכון בגלל זה כי בינתיים עשיתי רק לשלושה חודשים או להמשיך שמה? אני לא רוצה לבזבז הרבה זמן סתם..

אין הרבה לחץ בגלל סיבה...וכנראה שהסיבה היא שאין שם אפשרות לעשות סקוואט כמו שצריך
או שיש שם מאמנים שמרגישים שהם "יודעי-על"

נחשבת אחלה לפי דעתי...הייתי בהולמס פלייס תקופה...אחלה מקום עם בריכה וכ'ו...לא התאימה לי האווירה אז עזבתי...אבל בכללי אחלה

כמובן שהרוב גם תלוי בך אם נוח לך במקום מסויים תישאר בו, אבל קשה לי להאמין שיהיה לך נוח במקום שלא נותן לך לעשות SS כרצונך
ושאין בו מקום לעשות סקוואט כמו שצריך

חוץ מזה תמיד אפשר להשיג "אימון ניסיון" בחדרי כושר כדי להבין במה מדובר

• פותח/ת השרשור
נחשבת אחלה לפי דעתי...הייתי בהולמס פלייס תקופה...אחלה מקום עם בריכה וכ'ו...לא התאימה לי האווירה אז עזבתי...אבל בכללי אחלה

כמובן שהרוב גם תלוי בך אם נוח לך במקום מסויים תישאר בו, אבל קשה לי להאמין שיהיה לך נוח במקום שלא נותן לך לעשות SS כרצונך
ושאין בו מקום לעשות סקוואט כמו שצריך

חוץ מזה תמיד אפשר להשיג "אימון ניסיון" בחדרי כושר כדי להבין במה מדובר

הקטע זה שאימון אחד לא יספיק לי ואני צריך גם שיהיה איזה מאמן נורמלי שיוכל להראות לי תטכניקה ולסדר למה לא נעים לי לעשות פאדיחות..

הקטע זה שאימון אחד לא יספיק לי ואני צריך גם שיהיה איזה מאמן נורמלי שיוכל להראות לי תטכניקה ולסדר למה לא נעים לי לעשות פאדיחות..

לגבי טכניקה...תצלם סרטונים ותעלה לפה
לגבי פאדיחות...מה באת להתאמן או לעשות פוזות מול מראה?
והאימון האחד הוא בשביל התרשמות לשם המשך באותו מכון...לא אימון אחד ולהפסיק...

שיהיה בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית