הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תה ירוק

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
קראתי לא מזמן משהו על תה ירוק, אני לא זוכר מה קראתי אבל אני זוכר שאיכשהו זה טוב בחיטוב... ואני לא מוצא את זה עכשיו, אפשר עזרה במציאת המאמר ?
ועוד שאלה קטנה - בחודש ראשון של חיטוב (גירעון של 400-500, 130-140 פחמימה, 50-60 שומן, 140 חלבון) העמסה לעשות אחרי שבועיים או שאפשר למשוך חודש ?

טוענים שזה עוזר לשריפת שומן. יש מחקרים בפורום מחקרים.
באמת באיזה כמות ? כדורים זה גם נחשב.? ראיתי שלחברת now יש כאלה אתה ממליץ או לדעתך זה גם סתם בזבוז כסף
לפותח הפוסט עם הכנות פחמימה הזאתיי אני אישית משכתי שלוש שבועות בלי העמסה בפעם הראשונה אני חושב שאתה יכול למשוך חודש ואז לקצץ לשבועיים
וemz ראיתי שיש גם כל מיני סוגים של התה ירוק הזה ... יש איזשהו סוג שהוא מומולץ ? ( Decaffeinated, Standardized,Phytosome)

נערך לאחרונה:
באמת באיזה כמות ? כדורים זה גם נחשב.? ראיתי שלחברת now יש כאלה אתה ממליץ או לדעתך זה גם סתם בזבוז כסף
לפותח הפוסט עם הכנות פחמימה הזאתיי אני אישית משכתי שלוש שבועות בלי העמסה בפעם הראשונה אני חושב שאתה יכול למשוך חודש ואז לקצץ לשבועיים
תשתה 2-3 כוסות ביום לבריאות בלי שטויות.

וemz ראיתי שיש גם כל מיני סוגים של התה ירוק הזה ... יש איזשהו סוג שהוא מומולץ ? ( Decaffeinated, Standardized,Phytosome)
אין לי מושג. מעולם לא התעניינתי בזה.

אני ממש לא צחקתי. חיטוב אחרון שתיתי איזה 4 ליטר ביום,לא יודע מה שמים שם,אבל עד 10 ימים ליפני התחרות הייתי על 100 מכ דיבול ואינסולין והייתי יבש כמו סלע. כל החיטוב עשיתי על 200 גר פחמימה ובלי אירובי. לא יודע מה השתנה כ"כ,אבל דבר היחיד החריג שעשיתי זה שימוש מופרז בתה ירוק.

אני ממש לא צחקתי. חיטוב אחרון שתיתי איזה 4 ליטר ביום,לא יודע מה שמים שם,אבל עד 10 ימים ליפני התחרות הייתי על 100 מכ דיבול ואינסולין והייתי יבש כמו סלע. כל החיטוב עשיתי על 200 גר פחמימה ובלי אירובי. לא יודע מה השתנה כ"כ,אבל דבר היחיד החריג שעשיתי זה שימוש מופרז בתה ירוק.
שמע 4 ליטר זה לא אומר כמה תה היה שם, אז לא אומר יותר מידי

אבל אני זוכר שראיתי מחקר שפורסם ניראלי פה שנתנו לאנשים תה ירוק וזה כאילו מגדיל את הגירעון הקלורי בחיטוב אבל, זה היה ממש ממש טיפה לא משו ששווה התייחסות אפילו, לפי המחקר ולפי הזיכרון שלי, אם למישו יש מחקר סותר שיפרסם

נשמע לי קצת כמו לאכול שום בשביל אנטיביוטיקה.
מה זה שורף שומן? עד כמה זה באמת כדאי ותורם?

במה זה עזר לך? באיזה אופן לקחת אותו כדורים, שתית ? איזה כמות לקחת ביום??

טוב... איזה כמות ?
למה לחלוק ולשאול יותר מדי שאלות אמרו שזה מועיל אז פשוט תשתה, כמה ? כמה שנראה לך ריאלי, 4 ןליטר כמו שאנטון אמר ממש לא מתאים למתאמן הממוצע ובכללי זה מופרז, תנסה כמות סבירה ביום.

אני רק חייב להבין - איך לעזאזל אתה שתית 4 ליטר של החרא הזה יש לזה טעם כל כך מר אני עומד להקיא.. רק בגלל הסגולות שלו אני מקפיד לשתות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית