הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תה ירוק

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
קראתי לא מזמן משהו על תה ירוק, אני לא זוכר מה קראתי אבל אני זוכר שאיכשהו זה טוב בחיטוב... ואני לא מוצא את זה עכשיו, אפשר עזרה במציאת המאמר ?
ועוד שאלה קטנה - בחודש ראשון של חיטוב (גירעון של 400-500, 130-140 פחמימה, 50-60 שומן, 140 חלבון) העמסה לעשות אחרי שבועיים או שאפשר למשוך חודש ?

• פותח/ת השרשור
למה לחלוק ולשאול יותר מדי שאלות אמרו שזה מועיל אז פשוט תשתה, כמה ? כמה שנראה לך ריאלי, 4 ןליטר כמו שאנטון אמר ממש לא מתאים למתאמן הממוצע ובכללי זה מופרז, תנסה כמות סבירה ביום.

אני רק חייב להבין - איך לעזאזל אתה שתית 4 ליטר של החרא הזה יש לזה טעם כל כך מר אני עומד להקיא.. רק בגלל הסגולות שלו אני מקפיד לשתות 😃
יש בטעמים...
ואתם מדברים על תה בסקית כה.. לא חייב עלים אמייתים..?
ו 4 ליטר WTF..? כוס זה כמה 200 מ"ל ?.. 16 כוסות..?

וגם אם זה תורם קצת - קצת מתה, קצת סיבים, קצת קפאין קצת מאוד כל מיני שטויות, בסופו של דבר הכל ביחד יכול לעזור...

אני רק חייב להבין - איך לעזאזל אתה שתית 4 ליטר של החרא הזה יש לזה טעם כל כך מר אני עומד להקיא.. רק בגלל הסגולות שלו אני מקפיד לשתות 😃

יותר טעים מי תה רגיל ובהרבה, אני שותה לפחות שקית אחת ביום וגם בלי סוכר (ושום תחליף) זה פשוט טעים לי.

הכל הרבה יותר פשוט,יש לי כוסשל בירה בנפח ליטר 1. 4 כאלה עם 2 סוכרלוז ביום.טעים ונעים

הכל הרבה יותר פשוט,יש לי כוסשל בירה בנפח ליטר 1. 4 כאלה עם 2 סוכרלוז ביום.טעים ונעים
מעניין אותי לדעת קלינה, איזה סוג של תה ירוק שתית? של איזה חברה? זה היה משהו אורגני ואיכותי או סתם "תה ירוק" של ויסוצקי?
והאם קנית את זה בתור תיון, צמח מיובש או אבקת תה ירוק מאצ'ה?

מעניין אותי לדעת קלינה, איזה סוג של תה ירוק שתית? של איזה חברה? זה היה משהו אורגני ואיכותי או סתם "תה ירוק" של ויסוצקי?
והאם קנית את זה בתור תיון, צמח מיובש או אבקת תה ירוק מאצ'ה?

שניה,אני בטלפון עם מחלקת שווק של ויסוצקי,מנסה לסגור איזה משהו. אם לא,אז תה ירוק גרוזיני

נערך לאחרונה:
שניה,אני בטלפוו עם מחשקת שווק של ויסוצקי,מנסה לסגור איזה משהו. אם לא,אז תה ירוק גרוזיני
ועכשיו ברצינות? אני רוצה להזמין את זה: http://www.ebay.com/itm/100-Natural-Organic-Matcha-Green-Tea-Powder-100g-3-5oz-/230652888979?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D209459698008097826%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26#ht_2845wt_1163

האם האבקה הזאת תהיה טובה?

התחלתי עם ויסוצקי ,תיונים רגילים,אח"כ עברתי לחליטות,אבל מהפשוטות. גג 20 שח לחבילה. לא צריך להשתגע.

ישלי גם קפסולות וגם אני שותה את זה כתה-קר.
אני עושה לי כל יום לפני השינה ליטר של תה-קר (שם 2 שקיות 4 סטיביה עם ליטר מים חמים, נותן למים להמיס את התה ואז מכניס למקרר לכל הלילה)
זה יוצא מתוק, בלי קלוריות והרבה יותר טעים ממים.

לפני האימון אני לוקח קפסולה אחת.
אני עושה את זה כבר כלכך הרבה זמן שאני לא יודע אם זה עוזר או לא, אבל כבר קניתי את הקפסולות (היה מבצע) והתה-קר טעים. אז יאללה אני ממליץ

כבר חודשים אני על קנקן שניים ביום של תה ירוק עם תיונים של ויסוצקי, עכשיו אני רוצה לקנות חליטות של סנצה שזה הסוג של התה ירוק שהכי עוזר לחיטוב לפי מה שאומרים
לעזור זה בטוח תורם הבעייה זה הכמויות של הקפאין שצריך להיזהר לא להגיע למינון יתר ביום
אני כבר מרגיש שמתפוצץ לי המוח כשאני כמה שעות בלי קפאין מרוב עודף ומחשש של הגוף שאני מתנקה 😃
יוצא לי ביום לפני אימון כוח 2 כוסות קפה שחור, עם יהומבין קפסולה של 200 מ"ג ובמהלך היום הרבה תה ירוק.... 😵

הכי טעים לפי דעתי זה של ויסוצקי יש כול מיני טעמים לימון , דבש ועוד...
ואל תיקנו בשום פנים באופן עלים זה סיוט וקשה אחר כך להוציא אותם מהכוס ואז אתה לוקח שלוק ויורק את העלים , אם אין לכם מסננת מטורפת לא ממליץ !

אם לשתות את זה כדי לקבל מי זה סיוע כלשהו בחיטוב אז למה לא לקנות כדורים במקום לחפש עלים ועצות ולהכניס 4 ליטר ביום (מעניין איך אפשר לישון אחרי כמות כזו של נוזלים בלי לקום כל שעתיים להתפנות)? מה זה כולם פה הפכו "לטבעיים" פתאום...🙄

אנטון כמה תה אתה שם על הכוס של הליטר 2 כפיות של תה ירוק(אני מדבר על העלים עצמם שאתה מרתיח אותם ויוצר חליטה)?

ישלי גם קפסולות וגם אני שותה את זה כתה-קר.
אני עושה לי כל יום לפני השינה ליטר של תה-קר (שם 2 שקיות 4 סטיביה עם ליטר מים חמים, נותן למים להמיס את התה ואז מכניס למקרר לכל הלילה)
זה יוצא מתוק, בלי קלוריות והרבה יותר טעים ממים.

לפני האימון אני לוקח קפסולה אחת.
אני עושה את זה כבר כלכך הרבה זמן שאני לא יודע אם זה עוזר או לא, אבל כבר קניתי את הקפסולות (היה מבצע) והתה-קר טעים. אז יאללה אני ממליץ

עשיתי את זה ויצא לי מגעיל. מה יכול להיות שלא עשיתי נכון?

אולי שמתי את התיון קצת מדיי זמן (דקה בערך) במים החמים?

עשיתי את זה ויצא לי מגעיל. מה יכול להיות שלא עשיתי נכון?

אולי שמתי את התיון קצת מדיי זמן (דקה בערך) במים החמים?
סתיביה פשוט ממתיק גועלי. אני ממליץ על ממתיק על בסיס סוכרלוז.הכי טוב תוצרת SPLENDA אמריקאי(לא סוכן שלהם ואין לי למכירה),אבל יש בסופרים מלא סוכרלוז. אני קונה בארץ כחול לבן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית