הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקה למסה

• פותח/ת השרשור New
  • פורסם בתאריך

New

משתמש פעיל
420
12
נק' מוניטין:
23
420
12
איזה אבקה אתם הייתם ממליצים לי לקנות בטווח מחירים של עד 450 שקל שתתאים לבן אדם שעושה מסה , חשבתי על לקנות את הפרוגיינר 6 קילו מישראל בודי יש על זה מבצע ב455.

נערך לאחרונה:
אני שוקל 71 אבל דקה אני יצלם את עצמי ויעלה תמונה לפה אולי תוכלו לעזור לי בהתלבטות באבקה
זאת התמונה שלי: http://imageshack.us/photo/my-images/269/asdasdahk.jpg/

זה לא קשור לאיך שאתה נירא. גיינר לוקחים כמתקשים להגיע לכמות פחממות רצויה עקב סיבות מוצדקות: חוסר תאבון, יא יכולת להקפיד על תזונה עקב הורך חיים מאוד דינמי (עבודה + לימודים/טיולים/נסיעות למיניהם). אם אין לך בעיה להגיע לכמות הפחממות שאתה צריך ואם אתה תלמיד ממוצע רגיל ואתה לא עובד כל יום אחרי צהריים אז לא אמורה להיות בעיה,אתה לא צריך גיינר...

• פותח/ת השרשור
שמע אני חדש קצת פה ואני לא ממש מבין,בוא אני יסביר לך את הבעיה שלי אני לא מגיע לכמות חלבון מספיקה שזה 150~ גרם חלבון ביום , אל איזה אבקה הייתם ממליצים לי כדי לפתור את הבעיה הזו?

שמע אני חדש קצת פה ואני לא ממש מבין,בוא אני יסביר לך את הבעיה שלי אני לא מגיע לכמות חלבון מספיקה שזה 150~ גרם חלבון ביום , אל איזה אבקה הייתם ממליצים לי כדי לפתור את הבעיה הזו?

אז אתה צריך אבקת חלבון:
זול: סופר אפקט
יותר יקר: מיופיוזיון
אם בא לך קצת פחממות: סינטה 6
אם בא לך מיינסטרים: דימייטז/גולד
אם אתה עשיר ולא חסר לך כלום בחיים: היידרובילדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית