תמונה לאחר חודשיים וחצי חיטוב + הערכה

• פותח/ת השרשור denous
  • פורסם בתאריך

denous

משתמש מתחיל
215
2
נק' מוניטין:
342
215
2
אחרי מאסה ארוכה עם כמה פציעות בדרך שלכלכו אותה, התחלתי חיטוב על 94-95 קילו, חיטוב שהערכתי שיקח 3 חודשים אבל המטרה היא 9 אחוז שומן ולכן 4 חודשי חיטוב נשמע יותר ריאלי...
חייב לציין, אמנם היו לי לא מעט פציעות במאסה הזאת, פריקת כתף, דלקת יד אחורית, גב תחתון, + נטייה להשמנה ולכן ייתכן שההמלצה שלי לא הכי אמינה ונכונה אבל בכל זאת, לא ממליץ לבצע מאסה "מלוכלכלת", פשוט חבל כי החיטוב אחרי זה לא קל בכלל ואני לא יודע עד כמה זה שווה את המאסה שצוברים.
בכל מקרה, אני חושב שאני טעיתי אז רק להיות הכי ברור, לא ממליץ בכלל לאנשים עם נטייה להשמנה לכלכלך אפילו טיפה את המאסה.

התמונות האלו מסוף מאסה 94 קילו על מטר 174

2qxteev.jpg 2012-04-04 17.34.55.jpg 2012-04-04 17.35.51.jpg
ואלו לאחר חודשיים וחצי 86.5 קילו לאחר אימון.
2012-06-27 21.34.55.jpg 2012-06-27 22.10.47.jpg 2012-06-27 22.11.36.jpg 2012-06-27 22.12.48.jpg 2012-06-27 22.13.29.jpg 2012-06-27 22.14.38.jpg 2012-06-27 22.16.52.jpg

אשמח להערכות אחוזי שומן, התכנון הוא להגיע ל-9 אחוז שומן ע"פ המלצה של משה כדי לדעת אם יש ג'ינו או שזה שומן..

נערך לאחרונה:
הקישור הראשון לא עובד.
בכל מקרה יפה מאוד, אתה עובר לדל פחמימה?
ואיך נראים הערכים הסופיים שלך עכשיו?
והאימונים?

• פותח/ת השרשור
הקישור הראשון לא עובד.
בכל מקרה יפה מאוד, אתה עובר לדל פחמימה?
ואיך נראים הערכים הסופיים שלך עכשיו?
והאימונים?

אני חושב שתיקנתי...
אני שונא לספור פחמימות או להעריך, לכן התחלתי עם דל פחמימה ואכלתי כמה שפחות בלי לספור ככה שהגעתי ל-50 גרם פחות או יותר...
שלושה שבועות אחרונים העלתי את כמות האירובי וגם את הפחמימות לאזור ה-100 גרם...
לגבי חלבונים ושומנים, אני לא סופר במדוייק או פועל על פי תפריט אבל מגיע למשקל גוף כפול 2 חלבונים.
אימונים התחלתי ב-AB 4 פעמים תרגילים מורכבים כמובן, די דומה ל-SS, שיניתי למען הגיוון...
כרגע עברתי ל-3 פעמים בשבוע ויותר אירובי.

לדעתי אתה במצב מצויין, אני לא כל כך מבין על מה אתה מתלונן, אולי יכלת לחתוך לחיטוב מוקדם יותר...
בכל מקרה אתה יורד יפה מאד אני מאמין שתוך חודש וחצי+- אתה ב 9-10 אחוז

יפה!

אתה עדיין נראה רופס ונוזלי מקווה שיסתדר לך באחוז ושמן נמוך יותר
אני מעריך שאתה באיזור ה14-15 כרגע
בהצלחה בהמשך!

בהצלחה בהמשך!

יסתדר לו, זה לא שאלה בכלל. אני זוכר אותו אחרי איזה חיטוב שהוא עשה.
תמשיך עם העבודה הקשה, אתה עוד תגיע למטרה שלך תוך חודש-חודשיים גג.

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה במצב מצויין, אני לא כל כך מבין על מה אתה מתלונן, אולי יכלת לחתוך לחיטוב מוקדם יותר...
בכל מקרה אתה יורד יפה מאד אני מאמין שתוך חודש וחצי+- אתה ב 9-10 אחוז

יפה!

תודה רבה!

יסתדר לו, זה לא שאלה בכלל. אני זוכר אותו אחרי איזה חיטוב שהוא עשה.
תמשיך עם העבודה הקשה, אתה עוד תגיע למטרה שלך תוך חודש-חודשיים גג.

האמת שעודף העור הוא זה שנותן את המראה הזה ולא נראלי שזה יסתדר עד כדי כך...
ירדתי 30 קילו בצורה מהירה והיום אני חווה את התוצאות 😃 לטוב ולרע...
בכל מקרה, מהשוואות שלי עם תמונות מחיטוב קיץ שעבר, אני באמת שמח כי שמתי לב שהעור נמתח קצת..

בהצלחה בהמשך!

נוזלי ורופס... אוקיי...
תודה!

אתה בסביבות 14-15, ואתה גם רחוק מלהיות רופס ונוזלי. אתה בטוח לא יבש, אבל רוב הנוזלים "הרגילים" ירדו.

• פותח/ת השרשור
אתה בסביבות 14-15, ואתה גם רחוק מלהיות רופס ונוזלי. אתה בטוח לא יבש, אבל רוב הנוזלים "הרגילים" ירדו.

ההערכה שלי היא גם 14..
ובכל זאת אני חייב להגיד שעצמות כסל מאוד ברורות, יידים חטובות, אמה חטובה מאוד, בבטן כבר יש תבנית ואם לא היה עור היה כבר ריבועים לדעתי..
ועדיין אין את המראה החטוב\היבש...
קצת מתסכל למען האמת, בכל מקרה תודה רבה!

חיטוב מצויין!, בן כמה אתה?

תודה רבה!
חודש הבא בן 20

ההערכה שלי היא גם 14..
ובכל זאת אני חייב להגיד שעצמות כסל מאוד ברורות, יידים חטובות, אמה חטובה מאוד, בבטן כבר יש תבנית ואם לא היה עור היה כבר ריבועים לדעתי..
ועדיין אין את המראה החטוב\היבש...
קצת מתסכל למען האמת, בכל מקרה תודה רבה!
אני חושב שיש לך ציפיות גדולות מדי. אתה בערך על 14, היד והכתפיים עדיין לא חטובות, תן לזה זמן.

אחלה שינוי, לא הייתי שם סטופר על הזמן פשוט תמשיך.

נקודה אחת רק, זה שירדת 30 קילו בבום לא קשורה לעודפי העור.
גם אם היית יורד אותם באיטיות היית מגיע לאותה התוצאה, מאחר וזה פשוט תלוי באלסטיות של העור.

כל הכבוד! חיטוב מעולה, רק פעם הבאה שאתה מעלה תמונות תשאיר את המכנסיים במקומם הטבעי 😉
שאלה מסקרנות- איך פרקת את הכתף?

• פותח/ת השרשור
אני חושב שיש לך ציפיות גדולות מדי. אתה בערך על 14, היד והכתפיים עדיין לא חטובות, תן לזה זמן.

אני מודע לזה, פשוט אני מכוון מאוד גבוה עם החיטוב הזה.. כרגע אני נותן לזה זמן, כמה שצריך!

אחלה שינוי, לא הייתי שם סטופר על הזמן פשוט תמשיך.

נקודה אחת רק, זה שירדת 30 קילו בבום לא קשורה לעודפי העור.
גם אם היית יורד אותם באיטיות היית מגיע לאותה התוצאה, מאחר וזה פשוט תלוי באלסטיות של העור.

יש דרך לשפר את האלסטיות של העור ולגרום לו להסתגל לגוף כמו שצריך?
עד היום לא שמעתי על דרך כלשהי חוץ מניתוח כמובן...
ותודה רבה!
כל הכבוד! חיטוב מעולה, רק פעם הבאה שאתה מעלה תמונות תשאיר את המכנסיים במקומם הטבעי 😉
שאלה מסקרנות- איך פרקת את הכתף?

חח תודה רבה!
ביצעתי לחיצת כתפיים עם דאמבלים בישיבה 30 קילו כל יד, (לא משקל חדש או משהו) מסיבה כלשהי יד שמאל הלכה אחורה ועשתה סיבוב בדיוק כמו שאתה מתאר ברגע זה...
הייתה תת-פריקה...
כשחזרתי למכון חבר שלי אמר לי שאותו ספסל שביצעתי בו את התרגיל רועד כבר זמן מה, באותו יום הוציאו את הספסל משימוש...
אם זה טעות שלי או רשלנות של המכון אני לא יודע..

ירידה יפה מאוד ! אבל יש לך עוד הרבה זמן וסבל להגיע ל9 אחוז 😃... מה המשקלי עבודה שלך במורכבים ?

• פותח/ת השרשור
ירידה יפה מאוד ! אבל יש לך עוד הרבה זמן וסבל להגיע ל9 אחוז 😃... מה המשקלי עבודה שלך במורכבים ?

כן באמת הרבה סבל אבל נעבור את זה 😃
האמת שבדיוק כשסיימתי את המאסה פרקתי את הכתף.. ומאז לא מסוגל לעשות דדליפט או סקוואט כבד, פרס מן הסתם לא בא בחשבון... נשאר רק לחיצת חזה..
עדיין מצליח לתת 3X5X100..
מתגעגע למאסה קצת חח

יש דרך לשפר את האלסטיות של העור ולגרום לו להסתגל לגוף כמו שצריך?
עד היום לא שמעתי על דרך כלשהי חוץ מניתוח כמובן...
ותודה רבה!

אין דרך לשפר את האלסטיות של העור באופן ממשי.
תחשוב על זה כמו על גומייה שאתה מותח, ברגע שעברת את נקודת האלסטיות שלה היא לא תחזור למצב הראשוני.
נוצרים קרעים מיקרוסקופיים בגומיה (או עור) שבעצם מהוות חוצץ מהחומר השלם ולכן הגמישות נעלמת.

• פותח/ת השרשור
אין דרך לשפר את האלסטיות של העור באופן ממשי.
תחשוב על זה כמו על גומייה שאתה מותח, ברגע שעברת את נקודת האלסטיות שלה היא לא תחזור למצב הראשוני.
נוצרים קרעים מיקרוסקופיים בגומיה (או עור) שבעצם מהוות חוצץ מהחומר השלם ולכן הגמישות נעלמת.

המצב לא יחזור אבל לפי השוואות שלי יש פחות עור (העור מתוח יותר) מחיטוב שעבר...
אני מניח שזה בגלל המאסה- תוספת השריר או שאני סותם הוזה ?

כן באמת הרבה סבל אבל נעבור את זה 😃
האמת שבדיוק כשסיימתי את המאסה פרקתי את הכתף.. ומאז לא מסוגל לעשות דדליפט או סקוואט כבד, פרס מן הסתם לא בא בחשבון... נשאר רק לחיצת חזה..
עדיין מצליח לתת 3X5X100..
מתגעגע למאסה קצת חח
אני עברתי בדיוק מה שאתה עברת עם התת פריקה , פרס זה התרגיל שתיקן לי את הכתף , דדליפט יכולתי לעשות ... סקואט עברתי לhb לשבועיים ואז חזרתי לlb

ותעשה תרגילים למסובבי כתף(רוטיטור קאף)
התת פריקה הזאת הורידה לי 20 קילו מהבנץ' במכה לצערי ושאני לוחץ עם דאמבלים למשל זה לא מרגיש יציב אבל הרבה יותר טוב.. וזה קרה לי לפני 3-4 שבועות בערך(אמצע חיטוב)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית