ייעוץ תזונה בSS שתי שאלות קצרות

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
1) כמה קלוריות נשרפות באימון SS או שאפשר לשאול אחרת: כמה קלוריות לדיעתכם אני צריך להוסיף לRMR כדי להיות במצב תחזוקה ביום של אימון (ומעל זה להוסיף את הפלוס הנדרש כמובן)?
2) להתחיל מי +300 זה סביר? אני יודע שההמלצה היא 500 אבל יש כאלה שניסו עם פחות וזה עבד להם פרק זמן מסוים?

תודה לעונים.

1) כמה קלוריות נשרפות באימון SS או שאפשר לשאול אחרת: כמה קלוריות לדיעתכם אני צריך להוסיף לRMR כדי להיות במצב תחזוקה ביום של אימון (ומעל זה להוסיף את הפלוס הנדרש כמובן)?
2) להתחיל מי +300 זה סביר? אני יודע שההמלצה היא 500 אבל יש כאלה שניסו עם פחות וזה עבד להם פרק זמן מסוים?

תודה לעונים.

1) איך אתה רוצה שמישהו ידע כמה אתה תשרוף?

2) תנסה. אתה תגלה מהר מאוד שתצטרך לאכול יותר.

• פותח/ת השרשור
1) איך אתה רוצה שמישהו ידע כמה אתה תשרוף?
אני גם לא מתכוון למספר מדויק אבל לפחות משהו באיזור שאני אוכל לתכנן את התפריט...
200 קלוריות זה מספר סביר? או שאני ישאל אחרת, במידע והייתה עושה SS או אימון כוח אחר כמה קלוריות הוספתה לעצמך לתפריט ביום של אימון עקב האימון עצמו?

• פותח/ת השרשור
אני אישית הוספתי 300 וכל פעם שנתקעתי העליתי קל'

והייתי אוכל אותו דבר ביום בלי אימון וביום עם אימון

אני מעדיף לאכול קצת יותר ביום של אימון. זה גם די דורש האמת, אני חייב ארוחה נוספת אחרי אימון אחרת אני מתחיל להתאפס על הקירות מרוב רעב...אולי כי התרגלתי לא יודע אבל בכל מקרא אני הוסיף עוד 200 קלוריות ביום של אימון נירא איך זה יזרום מי שם...

אני גם לא מתכוון למספר מדויק אבל לפחות משהו באיזור שאני אוכל לתכנן את התפריט...
200 קלוריות זה מספר סביר? או שאני ישאל אחרת, במידע והייתה עושה SS או אימון כוח אחר כמה קלוריות הוספתה לעצמך לתפריט ביום של אימון עקב האימון עצמו?
בתקופה של SS לא ילך לך אם תשמור על מאזן של 500 ומטה
וגם אם ילך לך בהתחלה את תתקע מהר מאוד וכמובן שתנסה לעשות
ריסט פעם פעמיים ותגלה שזה לא עוזר ואז תבין שלפעמים תגיע למאזן
של 800 1000 או אפילו 2000 קלוריות יותר ואז תגלה פלאים שאתה מתקדם...

• פותח/ת השרשור

אני לא מבין איך גוף יכול לנצל 2000 קלוריות מעל התחזוקה...הוא פשוט יאגר את הרוב לשומן ואם ככה אז למה להכניס כל כך הרבה???
המטרה של התכנית זה לגדול ולהתחזק ולא להשמיו.
אם המטרה של התכנית היא להשמין אז כן, תכנית זו באמת לא בשבילי אבל לפי משידוע לי בן אדם משמין כשמכניס קלוריות שגוף כבר לא מסוגל לנצל לתהליכים כאלה ואחרים ולכן אוגר אותם כשומן...

בדיוק
אם זה מה שאתה מחפש..אולי SS זה לא בשבילך כי אתה תתקע מהר

SS זו תכנית בשבילי כי אני מגדיר את עצמי כמתאמן מתחיל. עניין הקלוריות לא קשור לזה

בהמשך אתה פשוט תצטרך לאכול מכל הבא ליד.. ולהפסיק לספור קלוריות.. ככה זה היה לי לפחות.

אם עשיתה את זה בורה כזאת זה לא אומר שככה צריך לעשות. לאכול כמה שיותר = להשמין... לא בדיוק השאיפה שלי...

כיף לזרוק מספרים באוויר הא?

אני לא מבין איך גוף יכול לנצל 2000 קלוריות מעל התחזוקה...הוא פשוט יאגר את הרוב לשומן ואם ככה אז למה להכניס כל כך הרבה???
המטרה של התכנית זה לגדול ולהתחזק ולא להשמיו.
אם המטרה של התכנית היא להשמין אז כן, תכנית זו באמת לא בשבילי אבל לפי משידוע לי בן אדם משמין כשמכניס קלוריות שגוף כבר לא מסוגל לנצל לתהליכים כאלה ואחרים ולכן אוגר אותם כשומן...

SS זו תכנית בשבילי כי אני מגדיר את עצמי כמתאמן מתחיל. עניין הקלוריות לא קשור לזה

אם עשיתה את זה בורה כזאת זה לא אומר שככה צריך לעשות. לאכול כמה שיותר = להשמין... לא בדיוק השאיפה שלי...

המטרה של התכנית היא להתקדם מאימון לאימון ולוודא שאתה עושה הכל כדי שזה יקרה עד ששום דבר כבר לא עוזר.

אני עשיתי SS וכמו שהבחור אמר לאט לאט הפסקתי לספור ואכלתי מה שרציתי... וזה גרוע מאוד לטעמי !
אמנם עליתי במשקלים כמו שצריך והגעתי להישגים יפים מאוד, גם מבחינת מאסה וגם משקל על המוט, אבל גם מבחינת אחוז שומן...
כל הזמן אומרים ש-300 מעל התחזוקה לא יספיקו ותצטרך לעלות ובלה בלה...
סביר להניח שזה נכון, אבל לדעתי תתחיל ב-300 בהתחלה, במידה ותתקע בהמשך תעלה ל-500 ובמידה ותתקע שוב תעלה כל פעם קצת קצת..
נכון שהמטרה היא להתחזק ולהתקדם במשקלים מאימון לאימון, אבל בין היתר שים לב אם אתה משמין או עולה כמו שצריך, כי זה החיסרון העיקרי של התכנית לדעתי. אתה כל כך להוט להתקדם מאימון לאימון ולעלות משקל על המוט ובלי לשים לב אתה אוכל יותר מדי ומאבד את המטרה לעלות בשריר בצורה יחסית נקייה ולא להגרר לחיטוב של 4-5 חודשים...
אין צורך לאכול כל כך הרבה כי זה סתם ניהיה הרגל גרוע ושמים זין על הכמות ועל סוג האוכל...
ותתעלם לגמרי מההודעה של הבחור שאמר שתגיע למצב של 2000 קלוריות מעל התחזוקה, אתה עוד לא סוס.

כיף לזרוק מספרים באוויר הא?
היו לי זמנים שהייתי צריך להגיע ל2000 קלוריות יותר מהמאזן
אחרת לא הייתי מצליח להתקדם ונתקע!
לכתחילה אין טעם להגיע למאזן כזה אלא מתחילים בהדרגה מ500
ואם אין התקדמות אז מעלים את המאזן ל600 עד שמגיעים למטרה...
ואחד שעובד בעבודה פיזית במיוחד שקשה לשער כמה קלוריות הוא שורף
דורש להכניס הרבה קלוריות.

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי SS וכמו שהבחור אמר לאט לאט הפסקתי לספור ואכלתי מה שרציתי... וזה גרוע מאוד לטעמי !
אמנם עליתי במשקלים כמו שצריך והגעתי להישגים יפים מאוד, גם מבחינת מאסה וגם משקל על המוט, אבל גם מבחינת אחוז שומן...
כל הזמן אומרים ש-300 מעל התחזוקה לא יספיקו ותצטרך לעלות ובלה בלה...
סביר להניח שזה נכון, אבל לדעתי תתחיל ב-300 בהתחלה, במידה ותתקע בהמשך תעלה ל-500 ובמידה ותתקע שוב תעלה כל פעם קצת קצת..
נכון שהמטרה היא להתחזק ולהתקדם במשקלים מאימון לאימון, אבל בין היתר שים לב אם אתה משמין או עולה כמו שצריך, כי זה החיסרון העיקרי של התכנית לדעתי. אתה כל כך להוט להתקדם מאימון לאימון ולעלות משקל על המוט ובלי לשים לב אתה אוכל יותר מדי ומאבד את המטרה לעלות בשריר בצורה יחסית נקייה ולא להגרר לחיטוב של 4-5 חודשים...
אין צורך לאכול כל כך הרבה כי זה סתם ניהיה הרגל גרוע ושמים זין על הכמות ועל סוג האוכל...
ותתעלם לגמרי מההודעה של הבחור שאמר שתגיע למצב של 2000 קלוריות מעל התחזוקה, אתה עוד לא סוס.

כל מילה בסלע, תודה גבר.

היו לי זמנים שהייתי צריך להגיע ל2000 קלוריות יותר מהמאזן
אחרת לא הייתי מצליח להתקדם ונתקע!
לכתחילה אין טעם להגיע למאזן כזה אלא מתחילים בהדרגה מ500
ואם אין התקדמות אז מעלים את המאזן ל600 עד שמגיעים למטרה...
ואחד שעובד בעבודה פיזית במיוחד שקשה לשער כמה קלוריות הוא שורף
דורש להכניס הרבה קלוריות.

כמה א"ש עליתה בתקופה ההיא?

והשאלה העיקרית נשארת: מהו ערך הממוצע של קלוריות שנשרפות במהלך אימון כוח שכזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית