הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו פה שמע על שמן קוקוס?

• פותח/ת השרשור global
  • פורסם בתאריך

global

משתמש מתחיל
90
0
נק' מוניטין:
-21
90
0
חברים מישהו פה שמע על שמן קוקוס? מכיר את הערכים התזונתיים שלו ואם הוא עדיף על התרסיס קנולה

שמעת על אפשרות החיפוש? שמעת על גוגל? אתה מבין שזה לא שוק כאן או ישיבה עם החבר'ה שלך?

שמן קוקוס זה דבר מעולה. זה גם דבר יקר ועניין של טעם (כי יש לו טעם מיוחד). אגב, זה מוזר, אני זוכר בבירור שדיברו על זה בפורום לפני משהו כמו שנה וחצי אבל לא מצליח למצוא כלום בחיפוש.

• פותח/ת השרשור
שמעת על אפשרות החיפוש? שמעת על גוגל? אתה מבין שזה לא שוק כאן או ישיבה עם החבר'ה שלך?

שמע אני חייב לציין שאתה אדיוט גדול, בשביל זה יש פורום תזונה! כדי לשאול להתייעץ ולקבל מידע על תזונה מסויימת שאלתי את זה כי יש פה אנשים נסיוניים ואתה פשוט כל כך דביל שזה מוציא אותי מדעתי.

תקרא את התגובה של מר לטיסימוס
הוא חיפש בדיוק כמוני וגם בדיוק כמוני הוא לא מצא

• פותח/ת השרשור
מה שטוב בשמן קוקוס הוא שרובו שומן רווי אני חושב שב100 גרם ישלו 14 שומן כללי שמתוכן
13 שומן רווי
1 שומן חד בלתי רווי

כן קראתי משהו על זה וואי זה באמת משמעותי אבל חפרתי את גוגל רצח ומצאתי שם איזה ערך קלורי שלו הערך שלו יחסית גבוהה ל 100 גר' בהשוואה לספריי תרסיס

ספריי זה משהו אחר בכלל הרי בספריי את לא מוציא 100 גרם או אפילו קרוב לזה , ספריי זה לטיגון למשל חזה עוף או משהו כדומה אז נותנים לחיצה -2 כאדי שלא יידבק
זה מעולה למי שבחיטוב , שמן קוקוס זה יותר לכמויות יותר גדולות מהתרסיס בדרך כלל כי גם יש לו טעם מיוחד כמו שלטיסימוס אמר וגם ישלו ערכים מצטיינים
לדעתי הוא מעולה לעוגות

על איזה שמן אתם ממליצים לשימוש קבוע במקום קנולה. שהמחיר שלו גם לא יקר מידי והוא מתאים לכל טיגון.

מה שטוב בשמן קוקוס הוא שרובו שומן רווי אני חושב שב100 גרם ישלו 14 שומן כללי שמתוכן
13 שומן רווי
1 שומן חד בלתי רווי

אין דבר כזה שמן עם 14 גר שומן ל-100 גר'
הנה הערכים הקלורים של שמן קוקוס ל100 גר:
קלוריות- 884
חלבון- 0
פחמימה -0
שומן- 100

שמע אני חייב לציין שאתה אדיוט גדול, בשביל זה יש פורום תזונה! כדי לשאול להתייעץ ולקבל מידע על תזונה מסויימת שאלתי את זה כי יש פה אנשים נסיוניים ואתה פשוט כל כך דביל שזה מוציא אותי מדעתי.

תקרא את התגובה של מר לטיסימוס
הוא חיפש בדיוק כמוני וגם בדיוק כמוני הוא לא מצא

מצטער שאני לא עומד בציפיות שלך.

• פותח/ת השרשור
מצטער שאני לא עומד בציפיות שלך.

אני מצטער להגיד לך אבל אתה יכול לקפוץ לי.

מעניין, אם אני כותב בגוגל
site:lbs.co.il שמן קוקוס

אני מקבל מספר תוצאות גדול מאפס.

אה עכשיו אתה משחק אותה איזה גאון חיפוש גוגל תגיד לי נראלך שבכלל חשבתי על לכתוב site:lbs.co.il בשביל זה יש חיפוש בפורום ואם לא מוצאים משהו שקשור לשאלה שלי פותחים אשכול מסודר עם תיוג מסודר כמו שעשיתי יש לכם בעיות אל תגיבו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית