הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית SS

liavatrix

משתמש מתחיל
87
0
נק' מוניטין:
0
87
0
בתכנית רשום אימון A ואימון B, אבל זה סך הכל 6 תרגילים ורשום שם שצריך להגיע 3 פעמים בשבוע, אז איך בדיוק זה אמור להתחלק ?
ד''א , מומלץ לדון על התכנית עם מאמן כושר לפני שאני מתחיל אותה ולבקש שהוא יעבור איתי על כל התרגילים ויראה לי איך עושים ? יש סיכון שהאגו הגברי שלו ייפגע והוא יתעצבן מזה שאני מחליף תכנית שהוא בנה לי..

יש מאמר שאלות ותשובות בפורטל, ואל תבקש עזרה משום מדריך. רוב הסיכויים שהם או יטעו אותך או סתם יעשו לך בעיות.

• פותח/ת השרשור
יש מאמר שאלות ותשובות בפורטל, ואל תבקש עזרה משום מדריך. רוב הסיכויים שהם או יטעו אותך או סתם יעשו לך בעיות.

אתה יכול בבקשה להסביר לי איך זה שהאנשים שעוסקים במקצוע הזה הם כל כך שונים בדעותיהם? מאיפה הגיעו כל כך הרבה חילוקי דעות?

יש לך בתוכנית סקוואט דדליפט בנצ' ופרס ?
אם לא אז אף פעם אבל אף פעם אל תשאל מאמן שלא לימד אותך אם אתה יכול לעשות את התרגילים האלה כי התשובה תיהיה בסגנון של
1. אתה לא בנוי לזה
2. יש לך עוד המון לגדול חבל שתפסיק את זה עכשיו
3. זה תרגיל מסובך מדי בשבילך
4. אתה לא מספיק זמן כאן

אין סיבה שהוא יפגע מזה הוא המאמן שלך לא אבא שלך ולא חבר שלך
את התוכנית אתה עושה לדוגמא ראשון שלישי וחמישי בימים בין האימונים אתה לא עושה כלום ורק נח
האימונים נראים ככה
A
סקוואט 3X5
בנצ' 3X5
דדליפט 1X5

B
סקוואט 3X5
פרס 3X5
מתח רחב/BOR/פוואר קלין 3X5

אתה עושה שבוע אחד (X מייצג מנוחה) AXBXAXX
ואז שבוע הבא BXAXBXX

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית