הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יהומבין ללא חוק שמירת האינסולין

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
יש לי כמה חבילות של יהומבין ואני רוצה להשתמש בהם בחודש האחרון שלי לחיטוב. הבעיה שאין לי שום אפשרות לשמור על חוקי הצום של ה4 שעות לפני ואחרי בגלל שאני מתחיל את היום ב6 בבוקר ואין לי אפשרות לעשות אירובי בשעה הזאת.
האם בכל זאת ניתן לקחת יהומבין? זה יתן משו? והאם צריך לחלק או לקחת במנה אחת?

בטח, לקום ב 8... זה לא שיש צבא ללכת אליו..
מה שכן לכחת את זה בבוקר באמת חוסך חצי מהזמן של להיות בצום... אבל אחרי לילה זה יוצא שדווקה היית אפילו יורת זמן בצום.. במשך חודש, כל יום להיות בצום סביבות ה 10 שעות, ניראה לי דרך ישירה לאיבוד המסה...

ולגבי האירובי... כמה זמן אחרי לכיחת היהימובין צריך לעשות את האירובי, ולמה ? אני אולי יהיה מוכן לקום ב 5, לכחת את המנה ולצאת ישר לאירובי, אבל לחכות עוד זמן מסוים לא יהיה לי איפה...

ושוב לגבי החלבון, אפילו במאמר אמרו שאפשר לכחת שייק חלבון לפני האירובי...

אתה לא חייב כל יום,בחיטוב פעמיים בשבוע מספיק ואל תפחד כל הזמן מאיבוד שריר אם אתה דוחף מספיק חלבון ואין גרעון ענקי אז הכל טוב..
אישית אני חושב שזה הכי טוב על הבוקר בגלל שאתה לא חייב לצום ביום וזה לא משפיע על השיגרה.
ובמאמר כתוב שיש לחכות כמה דקות כי החומר לא מתחיל ישר לפעול כנ"ל הקפאין,בזמן שתצחצח שיניים ותתלבש אני חושב שהכל יעבוד 20 דקות וצא לרוץ.

תיקח לפני האירובי תצום לפני כמו שרשום ותשתה את השייק חלבון שעה אחרי להיות ב8 שעות של צום במהלך היום ועוד הצום של השינה זה כבר יותר מדי

אין לי שייק, רק אמרתי שבמאמר אמרו שזה בסדר...
חשבתי ככה:
ביום של אירובי, לאכול עד 8 גביע קוטג'/גבינה לבנה, ב 10 לקחת את המנה, 10 וחצי להתחיל אירובי. בדל פחמימה לא צריך אינטרוולים נכון ? אז רק אירובי בינוני למשך 40 דקות בערך ? ואז סביבות 2 ארוחה נורמלית.
ביום בלי אירובי לכחת תמנה ישר כשאני קם (6 וחצי) ואז ב 9 כבר אפשר לאכול..?

לגבי המנה עצמה - כדורים של 2.5 מ"ג, למשקל שלי יספיק 15 מ"ג אז 6 כדורים, וכמו שהבנתי עדיף במנה אחת. עד לפה הכל נכון ? וביום של אירובי אפשר לכחת 400 מ"ג קפאין ולא 200 ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית