נפתח פורום למתחילים בתזונה ואימונים

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
לאור מיילים והודעות פרטיות רבות לגבי ריבוי המשתמשים החדשים באתר, נפתח פורום נפרד למשתמשים מתחילים.
בפורום למתחילים לא יהיה צחוקים, לא יהיה דאחקות ולא יזלזלו בשאלות המשתמשים. לא משנה כמה השאלה תהיה טיפשית לדעתכם, הבן אדם שיעשה זאת, יושעה אוטומטית ל-24 שעות מהאתר. אם אותו משתמש יעשה זאת שוב, הוא יושעה מהאתר לצמיתות ואני לא ממש מתחשב בעובדה שהוא וותיק, תרם רבות לפורום או לא. הפורום נועד שישאלו בו שאלות שנשחקו כבר בפורומים השונים ומיועד לאותם האנשים שרוצים שיאכילו אותם בכפית. מי שלא רוצה לענות על השאלות בפורום הזה, מוזמן לא להיכנס אליו מלכתחילה.
פורום תזונה ואימונים הוגבלו ל-30 הודעות, כך שכל המשתמשים החדשים יגיעו אוטומטית לפורום למתחילים (ששם אין הגבלה).

אני נותן למהלך הזה ניסיון ואני מודע לבעיות שאנו יוצרים עם ההפרדה הזו.

קישור לפורום מתחילים:
http://www.lbs.co.il/forumdisplay.php?f=33

כל הנעוצים של השאלות המפגרות בפורומים השונים לא יהיו קיימים יותר. אם יש לכם שאלות מפגרות (או שאתם חושבים שהן כאלו), אתם מוזמנים לפתוח נושא בפורום למתחילים.

סופ"ש נעים.

לאור מיילים והודעות פרטיות רבות לגבי ריבוי המשתמשים החדשים באתר, נפתח פורום נפרד למשתמשים מתחילים.
בפורום למתחילים לא יהיה צחוקים, לא יהיה דאחקות ולא יזלזלו בשאלות המשתמשים. לא משנה כמה השאלה תהיה טיפשית לדעתכם, הבן אדם שיעשה זאת, יושעה אוטומטית ל-24 שעות מהאתר. אם אותו משתמש יעשה זאת שוב, הוא יושעה מהאתר לצמיתות ואני לא ממש מתחשב בעובדה שהוא וותיק, תרם רבות לפורום או לא. הפורום נועד שישאלו בו שאלות שנשחקו כבר בפורומים השונים ומיועד לאותם האנשים שרוצים שיאכילו אותם בכפית. מי שלא רוצה לענות על השאלות בפורום הזה, מוזמן לא להיכנס אליו מלכתחילה.
פורום תזונה ואימונים הוגבלו ל-30 הודעות, כך שכל המשתמשים החדשים יגיעו אוטומטית לפורום למתחילים (ששם אין הגבלה).

אני נותן למהלך הזה ניסיון ואני מודע לבעיות שאנו יוצרים עם ההפרדה הזו.

קישור לפורום מתחילים:
http://www.lbs.co.il/forumdisplay.php?f=33

כל הנעוצים של השאלות המפגרות בפורומים השונים לא יהיו קיימים יותר. אם יש לכם שאלות מפגרות (או שאתם חושבים שהן כאלו), אתם מוזמנים לפתוח נושא בפורום למתחילים.

סופ"ש נעים.
סוף סוף הגיע הישועה ! כל הכבוד מושון , מוניטין*111111

אחלה רעיון .. בהצלחה על התת פורום החדש נקווה שיעזור לחדשים

בגלל שבסופו של דבר אתה רוצה שהמשתמשים יבינו יותר ויותר, ברגע שאתה יוצר פורום של מתחילים אתה קובע שהרמה שם לא תהיה הכי מקסימלית שיכולה להיות.
אם היו עושים שרק מנהלים\משתמשים מסויימים יכולים לענות שם, זה היה יכול לשפר את הרמה בצורה טובה יותר, אבל אני מאמין שאין מספיק כוח אדם בשביל זה.
יש אנשים מתחילים? שיקראו מאמרים, שירוצו בין אשכולות, שישכילו קודם כל מהדברים האלה..לא חייב להפנות אותם למקום X כי הם מתחילים.
אחנו לא מדברים לטינית, אם יש מושגים לא מובנים אפשר להריץ חיפוש בגוגל, אם עדיין יש שאלות באשכול שנפתח אז שישאלו את השאלות באשכול.

אם כבר אז הפוך (למרות שלא צריך), ליצור פורום לאנשים מתחרים, הכנות לתחרות\יעוץ\טיפים וכו'..כאן כן יש יעילות בלמקד אנשים בהנחה ויש מספיק אנשים מתחרים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית