הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחלת אימונים

danielxD

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום,
אני רוצה להתחיל להתאמן בחדר כושר וגם בבית תחילה(עדיין אין לי עוד חדר כושר עוד פחות או יותר שבוע יהיה)
ואני רוצה לבנות תכנית גם ביתית וגם לחדר כושר שתתאים לי
הנתונים שלי הם:
גובה:1.77
משקל:53.7
אחוז שומן:15.7%

בינתיים אני עובד בבית בצורה כזאת:
20x3 שכיבות סמיכה
20X3 כפיפות בטן
20X3 כפיפות בטן אלכסונים
20X3 הרמת משקל חופשי (8 קילו) בכל יד
20X3 עלייה וירידה קדימה בזמן שהידיים מושטות לאחור(שכחתי איך קוראים לתרגיל)
10X3 שכיבות סמיכה מעוין(את זה אני לא מצליח ממש כי קשה לי)

אחרי כל אימון כזה אני אוכל חלבונים(עופות למינהם,ביצים,טונה וכו') בדר"כ לא לוקח לי הרבה זמן לעשות את כל האימון מה שגורם לי לחשוב שזה לא מועיל... בינתיים זה מה שאני עושה במשך שבועיים 😃

אם אפשר חוות דעת על העבודה עכשיו ועזרה ביצרית תכנית יותר טובה אני ישמח
בנוסף בתחום התזונה והאימונים אשמח אם תביאו לי תפריט של כמה שאני צריך לאכול ביום,איך לנהל ארוחות וכו' 😃

רציתי גם לדעת עם כדאי או לא כדאי לקחת תוספי מזון(או דברים כאלו למיניהם) כי אני רוצה לבנות את הגוף שלי כך שיהייה ממש חטוב ושרירי..!

נערך לאחרונה:
בשביל אימונין זמניים בבית זה בסדר גמור.

כתתחיל להתאמן בחדר הכושר, אז בהנחה שאתה רוצה לגדול ולהתחזק, אני ממליץ שתתאמן לפי התוכנית Starting Strength.מידע עליה תוכל למצוא כאן:

http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%AA%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA/

תפריט תזונה לא אכתוב לך, אבל גם בנושא זה תוכל למצוא מידע בפורטל. תוכל לכתוב פה תפריט שתבנה וחברי הפורום יתנו לך משוב עליו.

בהצלחה!

Back
למעלה תחתית