הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גיוון בתרגילים, לוותר על בנץ פרס?

• פותח/ת השרשור Cover
  • פורסם בתאריך

Cover

משתמש מתחיל
165
1
נק' מוניטין:
1
165
1
היי, אני כבר כמעט שנה מתאמן, במהלך כל השנה הייתי עושה לחזה 2 ווריאציות:

בנץ פרס, משקולות יד בשיפוע חיובי.

בנץ פרס, פרפר/פליי .

עכשיו אני די מרגיש שהחזה הפסיק להתקדם... וחשבתי אולי צריך להחליף תרגילים שוב.

כדאי לוותר על בנץ פרס ולעשות נגיד:

לחיצת חזה בדאמבלים , פרפר/פליי. ??

תודה על התגובות 😃

אף תרגיל לא קיים בפני עצמו. צריך לדעת מה שאר התוכנית, התזונה, והמטרות.

תחליף מספר חזרות ואת הסדר של התרגילים כל חודש-חודשיים תוכאל טוב ולא ניראה לי שיהיה לך בעיות.

תחליף לדאמבלים לכמה חודשים ותחזור למוט. תשחק עם סדר התרגילים וכו, לא חסר שיטות לגוון

אל תוותר על בנצ' פרס, אתה צריך להזיז מקסימום משקל. בתרגילי עזר תעשה פליק-פלאקים, בתרגילי בסיס לא נוגעים.

• פותח/ת השרשור
אף תרגיל לא קיים בפני עצמו. צריך לדעת מה שאר התוכנית, התזונה, והמטרות.

A:
סקוואט 3*6

בנץ פרס 3*6
לחיצת חזה עם דאמבלים בשיפוע חיובי 3*8

יד אחורית 3*10, כל פעם אני עושה תרגיל אחר..

בטן.

לא מבין מה הקשר בין שאר התרגילים לחזה.

אל תוריד בנץ' פרס.
כמה בנץ' יש לך?
בנץ 100 *6
משקולות יד שיפוע חיובי, 40 קילו כל יד, ל 7-8 חזרות.

תודה על העזרה, נשאר עם הבנץ.

קודם כל אוכל -> תאכל יותר הבנצ' יתקדם

יש לך הרבה אופציות טובות ללחיצות היתה לי תקופה שלא לחצתי בנצ' כמעט חצי שנה בגלל פציעה אז עשיתי
מקבילים ופרס/פוש פרס

אתה יכול לעבור לאינקליין
אתה יכול לעבור לטווח חזרות של 3-5 בבנצ' ובשאר הלחיצות לתת יותר נפח
יש הרבה אופציות איך בדיוק אתה עובד ?

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן AB.

כש אימון A שלי מוסבר למעלה,

פירוט למקרה הצורך:

אימון בנץ אצלי מתחיל ככה:

40 קילו חימום (פשוט מתקתק כמה חזרות לאט ויפה כדי לחמם את השריר)
60 קילו גם כן חימום.
90 קילו ל 8 חזרות.
95 קילו ל 6 חזרות.
97.5 קילו ל 6 חזרות.

(רשמתי 100 למעלה בשביל לעגל , תסלחו לי? ^_^ )

לאחר מכן משקולות יד, 3 סטים של 7 חזרות, 40 קילו כל יד.

אם כבר פתחתי אשכול אני אכניס פה עוד שאלה, כרגע קראתי את המאמר הזה: http://www.simplyshredded.com/gym-c...stakes-and-we-show-you-how-to-fix-them-2.html

אם תוכלו לראות את טעות מספר 9, בה הם מציינים שעדיף לעשות 8-12 חזרות.... עכשיו אני קראתי במיליון מאמרים בערך, שטווח החזרות האפקטיבי ביותר לגדילת שריר, בתרגילים מורכבים (בנץ פרס דד) הוא 6, לעומת זאת הבנתי שהאתר הזה הוא רציני, מה שאומר שאפשר להסתמך על המאמרים שלו לא?

תודה רבה על התגובות 😃

נערך לאחרונה:
אני מתאמן AB.

כש אימון A שלי מוסבר למעלה,

פירוט למקרה הצורך:

אימון בנץ אצלי מתחיל ככה:

40 קילו חימום (פשוט מתקתק כמה חזרות לאט ויפה כדי לחמם את השריר)
60 קילו גם כן חימום.
90 קילו ל 8 חזרות.
95 קילו ל 6 חזרות.
97.5 קילו ל 6 חזרות.

(רשמתי 100 למעלה בשביל לעגל , תסלחו לי? ^_^ )

לאחר מכן משקולות יד, 3 סטים של 7 חזרות, 40 קילו כל יד.

אם כבר פתחתי אשכול אני אכניס פה עוד שאלה, כרגע קראתי את המאמר הזה: http://www.simplyshredded.com/gym-c...stakes-and-we-show-you-how-to-fix-them-2.html

אם תוכלו לראות את טעות מספר 9, בה הם מציינים שעדיף לעשות 8-12 חזרות.... עכשיו אני קראתי במיליון מאמרים בערך, שטווח החזרות האפקטיבי ביותר לגדילת שריר, בתרגילים מורכבים (בנץ פרס דד) הוא 6, לעומת זאת הבנתי שהאתר הזה הוא רציני, מה שאומר שאפשר להסתמך על המאמרים שלו לא?

תודה רבה על התגובות 😃

תכנון משקלי העבודה שלך לא נראה לי הגיוני. מה עומד מאחורי פירמידה כזו?

אגב, כמה זמן אתה תקוע על המשקלים האלה?

מתאמן מתחיל לא צריך להתעסק בטווח החזרות המדובר..זה למתקדמים יותר
יש לך בנצ' יפה אבל כמו שאמרו אתה צריך לאכול יותר כדי שהוא יעלה ולא לחפש דרכים אחרות מסביב במקום להשקיע..

• פותח/ת השרשור
תכנון משקלי העבודה שלך לא נראה לי הגיוני. מה עומד מאחורי פירמידה כזו?

אגב, כמה זמן אתה תקוע על המשקלים האלה?

את האמת... לא ממש יודע, פשוט כדי שיהיה שילוב של טווח חזרות קצת יותר גבוה (בגלל זה ה 8 ל 90 קילו).
לפי דעתך אני צריך מההתחלה לעשות 6 חזרות? לעשות פירמידה בכל זאת? (נגיד 95 95 97.5?)

כמה זמן אני תקוע על המשקלים האלו?...
זה נורא תלוי אצלי עם כמה אנרגיות אני מגיע לאימון, יש אימונים שאני עושה את ה 95 ל 6 חזרות בכזו קלילות, שאני כבר שם 100 קילו ל 6 חזרות וגם מצליח.

לעומת זאת יש אימונים, שפתאום ב 95 קילו אני מגרד את ה 6 חזרות .... קצת מבאס /:
חשבתי אולי לשתות קפה לפני אימונים?

מתאמן מתחיל לא צריך להתעסק בטווח החזרות המדובר..זה למתקדמים יותר
יש לך בנצ' יפה אבל כמו שאמרו אתה צריך לאכול יותר כדי שהוא יעלה ולא לחפש דרכים אחרות מסביב במקום להשקיע..

אף פעם לא אמרתי במקום, אני משקיע , אבל אם יש דרך לפעול יותר טוב ונכון, שווה לעשות אותה בנוסף להשקעה לא? ;)

אני אוכל מספיק חלבון במהלך היום.
מה שכן, אני לא אוכל הרבה פחמימות, ושילוב של לא לאכול הרבה פחמימות + לעשות הרבה אירובי... אני בסוג של חיטוב איטי.

לפי מה שאני הבנתי, אם החיטוב הוא מבוקר וממשיכים להתאמן חזק, לא צריך להיות בעיה להמשיך לעלות משקלים (כמובן שלא באותו הקצב...)
ירדתי מ 81 קילו ל 72 קילו, ובתקופה הזאת העלתי מ 90 קילו בנץ ל 97.5.
אם כך אני לא רואה סיבה שאני לא אמשיך להעלות משקל לא?

תודה רבה לכם על התגובות.

נערך לאחרונה:
אם אתה עושה פירמידה, צריך להיות הגיון כלשהו מאחוריה, לרוב אחוזים מ- RM כלשהו. מה שאתה הצגת נראה כאילו סתם ניסית להעלות משקל מפני שהצלחת את הסט הקודם.

אני מציע שתיצמד לתוכנית מסוימת (5X5 הלינארית, SS, 5/3/1 בהתאם ליכולת שלך) ואז תדע בדיוק עם אילו משקלים לעבוד, לא רק בלחיצת החזה, אלא בכל התרגילים.

• פותח/ת השרשור
אם אתה עושה פירמידה, צריך להיות הגיון כלשהו מאחוריה, לרוב אחוזים מ- RM כלשהו. מה שאתה הצגת נראה כאילו סתם ניסית להעלות משקל מפני שהצלחת את הסט הקודם.

אני מציע שתיצמד לתוכנית מסוימת (5X5 הלינארית, SS, 5/3/1 בהתאם ליכולת שלך) ואז תדע בדיוק עם אילו משקלים לעבוד, לא רק בלחיצת החזה, אלא בכל התרגילים.

אני עושה פירמידה רק בחזה.

אבל אני מבין את מה שאתה אומר, ואני אקרא על התוכניות האלו.

תודה על העזרה 😃

את האמת... לא ממש יודע, פשוט כדי שיהיה שילוב של טווח חזרות קצת יותר גבוה (בגלל זה ה 8 ל 90 קילו).
לפי דעתך אני צריך מההתחלה לעשות 6 חזרות? לעשות פירמידה בכל זאת? (נגיד 95 95 97.5?)

כמה זמן אני תקוע על המשקלים האלו?...
זה נורא תלוי אצלי עם כמה אנרגיות אני מגיע לאימון, יש אימונים שאני עושה את ה 95 ל 6 חזרות בכזו קלילות, שאני כבר שם 100 קילו ל 6 חזרות וגם מצליח.

לעומת זאת יש אימונים, שפתאום ב 95 קילו אני מגרד את ה 6 חזרות .... קצת מבאס /:
חשבתי אולי לשתות קפה לפני אימונים?

אף פעם לא אמרתי במקום, אני משקיע , אבל אם יש דרך לפעול יותר טוב ונכון, שווה לעשות אותה בנוסף להשקעה לא? ;)

אני אוכל מספיק חלבון במהלך היום.
מה שכן, אני לא אוכל הרבה פחמימות, ושילוב של לא לאכול הרבה פחמימות + לעשות הרבה אירובי... אני בסוג של חיטוב איטי.

לפי מה שאני הבנתי, אם החיטוב הוא מבוקר וממשיכים להתאמן חזק, לא צריך להיות בעיה להמשיך לעלות משקלים (כמובן שלא באותו הקצב...)
ירדתי מ 81 קילו ל 72 קילו, ובתקופה הזאת העלתי מ 90 קילו בנץ ל 97.5.
אם כך אני לא רואה סיבה שאני לא אמשיך להעלות משקל לא?

תודה רבה לכם על התגובות.
אני מאמין שתצליח לעלות קצת משקלים בליניארית של ביל סטארר...קח אותה לחיטוב ואז תכנס למאסה כשאתה ממשיך אותה(במידה ואתה עוד בחיטוב כמובן)..אם אתה במאסה..פשוט תעשה אותה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית