הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רצועות לכף היד.

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
היום באימון התאמנתי והרגשתי מן צריבה בשורש כף היד , זה לא רציני וגם זה עבר לי אחרי 5 דקות אבל חשבתי שאולי זה יכול להתפתח לדלקת בשורש כף היד שכבר היה לי בעבר עכשיו ראיתי שיש כאלה רצועות שמגנות על שורש כף היד האם זה מומלץ ? מה השימוש של זה זה יכול למנוע פציעות או משו זה מקל על העומס ?
מי שהו יכול להסביר אני אשמח !🙃

לדעתי זה מאוד מומלץ אני משתמש בזה בלחיצות וזה ממש מקל לי על הכאב במפרקים התפקיד שלהם זה להקטין את טווח התנועה של הקיפול של שורש כף היד בערך ככה אני לא יודע ממש להסביר במילים 😃

אתה יכול לחפש ביד שנייה אני גם זוכר שאיזה אחד פרסם פה שהוא מוכר ציוד כזה [רצועות לרגליים, ידיים וכל זה כחדש] אני הזמנתי מאתר מפורסם בח"ול אבל אסור כבר לדבר על זה פה

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לחפש ביד שנייה אני גם זוכר שאיזה אחד פרסם פה שהוא מוכר ציוד כזה [רצועות לרגליים, ידיים וכל זה כחדש] אני הזמנתי מאתר מפורסם בח"ול אבל אסור כבר לדבר על זה פה
בחניות כמו מגה ספורט זה יקר ?

אתה מוריד מהעבודה של מפרק כף היד ואתה נחלש מזה
במשקלים כבדים או בפציעות אני ממליץ

בעבודה יום יומית כל עוד אין לך בעיה או שאתה הולך על RM1/3 אז לא צריך

• פותח/ת השרשור
אתה מוריד מהעבודה של מפרק כף היד ואתה נחלש מזה
במשקלים כבדים או בפציעות אני ממליץ

בעבודה יום יומית כל עוד אין לך בעיה או שאתה הולך על RM1/3 אז לא צריך
רגע לא ממש הבנתי אותך , המגן מפרקים מוריד מהעבודה של המפרק וזה טוב כי אז יש פחות סיכויים להיפצע ?

זה טוב כי יש פחות סיכוי להפצע
זה רע כי המפרק כף יד שלך לא מתחזק מספיק ואתה נשאר חלש (החוליה החלשה היא תקבע את הכוח שלך)

לכן צריך לעשות בהן שימוש מושכל, למזער פציעות וגם להמשיך לחזק את המפרק שלא צריך את הרצועות

• פותח/ת השרשור
אוקי , אני האמת ששברתי את שני הידיים שלי ונישאר לי רגישות קצת בשורש כף היד זה יכול לעזור לי נגיד ואני ישתמש בזה רק בתרגילים שהמפרק מתאמץ מאוד ? נגיד בנץ ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית