ייעוץ תכנית לאחי הקטן

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
ביקורת על תכנית FBW לאחי הקטן

שלום אני רוצה להתחיל לאמן את אחי הקטן ורציתי לדעת על איזה תכנית אתם ממליצים , חח דבר ראשון אי אפשר SS כי הוא בעל עודף-משקל
ואני מעוניין לעשות לו מעיין חיטוב קל עם אירובי ומעוניין לשלב לו גם אימוני אנ-אירובי ... רציתי לדעת אם התכניות FBW מהפורטל יתאימו לו ? מבחינת ציוד יש לי הכל ובגלל שהוא בחיטוב אני ממש לא הולך להעמיס עליו משקלים ולכן אני יכול ללמד אותו את הטכניקה הבסיסית מה אתם אומרים אפשרי ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יותר מדי נפח לאימון FBW אחד
תחלק לו לשני אימוני FBW
A
סקוואט
בנצ'
דדליפט
עזר (פולי מתח ידיים מה שאתה רוצה להכניס)

B
סקוואט
פרס
בנט אובר/מתח עם משקל
עזר

שיעבוד 3X5, באימונים הראשונים אפשר לעשות יותר סטים עם עובדים על הטכניקה עם משקל נמוך
אבל ברגע שהיא סבירה להתחיל להעלות משקלים ולעבוד 3X5
טוב תודה אני יעשה כך. כמה סטים לתת בתרגילי עזר ? שלוש ?

לא יודע לא צריך לעשות תרגילי עזר
אבל אם בא לו שיעשה

בדדליפט שיעשה 1X5

• פותח/ת השרשור
היי אפשר לשאול בן כמה הוא ? ועל איזה עודף משקל מדובר.כי גם לי יש בעיה דומה עם הבת שלי .

בן כמה הוא?
הוא עוד קצת בן 14 , הוא צריך להוריד 10 קילו בשקט המטרה שלי להוריד אותו כמה שיותר באחוזי שומן אני כמובן שיעשה לו העמסות וכל מה שכלול כולל אימוני כוח לפי המתכונת שMOO ציין למעלה

הוא עוד קצת בן 14 , הוא צריך להוריד 10 קילו בשקט המטרה שלי להוריד אותו כמה שיותר באחוזי שומן אני כמובן שיעשה לו העמסות וכל מה שכלול כולל אימוני כוח לפי המתכונת שMOO ציין למעלה

אז הבת שלי בת13 שוקלת 57 גובהה 145 ואני מאוד רוצה שמשהו מקצועי יכין לה תוכנית של אימונים + תזונה
העניין הוא שהיא לא רוצה לבוא אית לשום מקום -היא מתביישת . לא לדיאטנית לא לקבוצה תמיכה ולא למאמן כושר.
אם אני אביא לה תוכנית מוכנה היא כן תלך וכן תעשה . מה גם שאני מנוייה יחד איתה אז אני אוכל לשלב את האימונים שלי ביחד עם שלה.
אשמח אם תוכלו לעזור . ;susss

בגיל 14 לא צריך דיאטה בנוסף לתוכנית כח. זה יסתדר מעצמו.
אם הוא אוכל לא טוב, אז שיאכל יותר טוב. אבל להתחיל לספור ולהעמיס ותעלולי קלוריות זה ממש מיותר. הגוף משתנה כל כך הרבה בגיל הזה, צריך לזרום איתו.

לדעתי חשוב שזמן המנוחה יהיה נורא קצר בין סט לסט, צריך שהדופק שלו יעלה בצורה כזאת שהחילוף חומרים יוגבר והוא יזיע כמו חמור.. תאמין לי הוא ירד ככה יפה מאוד

לדעתי חשוב שזמן המנוחה יהיה נורא קצר בין סט לסט, צריך שהדופק שלו יעלה בצורה כזאת שהחילוף חומרים יוגבר והוא יזיע כמו חמור.. תאמין לי הוא ירד ככה יפה מאוד
אני אישית לא מוצא בזה תועלת כי חילוף החומרים עולה רק לזמן האימון אחרי זה הוא חוזר למצב רגיל נגיד ששרפתה עוד 100-200 קלוריות זה כלום עדיף שילמד להתאמן כמו שצריך ויוריד את ה100-200 קלוריות האלה באירובי או פחות אוכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית