הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קצב הורדה בשומן בחיטוב

danielpeer

משתמש מתחיל
166
0
נק' מוניטין:
10
166
0
שלום התחלתי חיטוב לפני שבועיים ועבדתי לפי המאמר "דיאטת כאסח" כנראה שטעתי כשהתחלתי את החיטוב כי לפי המאמר הייתי זקוק ל120 גרם חלבון, 10 קפסולות של אומגה שומן ביום(דבר שמירר לי את החיים) ועוד כמה תוספים עכשיו הטעות היא שהתחלתי בגירעון המאקסימלי של הגוף שלי,770 והייתי צריך להוריד לאט לאט אבל זה לא כזה נורא אחר העלאתי את הגירעון למשך תקופה של שבוע וחצי ועכשיו שוב הגעתי לגירעון המאקסימלי.. ואני עובד לפי המאמר
עכשיו השאלה שלי היא שכשהתחלתי ירדתי בקצב מטורף וזה קצת הדאיג אותי.. ירדתי (בממש קצת) במשקלי עבודה :( והורדתי תוך שבועיים 4 קילו.. זה בסדר? אני טיפה מודאג.. גם חבר שלי אמר לי שהקצב בהתחלה מהיר בגלל נוזלים וגם בגלל שרק התחלתי חיטוב אז רציתי לדעת אם הקצב ימשיך להיות מהיר ואם הוא יאיט מה הקצב? גם ככה עוד חודש אני חוזר למאזן נטרלי של שבועיים..
תתודה רבה לכל העוזרים!🙌

בהתחלה יורדים יותר מהר כי יורדים גם נוזלים, 4 קילו בשבועיים זה דיי הרבה (מהניסיון שלי, אבל זה גם תלוי מאיזה משקל לאיזה משקל - מ120 ל116 זה לא כמו מ70 ל66 מן הסתם) אבל אל תסיק מזה מסקנות רעות. מה משקלי העבודה שלך?
אם הגעת למשקלי עבודה גבוהים אז סביר שיהיה קשה לשמור עליהם בחיטוב אבל אם הם דיי נמוכים זה אמור להיות פחות בעייתי.
וכן קצב הירידה יאט. הוא מהיר יותר בהתחלה בגלל שיורדים גם נוזלים. אל תתרגש מזה.

• פותח/ת השרשור
בהתחלה יורדים יותר מהר כי יורדים גם נוזלים, 4 קילו בשבועיים זה דיי הרבה (מהניסיון שלי, אבל זה גם תלוי מאיזה משקל לאיזה משקל - מ120 ל116 זה לא כמו מ70 ל66 מן הסתם) אבל אל תסיק מזה מסקנות רעות. מה משקלי העבודה שלך?
אם הגעת למשקלי עבודה גבוהים אז סביר שיהיה קשה לשמור עליהם בחיטוב אבל אם הם דיי נמוכים זה אמור להיות פחות בעייתי.
וכן קצב הירידה יאט. הוא מהיר יותר בהתחלה בגלל שיורדים גם נוזלים. אל תתרגש מזה.
שקלתי 75 עכשיו 71 לא הגעתי למשקלי עבודה גבוהים אבל זה עדיין מעצבן :S ובידיוק אתמול ניגמר לי המנוי לחדר כושר ולא יחדשו לי אותו

כמה פחמימות אכלתביום? במידה ואכלת ממש מעט זה הגיוני שתרד 4 קילו בשבועיים הראשונים לדעתי (מניסיון)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית