נק' מוניטין:
10
- 166
- 0
שלום התחלתי חיטוב לפני שבועיים ועבדתי לפי המאמר "דיאטת כאסח" כנראה שטעתי כשהתחלתי את החיטוב כי לפי המאמר הייתי זקוק ל120 גרם חלבון, 10 קפסולות של אומגה שומן ביום(דבר שמירר לי את החיים) ועוד כמה תוספים עכשיו הטעות היא שהתחלתי בגירעון המאקסימלי של הגוף שלי,770 והייתי צריך להוריד לאט לאט אבל זה לא כזה נורא אחר העלאתי את הגירעון למשך תקופה של שבוע וחצי ועכשיו שוב הגעתי לגירעון המאקסימלי.. ואני עובד לפי המאמר
עכשיו השאלה שלי היא שכשהתחלתי ירדתי בקצב מטורף וזה קצת הדאיג אותי.. ירדתי (בממש קצת) במשקלי עבודה :( והורדתי תוך שבועיים 4 קילו.. זה בסדר? אני טיפה מודאג.. גם חבר שלי אמר לי שהקצב בהתחלה מהיר בגלל נוזלים וגם בגלל שרק התחלתי חיטוב אז רציתי לדעת אם הקצב ימשיך להיות מהיר ואם הוא יאיט מה הקצב? גם ככה עוד חודש אני חוזר למאזן נטרלי של שבועיים..
תתודה רבה לכל העוזרים!🙌
עכשיו השאלה שלי היא שכשהתחלתי ירדתי בקצב מטורף וזה קצת הדאיג אותי.. ירדתי (בממש קצת) במשקלי עבודה :( והורדתי תוך שבועיים 4 קילו.. זה בסדר? אני טיפה מודאג.. גם חבר שלי אמר לי שהקצב בהתחלה מהיר בגלל נוזלים וגם בגלל שרק התחלתי חיטוב אז רציתי לדעת אם הקצב ימשיך להיות מהיר ואם הוא יאיט מה הקצב? גם ככה עוד חודש אני חוזר למאזן נטרלי של שבועיים..
תתודה רבה לכל העוזרים!🙌