הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ביקורת מוצרים

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
טוב אז לאחר שהבטחתי פה לכמה אנשים וגם חשבתי שיהיה נחמד סתם לעשות את זה צילמתי את כל התוספים שהיו ברשותי עד כה, כולל הכל בשביל שאתם תבחרו משהו ותבקשו ממני ביקורת עליו ואשמח לענות לכם עליו .
כל הויטמינים של החברה בתמונה הביקורת שלי עליהם שהם עובדים ! עשיתי בדיקות דם והכל יצא תקין פשוט הכל !
לגבי השאר אשמח לענות ולתת לכם ביקורת בנוגע לכל מה שאתם רוצים לדעת
נ.ב אשמח אם עוד אנשים יעלו את מה שהם צורכים ויתנו לאנשים לבחור מה הם רוצים לביקורת זה יכול להיות אשכול נחמד ומעניין מאוד !

• פותח/ת השרשור
מה התרומה של ויטמין c ?
1.ויטמין c בעיניי אחלה ממריץ לפני אימון בנוסף לקפאין
2. ישלו קשר למניעת הצטננויות בחורף
3. נמצא קשר בינו ובין סרטן http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=17485&page=3 emz הראה פה מחקרים שתומכים בזה עם רפנסים
אבל כדאי ללכת על שחרור מושהה כאדי שחלק גדול ממנו ייספג

• פותח/ת השרשור
איך החטיפים ?
בסדר הזה :
1. Oh yeah - וניל קרמל
2.big-100 קינמון תפוח
3.supreme- בייגלה חמאת בוטנים
הראשון פשוט מדהים הכי טעים שטעמתי עד עכשיו
הbig-100 גם מעולה ממש ואם אתה מחמם במיקרו קצת הוא גם פשוט אלוהי
אגב טעמתי גם את העוגיות שלהם ובשלב מסויים הוא כבר נהייה יותר מדי מתוק אז לא הכי אהבתי
הsupreme בסדר גמור לא יותר מזה !

אהבתי את הרעיון, יפה מאוד!

יש צורך בלחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שניתן לחלק שוב מוניטין ל דני שובבני.

נ.ב. בחים לא הייתי מוציא כל כך הרבה על תוספים, אבל טוב שיש אותך!

• פותח/ת השרשור
נ.ב. בחים לא הייתי מוציא כל כך הרבה על תוספים, אבל טוב שיש אותך!

חח תודה ותאמת היו לי דילים כל כך טובים על המוצרים שאתה לא מאמין בכלל !

אח שלי כול הכבוד על ההשקעה ..בקשר למוצרים נראה שיש לך שם אחלה סטוק דרך אגב הכול מלא?
עכשיו בקשר למוצרים הxtend אחד המוצרים המעולים להתאוששות במיוחד בתקופת החיטוב
הויטמין C זה 500?
הBIG-100 יצאו לו מלא טעמים חדשים מאוד טובים

• פותח/ת השרשור
אופטימום VS דיימטיז
מהטעמים שקנית... מה יותר טעים לך?
האופטימום הוא קרמל טופי פאד׳ג , הדיימטז הוא בננה . לדעתי ולדעת כל מי שהבאתי לו סקופ משניהם מי שלוקח ובענק זה הדיימטז בננה ! פשוט ציון 10/10 אין לי מילים גם עם מים וקצת קרח פשוט מעדן לכל דבר !! ממליץ בחום !

האופטימום הוא קרמל טופי פאד׳ג , הדיימטז הוא בננה . לדעתי ולדעת כל מי שהבאתי לו סקופ משניהם מי שלוקח ובענק זה הדיימטז בננה ! פשוט ציון 10/10 אין לי מילים גם עם מים וקצת קרח פשוט מעדן לכל דבר !! ממליץ בחום !
תודה, ואיך הקרמל טופי פאדג'? פשוט עכשיו יש לי ON בננה.

• פותח/ת השרשור
גם מעולה , ערבוב נהדר ללא גושים ללא כלום , ריח גם נהדר , טעם טוב עם חלב עם מים לא ניסיתי , אבל הבננה יותר טעים. בכל מקרה אם אתה רוצה טעם בסגנון שוקולד לך על דאבל רי׳ץ שוקולד של אופטימום בלי להתלבט !

גם מעולה , ערבוב נהדר ללא גושים ללא כלום , ריח גם נהדר , טעם טוב עם חלב עם מים לא ניסיתי , אבל הבננה יותר טעים. בכל מקרה אם אתה רוצה טעם בסגנון שוקולד לך על דאבל רי׳ץ שוקולד של אופטימום בלי להתלבט !
חולק עליך לגבי הקרמל טופי פאדג':
- ערבוב עם קצת גושים.
- ריח חזק מאוד מאוד של אגוזים סינטטיים.
- טעם מאוד נמאס, השייק הראשון היה אחלה טעם. אחרי 8~ שייקים התחלתי כבר לדחוף לזה גלידה ועוד כל מיני דברים שיטשטשו את הטעם.

קצת אחרי חצי קופסה כבר לא יכולתי יותר אפילו להריח אותה, נשברתי והחלפתי אותה עם חבר בקריאטין.

ממש לא ממליץ עליה בקיצור.

• פותח/ת השרשור
חולק עליך לגבי הקרמל טופי פאדג':
- ערבוב עם קצת גושים.
- ריח חזק מאוד מאוד של אגוזים סינטטיים.
- טעם מאוד נמאס, השייק הראשון היה אחלה טעם. אחרי 8~ שייקים התחלתי כבר לדחוף לזה גלידה ועוד כל מיני דברים שיטשטשו את הטעם.

קצת אחרי חצי קופסה כבר לא יכולתי יותר אפילו להריח אותה, נשברתי והחלפתי אותה עם חבר בקריאטין.

ממש לא ממליץ עליה בקיצור.
א. זאת הייתה האבקה הראשונה שלי אז ערבבתי בבלנדר וכנראה לא היה גושים למרות שגם פעם או פעמיים שעירבתי בשייקר לא היו גושים
ב+ג -על טעם וריח אי אפשר להתווכח

א. זאת הייתה האבקה הראשונה שלי אז ערבבתי בבלנדר וכנראה לא היה גושים למרות שגם פעם או פעמיים שעירבתי בשייקר לא היו גושים
ב+ג -על טעם וריח אי אפשר להתווכח

מסכים על זה שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח, אבל אני חושב שהטעם של האבקה הזאת זה טעם שאו שאתה מאוד תאהב או שמאוד תשנא. גם אם תשים לב רוב התגובות עליה זה או שהיא מצויינת או שהיא גועל נפש.
לכן, לדעתי, אם מישהו חושב להזמין את האבקה ולא טעם אותה לפני אני לא כל כך ממליץ לו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית