הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חיטוב 2012 היה טוב וטוב שהיה !

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
טוב אז כמו שרובכם הבנתם כבר סיימתי חיטוב היום כעיקרון מחר מתחיל ניטרלי לשבוע וחצי ! שבועיים אחרונים היו דל פחמימה+אימוני ריקון פעמיים בשבוע על מנת למקסם שריפת שומן ולהוריד נוזלים משקל עדכני להיום 65 ירדו הנוזלים מההעמסה .
משקלי עבודה :
סקוואט 132 ל3
בנ'ץ 80ל3
פרס 52.5ל5
דדליפט 150 ל3
מתח 15 קילו עליי ל5
מתכנן עכשיו להתחיל מסה עם הלינארת להעלות במשקלי עבודה כמה שאפשר ואז לעבור לתכנית עם יותר נפח כנראה WS4SB
כל התהליך הזה ליווה אותי MOO ורוב התודות לו שיפרתי את הטכניקה ב100 אחוז פשוט כך ! מסה הקרובה מקווה להגיע ל80 קילו באחוז שומן שלא יותר מ18 אחוז !
נ.ב כל התמונות שעוצבו זה אך -ורק באפליקציית האינסטגרם ושום שימוש בפוטושופ וחבריו ... [אין לי מושג אפילו איך להשתמש בחרא הזה 😛]

נערך לאחרונה:
עבודה יפה מאוד! ניראה 11%~
עכשיו תקופה ארוכה של מסה, יש לי תחושה שהולכת להיות לך התקדמות מטורפת בחודשים הקרובים. שיהיה המון בהצלחה ותעדכן לוג מסה ! אני הולך לעקוב.

לא יכול לחלק לך יותר מוניטין.

• פותח/ת השרשור
כן גם אני הערכתי את עצמי על 10-11 , תודה אחי .. וכמ אני הולך להמשיך לעדכן את הלוג שלי גם במסה הקרובה וגם אני מקווה שאני יפציץ במסה הקרובה. אני נכנס אילה עם פולללללל מוטיבציה !

תודה רבה
תוצאה יפה
ומה שחשוב זה שהטכניקה שלך עכשיו טובה וגם שמרת על משקלי עבודה מצויינים לסוף חיטוב

• פותח/ת השרשור
תודה רבה
תוצאה יפה
ומה שחשוב זה שהטכניקה שלך עכשיו טובה וגם שמרת על משקלי עבודה מצויינים לסוף חיטוב
תודה moo עכשיו העלתי תמונת רגליים במיוחד לך חח הערכת שומן שהערכתי הייתה נכונה נכון ?

נראה 11 אפילו 12 אחוז אבל חיטוב מעולה ומספק לקיץ 😃 שיהיה בהצלחה במסה הבאה
אל תרוץ לעלות במשקל, תאכל כמה שצריך ואל תאכל עם העיניים (כמובן שכן כי חייבים להתפרק ,אבל לא בהגזמה)
סחטיין.
בדיוק המטרה שלי לחיטוב הקרוב. 😃

• פותח/ת השרשור
נראה 11 אפילו 12 אחוז אבל חיטוב מעולה ומספק לקיץ 😃 שיהיה בהצלחה במסה הבאה
אל תרוץ לעלות במשקל, תאכל כמה שצריך ואל תאכל עם העיניים (כמובן שכן כי חייבים להתפרק ,אבל לא בהגזמה)
סחטיין.
בדיוק המטרה שלי לחיטוב הקרוב. 😃
תודה .. גם במסה הבאה אני ישמור על תפריט מסודר, ןתאמת לא נראה לי שאני 12

נערך לאחרונה:
תודה .. גם במסה הבאה אני ישמור על תפריט מסודר
לדעתי "תפריט מסודר" למאסה זה סתם ידכא אותך בעיקר אחרי ההקפדה וההשקעה שלך בחיטוב הזה.
פשוט תאכל מה שאתה רוצה עם הקפדה שאתה לא עובר את ה200-300 קלוריות בשבועות הראשונים. זה מה שאני עושה עכשיו אחרי הפסקה קטנה בחיטוב ועולה בקצב מסודר ומתקדם יפה בלינארית.

• פותח/ת השרשור
לדעתי "תפריט מסודר" למאסה זה סתם מדכא.
פשוט תאכל מה שאתה רוצה עם הקפדה שאתה לא עובר את ה200-300 קלוריות בשבועות הראשונים. זה מה שאני עושה עכשיו אחרי הפסקה קטנה בחיטוב ועולה בקצב מסודר ומתקדם יפה בלינארית.
זה מה שאני מתכוון לעשות שבועות ראשונים פלוס קלורי של 200 אם אני רואה שאני לא עולה במשקל גוף מעלה ל300 וכן הלאה .. ולי אין בעיה לאכול לפי תפריט כי גם בחיטוב כל פעם גיוונתי במאכלים בו העיקר להגיע לערכים

חייב להגיד אחי, מאוד מפתיע הלחיצת חזה, ממש נמוך ביחס לשאר..
בכל מקרה אחלה חיטוב, תתחיל מאסה מבוקרת וטובה ללא סבל עתידי בחיטוב....
שיהיה בהצלחה!

הילד רציני אין מה לומר, כל הפורום כבר לא יכול לתת לו מוניטין חחח:193ek:
יפה מאוד שובבני... חיטוב יפה, משקלי עבודה גבוהים לסוף חיטוב (ועוד על 65 קילו BW פאקק!!), תפתח לוג מאסה, גם אותי מעניין לעקוב אחריך ;a2gasg

• פותח/ת השרשור
הילד רציני אין מה לומר, כל הפורום כבר לא יכול לתת לו מוניטין חחח:193ek:
יפה מאוד שובבני... חיטוב יפה, משקלי עבודה גבוהים לסוף חיטוב (ועוד על 65 קילו BW פאקק!!), תפתח לוג מאסה, גם אותי מעניין לעקוב אחריך ;a2gasg
חחחח, מחר אני מתחיל ניטרלי ויום ראשון מתחיל תכנית רצינית רוב הסיכויים לינארית עד שנתקע במשקלי עבודה ואז נעבור לתוכנית אם יותר נפח ממה שהבנתי מMOO זה כנראה יהיה משהו בסגנון WS4SB ככה שמעניין הולך להיות !
ותודה רבה תמיד כיף לקבל חיזוקים מנטלים מעריך זאת !

עבודה יפה,בתאורה של האמבטיה הייתי אומר 11,בתאורה של אור יום הייתי אומר אפילו לכיוון ה13%
לרגע אפילו חשבתי שזה תמונות לפני ואחרי (בתמונות הראשונות אתה נראה קצת נוזלי ורואים שומן ב"בטן התחתונה")

• פותח/ת השרשור
עבודה יפה,בתאורה של האמבטיה הייתי אומר 11,בתאורה של אור יום הייתי אומר אפילו לכיוון ה13%
לרגע אפילו חשבתי שזה תמונות לפני ואחרי (בתמונות הראשונות אתה נראה קצת נוזלי ורואים שומן ב"בטן התחתונה")
יכול להיות לא יודע על מה אתה מדבר אבל בחוץ הבטן רפויה! לא מכווצת בשני התמונות ! באמבטיה הם מכווצות אז יכול להיות בגלל זה חשבת

יכול להיות,בכל מקרה המספר לא באמת משנה,מה שחשוב שאתה מרוצה מהמראה.
בהצלחה במסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית