הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חיטוב 2012 היה טוב וטוב שהיה !

תוצאה מצויינת אחשלי נראה מצויין! כל הכבוד כרגיל מוניטין אני לא יכול לחלק לך ובקרוב אתה מצתרף לפלוגות המסה!!! יהיה מעניין לראות מה יקרה עם התכנית הזאת שאתה מתכוון לעשות אחרי הלינארית, אני ישמח לראות לוג שלך במסה ולמקרה שאתה רוצה רעיון לשם אז... מושבניק שאוכל יותר ממך נשמע טוב לפי דעתי 😃

• פותח/ת השרשור
חחח תודה אחי על החיזוקים ואני ישקול על הדם ברצינות למרות שיש מצב שאני פשוט ממשיך לעדכן בלוג שלי

כל הכבוד אחי הגעת לתוצאה טובה מאוד .
ישר כוח ובהצלחה בהמשך

פשש חיה אחי !
גם אני בחיטוב עכשיו ?
תגיד הייתה לך תקופה שלא ירדת ממש בסוף ? ונשאר לך עוד קצת שומן ?><
אם כן מה עשית ? 😛

• פותח/ת השרשור
תודה לשניכם ! תאמת שכל פעם שהייתי יורד רק 200 גרם בשבוע זה בדרך כלל היה יום לפני העמסה ופשוט אחרי ההעמסה התקיעה השתחררה וחזרתי לרדת קילו בשבוע ~

באמת שינוי יפה ואחלה חיטוב אני חושב שעכשו תיהיה על ניטרלי ותתחיל עוד חודשיים מסה נקייה שתוכל לשלוט על אחוז השומן שלך כי באמת אתה כרגע על אחוז שומן טוב

• פותח/ת השרשור
התחלתי כבר מסה הייתי עם שבועיים ניטרלי כרגע אני על פלוס קלורי של 250 עם תפריט מסודר שמורכב בעיקר מחלבונים מלאים , הרבה פחמימות מורכבות ומעט שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית