הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

איך אתם מצליחים להימנע מפיתויים בזמן חיטוב?

• פותח/ת השרשור dazzler
  • פורסם בתאריך

dazzler

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
12
24
0
היי,
אני כרגע בתהליך חיטוב , ובאופן אישי החלטתי שאני עושה לי יום cheat בשבוע ,
אחרת אני פשוט נפשית לא מסוגל להמשיך בלי לאכול משהו מתוק או בלי איזה דרינק אחד.

רציתי לשאול איך אתם מתמודדים עם זה ?
וגם
האם אתם גם עושים cheat? או שלא אוכלים שטויות בכלל?

פשוט סותמים את הפה, דואגים לסדר את האוכל שאתה לא תהיה רעב מבחינת המינון והזמנים
אפשר לשתות הרבה תה ירוק
לאכול הרבה ירקות ירוקים ועלים

אני ממליץ לך שאת הצ'יט פשוט תשמור לההעמסות אחרת חבל זה יכול למלות אותך נוזלים להקשות על הירידה במשקל ולטשטש את החיטוב דבר שמוריד המון מהמוטיבציה
בנוסף לכל הטיפים של MOO , הייתי פשוט ממליץ להחזיק כמה שפחות פיתויים בבית ... רחוק מהעין רחוק מהלב !

קולה זירו\דיאט ספרייט ושטויות כאלה אתה יכול לשתות בזמן חיטוב, ככה שדברים מתוקים מבחינת משקאות יש לך. כמו שרן אמר תה ירוק עדיף על הכל.. אבל אתה נשמע כמו אחד שלא יכול בלי להכניס שטויות לפה..

פיתויים - בלי סוכר 😃

• פותח/ת השרשור
אפשר לשתות הרבה תה ירוק
תודה אני אנסה תה ירוק.
בלי קשר לפעמים אני מוצא את עצמי שבועיים שומר פיקס על תזונה ואימונים ממש על הגרם, ופתאום לאחר שבועיים אני מקבל התקף רעב נוראי שבו אני פתאום יוצא בלילה ואוכל איזה 2 גלידות גדולות של בנ' אנ' ג'ריס ועוד איזה שוארמה (איזה 4000 קלוריות בערך), בפעם האחרונה הייתי כל כך חייב מתוק שהמוכר חשב שאני איזה נרקומן.
מיותר לציין שאחרי שההתקף רעב עובר אני מרוסק נפשית על זה ששבועיים של חיטוב הלכו לפח.....וזה כואב מאוד

אני ממליץ לך שאת הצ'יט פשוט תשמור לההעמסות אחרת חבל זה יכול למלות אותך נוזלים להקשות על הירידה במשקל ולטשטש את החיטוב דבר שמוריד המון מהמוטיבציה
בנוסף לכל הטיפים של MOO , הייתי פשוט ממליץ להחזיק כמה שפחות פיתויים בבית ... רחוק מהעין רחוק מהלב !
כל כמה זמן צריך לעשות העמסה ושל כמה גרם ?

קולה זירו\דיאט ספרייט ושטויות כאלה אתה יכול לשתות בזמן חיטוב, ככה שדברים מתוקים מבחינת משקאות יש לך. כמו שרן אמר תה ירוק עדיף על הכל.. אבל אתה נשמע כמו אחד שלא יכול בלי להכניס שטויות לפה..
כן שפי שאמרתי מקודם לפעמים יש לי התקפי רעב נוראיים....ולפעמים בלי קשר אתה יודע אתה רוצה מדי פעם לשתות איזה בירה עם חברים וזה....או לאכול איזה פיצה פה ושם. אבל אני בניגוד לכל מה שכולם אומרים לאכול פעם בשבוע אני חושב שעדיף לא לאכול בכלל...כי פשוט אני חושב שאצלי זה כמו התמכרות ברגע שאני מתחיל לאכול קצת אני לא יכול לעצור.

פיתויים - בלי סוכר 😃

תודה 😃

ואם אתה על דל פחממה יש מתכונים נחמדים לדוגמה מתכון שפרסמתי פה לא מזמן:

תודה אני הסתכלתי בתפריטים.
דל פחחמה נשמע לי ממש קשה, 40-50 גרם פחממה נראה לי כמו מסיבה בלתי אפשרות (זה אומר אפילו לשמור על כמות הירקות)

אם אתה חוטף אטרף של רעב אולי שווה לך לעשות דיאטה קוטג'נית
ככה כל השבוע תאכל הרבה חלבון וירקות, מעט שומן, ומעט מאוד פחמימה
ויום בשבוע נניח שישי תאכל מה שבא לך

• פותח/ת השרשור
היי תודה על התגובות ,
אוקיי הנה מגיע החלק המביש ...
העלאתי לכם כמה תמונות להערכה גסה של א.ש (אני מניח שהוא בסביבות 20) וכדי שתוכלו יותר לראות את מצבי כרגע.
לצערי אם הייתי יכול לאכול נורמלי כל היום הייתי סוף סוף על 12.

כרגע הנתונים הם
גובה 179
משקל 86.5
א.ש - מניח סביב 19-20
התמונות במצב רפוי
IMG_0599.JPG IMG_0600.JPG

על כמה גרם פחמימה אתה ביום ?
אני מניח =- סביב ה200 . אני משתדל לא לאכול בכלל לחם. אבל אני כן אוכל קוואקר, אורז , קינואה ולפעמים טורטיה מחיטה מלאה.

אם אתה חוטף אטרף של רעב אולי שווה לך לעשות דיאטה קוטג'נית
ככה כל השבוע תאכל הרבה חלבון וירקות, מעט שומן, ומעט מאוד פחמימה
ויום בשבוע נניח שישי תאכל מה שבא לך
לאכול רק קוטג' וירקות ?
ומה עם בשר ?
בעיקרון אני גם נמנע מחלב , הבנתי שזה גם לא בריא וגם קשור לרקמת שומן סביב הבטן (לפי כמה מאמרים שקראתי בנושא).
כרגע אני מנסה כמה שיותר לאכול ארוחות שהן סלט עוף עם קצת פחממה מורכבת (קינואה/בורגול) + 2-3 שייקים ביום של חלבון עם מים או חלב אורז רזה.

נערך לאחרונה:
תגיד יש לך בכלל תפריט מסודר ? כי אני מאמין שאתה אוכל יותר מדי והגירעון הקלורי שלך קטן מדי

אני פשוט חושב לעצמי שהאם הצ׳יט הזה שווה את ההאטה בדרך למטרה שלי... (כמובן שצ׳יט אחד לא יהרוס הכל אבל ככה אני גורם לעצמי לחשוב וככה אני מתאמן ״מנטלית״ על לא להשבר כל פעם שיש לי חשק לצ׳יט).

דיאטה קוטוג'נית זה לא רק קוטג'
זו דיאטה שבה אוכלים חלבון (גם והרבה מהחי) ומעט פחמימות
ועושים העמסת פחמימות

תחפש בפורטל יש לך כמה סוגים של דיאטות כמו
UD2
אנבוליק דאייט
קוטוג'ניק דאייט
...

• פותח/ת השרשור
היי MOO ,
איפה לחפש בדיוק ?
חיפשתי בחיפוש בצד שמאל ולא מצאתי את זה בדיוק (מצאתי כל מיני דברים קרובים אבל לא מצאתי איפה התפריט עצמו)

אומר לעצמי שיש לי מטרה ושאני לא נשבר 😃

אל תאכל שבוע-שבועיים מתוק ותראה שלא תרצה.
גם צריך שיהיה לך מטרה ברגע שאתה נעול על מטרה אז שום דבר לא מעניין אותך

אפשר לשתות הרבה תה ירוק

מה העניין באכילת ירקות ירוקים ותה ירוק?
יזה עדיף מירקות בצבעים שונים?

מה העניין באכילת ירקות ירוקים ותה ירוק?
יזה עדיף מירקות בצבעים שונים?
לגבי ירקות ירוקים, יותר סיבים (יותר משביע), ופחות פחממות מירקות בצבעים שונים (לאותה כמות כמובן).
לגבי תה ירוק- כנראה עוזר לשריפת שומן. שאלו את השאלה הזאת השבוע בפוסט הזה- http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=32239 .

Back
למעלה תחתית