עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1.תרגיל טוב לפלג עליון .למה יש צורך לשלב hb עם Fs? זה תלוי מאוד בטכנית, ובחולשות שלך
אם הקוודס שלך חזק אין צורך רציני לעשות פרונט
יש לך מיליון תרגילים טובים יותר לפלג גוף עליון, זה לא המטרה של התרגיל, אתה אפילו מוגבל שם ע"י הכוח של הפלג גוף העליון, ולא להפך.1.תרגיל טוב לפלג עליון .
2.בגדול אני גם לא רואה צורך ,אבל ראיתי כמה שעושים את זה אז שאלתי.
FS תרגיל עזר מצויין
תחליט, זה תרגיל עזר מצויין (עזר למה אגב) או שאין בו צורך לדעתך?2.בגדול אני גם לא רואה צורך
הוא אולי מערב גם חלק מפלג גוף עליון אבל ממש לא הייתי מתייחס אליו כתרגיל לפלג גוף עליון.1.תרגיל טוב לפלג עליון .
טוב אולי רק אני רואה כאן את הניגודיות לך תדע...זה שהוא תרגיל טוב לא נוגד את החוסר תכלית לשלב אותו.
הניגודיות שלך נובעת שאתה חושב שאני מדבר על FS עם HB ,אבל התייחסתי אלוי כנתון נקי בהודעה הספציפית.טוב אולי רק אני רואה כאן את הניגודיות לך תדע...
הניגודיות שלי נובעת מזה שאמרת שזה תרגיל עזר מצויין, כלומר עוזר למשהו (שוב לא בטוח עזר למה כי לא ציינת), כלומר לשלב אותו זה אמור להיות ההפך ממיותר.הניגודיות שלך נובעת שאתה חושב שאני מדבר על FS עם HB ,אבל התייחסתי אלוי כנתון נקי בהודעה הספציפית.
קוודס+פלג עליון ברמה מסויימת? אני מחפש הגיון לשלב FS עם HB ,לכן נתתי השארה שאולי בגלל הפלג עליון .הניגודיות שלי נובעת מזה שאמרת שזה תרגיל עזר מצויין, כלומר עוזר למשהו (שוב לא בטוח עזר למה כי לא ציינת), כלומר לשלב אותו זה אמור להיות ההפך ממיותר.
אז למה לא להוסיף אותו באימון של הדדליפט פשוט? זה דיי הגיוני במקום לעשות hb קל.קוודס+פלג עליון ברמה מסויימת? אני מחפש הגיון לשלב FS עם HB ,לכן נתתי השארה שאולי בגלל הפלג עליון .
מסכים לא היה נכון לכתוב תרגיל טוב לפלג עליון,אבל יש לו השפעה מורכבת שהופכת אותו לתרגיל טוב .