הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מי שעושה HB ,איך אתם משלבים FS?

Dr.buddha

משתמש מתחיל
30
4
נק' מוניטין:
6
30
4
FS תרגיל עזר מצויין ,אבל לא יוצר חוסר פרופוציה על קוודס? או שאתם עדיין מסתמכים שהדדליפט יסגור את הפער על המסטרינג?

למה יש צורך לשלב hb עם Fs? זה תלוי מאוד בטכנית, ובחולשות שלך
אם הקוודס שלך חזק אין צורך רציני לעשות פרונט

• פותח/ת השרשור
למה יש צורך לשלב hb עם Fs? זה תלוי מאוד בטכנית, ובחולשות שלך
אם הקוודס שלך חזק אין צורך רציני לעשות פרונט
1.תרגיל טוב לפלג עליון .
2.בגדול אני גם לא רואה צורך ,אבל ראיתי כמה שעושים את זה אז שאלתי.

לא משלב FS כבר המון זמן
אפילו שונא FS

עושה FS באימון התאוששות
לא חושבת שמי שעושה HB צריך לעשות FS, אני משלבת סתם כי אני אוהבת FS

1.תרגיל טוב לפלג עליון .
2.בגדול אני גם לא רואה צורך ,אבל ראיתי כמה שעושים את זה אז שאלתי.
יש לך מיליון תרגילים טובים יותר לפלג גוף עליון, זה לא המטרה של התרגיל, אתה אפילו מוגבל שם ע"י הכוח של הפלג גוף העליון, ולא להפך.
הרבה עושים כי הם לא יודעים למה הם עושים או כי זה תורם להם בדרך כלשהי

אישית אני משלב לפעמים באימון של הדדליפט את זה או מכרעים.
ועם הhb אני משלב rdl/קלינים/מכרעים.

FS תרגיל עזר מצויין
2.בגדול אני גם לא רואה צורך
תחליט, זה תרגיל עזר מצויין (עזר למה אגב) או שאין בו צורך לדעתך?
1.תרגיל טוב לפלג עליון .
הוא אולי מערב גם חלק מפלג גוף עליון אבל ממש לא הייתי מתייחס אליו כתרגיל לפלג גוף עליון.

• פותח/ת השרשור
זה שהוא תרגיל טוב לא נוגד את החוסר תכלית לשלב אותו.

• פותח/ת השרשור
טוב אולי רק אני רואה כאן את הניגודיות לך תדע...
הניגודיות שלך נובעת שאתה חושב שאני מדבר על FS עם HB ,אבל התייחסתי אלוי כנתון נקי בהודעה הספציפית.

הניגודיות שלך נובעת שאתה חושב שאני מדבר על FS עם HB ,אבל התייחסתי אלוי כנתון נקי בהודעה הספציפית.
הניגודיות שלי נובעת מזה שאמרת שזה תרגיל עזר מצויין, כלומר עוזר למשהו (שוב לא בטוח עזר למה כי לא ציינת), כלומר לשלב אותו זה אמור להיות ההפך ממיותר.

הייתי אומר שהוא תרגיל עזר נהדר למי שחסרה לו עבודה לקוואדס (מבצעי lb לדוג), או למי שמבצע קלינים(ואולי גם סנאצ׳ים).
תקנו אותי אם אני טועה.

• פותח/ת השרשור
הניגודיות שלי נובעת מזה שאמרת שזה תרגיל עזר מצויין, כלומר עוזר למשהו (שוב לא בטוח עזר למה כי לא ציינת), כלומר לשלב אותו זה אמור להיות ההפך ממיותר.
קוודס+פלג עליון ברמה מסויימת? אני מחפש הגיון לשלב FS עם HB ,לכן נתתי השארה שאולי בגלל הפלג עליון .
מסכים לא היה נכון לכתוב תרגיל טוב לפלג עליון,אבל יש לו השפעה מורכבת שהופכת אותו לתרגיל טוב .

קוודס+פלג עליון ברמה מסויימת? אני מחפש הגיון לשלב FS עם HB ,לכן נתתי השארה שאולי בגלל הפלג עליון .
מסכים לא היה נכון לכתוב תרגיל טוב לפלג עליון,אבל יש לו השפעה מורכבת שהופכת אותו לתרגיל טוב .
אז למה לא להוסיף אותו באימון של הדדליפט פשוט? זה דיי הגיוני במקום לעשות hb קל.

פרונט זה אחלה תרגיל עזר למי שיש נפח נמוך יחסית בסקוואט וחולשה בקוואדס, שם תוספת של סקוואט ממוקד יותר זה טוב, אבל מי שגם ככה עושה הרבה סקוואט זה תרגיל כבד מדי בשבילו ועדיף לו לעשות תרגיל יותר פשוט

Back
למעלה תחתית