הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרהצלשיגרה אחרי חופשה

• פותח/ת השרשור global
  • פורסם בתאריך

global

משתמש מתחיל
90
0
נק' מוניטין:
-21
90
0
אהלן חברים
חזרתי מחופשה בת חמישה ימים באילת במהלך החופשה לאצדפקתי חשבון בכלום אכלתי המון גם אוכל גם שוקולדים גם חטיפים גם אלכוהול
רציתי להתייעץ עכשיו לאחר החזרה מה כדאי לעשות שבוע של אימוני כוח משולבי אירוביציום יום או שבוע של אירובי ארוך ואינטנסיבי יום יום

במהלך החופשה מדי יום הכנסתי לא פחות מ 3500-4500 קלוריות מדי יום שהתפריט שלי הוא 2000 בפועל

תודה לעוזרים

אתה במאסה או חיטוב?
אני משאר שבחיטוב....אם כן..תעשה נייטרלי כמה ימים ותחזור לתפריט הרגיל.שום דבר לא קרה

• פותח/ת השרשור
ואו ממש תודה על התגובה אחי, תראה אני כעקרון סיימתי חיטוב אבל המטרה שלי לגדול במאסה לא מלוכלכת בצורה איטית ולשמור על אחוזי שומן, אני מרגיש שמן רצח אחרי החופשה המטורפת הזאת אלו היו כמה ימים מוטרפים מלאי קלוריות ושטויות אתה בעצם ממליץ עכשיו להמשיך רגיל את האימונים כמה ימים על ניטרלי ואז לחזור לתפריט? הגוף יתאזן? כי לפי משקל אני 4 קילו יותר

כי לפי משקל אני 4 קילו יותר
לפי הנתונים שלך, אכלת כל יום לכל היותר 2500 קלוריות מעל התחזוקה, ועשית את זה במשך 5 ימים. זה אומר שעלית קצת פחות משני קילו שומן: אכלת 12,500 קלוריות עודפות כאשר שני ק"ג שומן הם קצת יותר מ 15,000 קלוריות. היתר זה כנראה נוזלים, כך שהמצב פחות נורא ממה שהוא נראה לך.

• פותח/ת השרשור
לפי הנתונים שלך, אכלת כל יום לכל היותר 2500 קלוריות מעל התחזוקה, ועשית את זה במשך 5 ימים. זה אומר שעלית קצת פחות משני קילו שומן: אכלת 12,500 קלוריות עודפות כאשר שני ק"ג שומן הם קצת יותר מ 15,000 קלוריות. היתר זה כנראה נוזלים, כך שהמצב פחות נורא ממה שהוא נראה לך.

כן יש בזה משהו בסדר עכשיו אני חוזר לשיגרה בצורה הרגילה נגמרו החטיפים נגמרו הצ'יטים חוזר לתפריט ולאימונים אני מעריך 3 שבועות לכל היותר אני חוזר לעצמי בלי נדר.

ואו ממש תודה על התגובה אחי, תראה אני כעקרון סיימתי חיטוב אבל המטרה שלי לגדול במאסה לא מלוכלכת בצורה איטית ולשמור על אחוזי שומן, אני מרגיש שמן רצח אחרי החופשה המטורפת הזאת אלו היו כמה ימים מוטרפים מלאי קלוריות ושטויות אתה בעצם ממליץ עכשיו להמשיך רגיל את האימונים כמה ימים על ניטרלי ואז לחזור לתפריט? הגוף יתאזן? כי לפי משקל אני 4 קילו יותר
תשמע גם אני בתקופות חיטוב שלי היה לי שבוע שהייתי בבורגס וזרקתי זין וגם שבוע שהיו 3 מסיבות אז לא באמת שמרתי על התפריט...
וכן זה מה שאני ממליץ
ואל תדאג 4 קילו זה לא שומן המון מזה זה נוזלים..אל תשכח שבדיאטה שלך היית עם פחמימה נמוכה ולא אגרת נוזלים ובטח באילת התפזרת ..הכל בסדר

• פותח/ת השרשור
תשמע גם אני בתקופות חיטוב שלי היה לי שבוע שהייתי בבורגס וזרקתי זין וגם שבוע שהיו 3 מסיבות אז לא באמת שמרתי על התפריט...
וכן זה מה שאני ממליץ
ואל תדאג 4 קילו זה לא שומן המון מזה זה נוזלים..אל תשכח שבדיאטה שלך היית עם פחמימה נמוכה ולא אגרת נוזלים ובטח באילת התפזרת ..הכל בסדר

כן אמרו לי את זה וגם חשבתי על העניין הזה שבטח הרבה זה נוזלים, מה שהיה לי ב 5 ימים האלו זה טירוף אחי דחפתי קלוריות בלי הפסקה שוקולדים חטיפים ארוחות צ'יט מטורפות בסדר עכשיו חזרתי לתפריט הרגיל זה היום הראשון אני מאמין שבועיים שלושה הגוף יחזור לצורה שלו אני מקווה 😃 תודה על התגובה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית