הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים FBW

• פותח/ת השרשור Excite1
  • פורסם בתאריך

Excite1

משתמש פעיל
358
2
נק' מוניטין:
14
358
2
נתונים:
גובה:1.80
משקל 65

טוב אני מתאמן מתחיל מה שנקרא רק שבועיים במכון, קראתי מאמרים מדריכים והכול רק יש לי שאלה אחת.
אני בתקופה של עלייה במסה , מה אתם אומרים על התוכנית FBW הזאת ? כדאי לי לעשות אותה ? היא תעזור לי ?
ועוד משהו לעשות מקסימום משקל שאני יכול להרים בכול תרגיל ?

אימון Aשריר
תרגיל
מספר סטים
טווח חזרות
רגליים
סקוואט כנגד מוט​
3​
8​
חזה
בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט​
3​
8​
גב
מתח בתוספת משקל​
3​
10​
כתפיים
בעמידה לחיצת כתפיים כנגד מוט באחיזה רחבה (פרס)​
3​
6​
יד אחורית
בשכיבה פשיטת מרפקים כנגד מוט W​
1​
10​
יד קידמית
בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט​
1​
12​
בטן
כפיפת גו במכונה ייעודית​
1​
12​

נערך לאחרונה:
הייתי אומר סקוואט, לחיצת כתפיים במוט ולחיצת חזה לעשות 2-3 סטים של 5 חזרות ולהתקדם כמה שאפשר במשקלי עבודה ומתח הייתי מחליף עם חתירה בהטייה וגם עושה 2-3X5 כל השאר מצויין אפשר להשאיר אותו הדבר בהצלחה במסה

• פותח/ת השרשור
הייתי אומר סקוואט, לחיצת כתפיים במוט ולחיצת חזה לעשות 2-3 סטים של 5 חזרות ולהתקדם כמה שאפשר במשקלי עבודה ומתח הייתי מחליף עם חתירה בהטייה וגם עושה 2-3X5 כל השאר מצויין אפשר להשאיר אותו הדבר בהצלחה במסה

כול כמה זמן אפשר לעלות במשקלי עבודה ? כול אימון ? כול אימון שני ? כול פעם שאני מרגיש שאני יכול יותר?
ועוד משהו אם אני עושה את המתח עם הכרית שעולה ויורדת עם התנועה שלי (בתור עזר כי אני מתחיל ואני בקושי עושה מתח) ולא נראה לי שאני אחליף את המתח כי זה באמת תרגיל שאני אוהב אבל אם זה הכרחי השינוי הזה במתח לחתירה בהטייה אני אשנה.
ואפשר הדגמה של התרגיל חתירה בהטייה?

בשביל האימונים הראשונים, בשביל שתתרגל לתנועות, התוכנית הזו בסדר גמור.

להמשך, אני ממליץ על SS או 5X5 הלינארית. לתוכניות האלה יש תבנית מסודרת וברורה להעלאה במשקלי העבודה, כך שכל שעליך לעשות הוא להתאמן נכון, לאכול ולישון.

אתה יכול לעשות מתח על הגרביטרון, אבל המטרה שלך היא לעבור בהקדם האפשרי למתח חופשי.

לפי בקשתך: Pendlay Row

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הטכניקה של החתירה מסובכת, אני תמיד חושב שזה קל כי זה נראה קל ביוטיוב אבל שאני מגיע למכון אני עוד שניה בבית חולים מרוב שהטכניקה גרועה (כנ"ל לגבי דדליפט) ואחרי כמה זמן אתה אומר לעבור ל SS ? חודש ? חודשיים?
ועוד שאלה אחי בקשר להלעאה במשקלים בתוכנית FBW כול כמה זמן אני יכול לעלות את המשקלי עבודה?

Back
למעלה תחתית