הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינוי התוכנית מקצה לקצה ...

• פותח/ת השרשור shaybb
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

shaybb

משתמש מתחיל
129
0
נק' מוניטין:
-59
129
0
אני מתאמן כחצי שנה Abc כאשר אני עובד ככה abxcaxbcxabx וכן הלאה....יוצא לי כמעט תמיד ב שבוע 4 אימונים עוד שבוע 4 אימונים ואחר כך שבוע 5 אימונים

12 סטים שריר גדול 8 סטים שריר קטן

התכנון שלי הוא להגיע למכון קבוע 5 -6 פעמים בשבוע ולעבוד על פחות סטים
10-9 שריר גדול ו 6 שריר קטן ,ולהחליף את השילובים של השריר גדול +שריר קטן באימון
מה דעתכם האם זה "יזעזע " את הגוף שלי ?
אני מרגיש כבר די תקוע במשקלי עבודה ,אוכל נכון עם מספיק חלבון ופחמימות ושומן-עולה בהתמדה במשקל

נערך לאחרונה:
אם המטרה שלך היא להרים יותר משקל, אני דווקא ממליץ לך לצאת מהרוטינה של ABC ולנסות אולי תוכניות כגון SS, 5*5 או אפילו תוכנית AB כגון פוש\פול או עליון\תחתון עם עליה שבועית במשקלי עבודה.
לפי דעתי זה יניב לך תוצאות טובות יותר מאשר מה שהצעת כאן (אם אני לא טועה, התכוונת שתעשה פעם 10 סטים לשריר גדול ופעם 10 לשריר קטן? מיותר מאוד).

כנס לשרשור תוכניות האימון, תקרא ותאמץ לך תוכנית. זה יהיה עדיף ויזעזע את הגוף שלך לא פחות ברגע שתתחיל לעלות במשקלי העבודה על המוט ולא בכמות החזרות\סטים.

רעיון גרוע....אני תומך בידידי שמעלי ואפילו אוסיף ואומר...גם אם מטרתך היא פיתוח מאסה ולאו דווקא כוח אחת התכניות שהוא העלה לך פה יועילו לך מאוד
בהצלחה!!!

• פותח/ת השרשור
התכוונתי לעשות 9 סטים שריר גדול ו 6 שריר קטן קבוע
שאמרתי להחליף שילובים התכוונתי לעשות

גז יד אחוריות
חזה יד קדמית
רגליים כתפיים

התכוונתי לעשות 9 סטים שריר גדול ו 6 שריר קטן קבוע
שאמרתי להחליף שילובים התכוונתי לעשות

גז יד אחוריות
חזה יד קדמית
רגליים כתפיים

אולי דרק מיוז לא הבנין אבל אני הבנתי וההצעה שלו עדיין תקפה....
זה רעיון יותר גרוע אפילו ....קח את העצה של דרק מיוז

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי זה להשתפר במשקלי עבודה במקביל להעלאה במסה
אני ממש לא רואה את עצמי עושה את התוכנית ss , ממש נגד התוכנית הזו .
מעדיף תוכניות רגילות יותר ab או abc abcd עם משחקים בחזרות סטים ותרגילים .

תרגיל כמו דד ליפט שכמה שהוא טוב הוא באותה מידה יכול להיות מסוכן לגב , לעשות במאמץ של 5 חזרות נראה לי פשוט דבר הכי שגוי שמתאמן "רגיל" יכול לעשות
הדרך משם לפציעה מאוד קצרה
אני יודע שעכשיו הרבה פה יגידו לי כמה שאני טועה וכמה שאני לא מבין ...אני רואה את עצמי מתאמם לטווח הרחוק וגם אם זה על חשבון התקדמות איטית טיפה יותר . לא רוצה להגדיל פי 2 את הסיכוי לפציעה ,מעדיף להתאמן חזק עם טכניקה נכונה ,וסטים בריאים יותר לגוף של 12 10 8 6 חזרות

שמע, לדעתי יש לך תפיסה שגוייה של בטיחות באימון ובכלל, כנראה שחלק גדול ממה שאתה חושב על תרגילים מסויימים או שיטות אימון מסויימות הוא לא נכון. מצטער שאני בוטה, אבל זה המצב. לא חושב שזה מתפקיד הפורום לנסות לשכנע אותך וכו', הדברים מונחים פה על השולחן, אתה יכול לקחת או להשאיר אותם כרצונך.

בכל אופן, תוכנית מוכנה שכנראה לא תפגע לך ברגשות ועדיין תעזור לך להתקדם, תהיה משהו בסגנון של התוכנית של לייל. תחליף את הדדליפט במשהו אחר ושלום על ישראל.

שיהיה בהצלחה.

נערך לאחרונה:
אולי עדיף לפרוש למשהו יותר בטוח, כמו איסוף בולים.

המטרה שלי זה להשתפר במשקלי עבודה במקביל להעלאה במסה
אני ממש לא רואה את עצמי עושה את התוכנית ss , ממש נגד התוכנית הזו .
מעדיף תוכניות רגילות יותר ab או abc abcd עם משחקים בחזרות סטים ותרגילים .

תרגיל כמו דד ליפט שכמה שהוא טוב הוא באותה מידה יכול להיות מסוכן לגב , לעשות במאמץ של 5 חזרות נראה לי פשוט דבר הכי שגוי שמתאמן "רגיל" יכול לעשות
הדרך משם לפציעה מאוד קצרה
אני יודע שעכשיו הרבה פה יגידו לי כמה שאני טועה וכמה שאני לא מבין ...אני רואה את עצמי מתאמם לטווח הרחוק וגם אם זה על חשבון התקדמות איטית טיפה יותר . לא רוצה להגדיל פי 2 את הסיכוי לפציעה ,מעדיף להתאמן חזק עם טכניקה נכונה ,וסטים בריאים יותר לגוף של 12 10 8 6 חזרות

איזה דוקטורט ברפואה עשית שאתה יודע את ההשלכות של דדליפט על הבריאות?
נהיית אורטופד שאתה מסיק מקסנות?
מאיפה אתה יודע מה בריא יותר לגוף?
אין לך מושג מה אתה מדבר

ולעניין עצמו - סטים של 12 יכולים להיות "מסוכנים" יותר בגלל שמתעייפים והטכניקה נדפקת בחזרות האחרונות, בטח אתה מכיר את זה כשאתה בחזרה ה394 של כפיפת מרפקים אז אתה משתמש בגב

ולעניין עצמו - סטים של 12 יכולים להיות "מסוכנים" יותר בגלל שמתעייפים והטכניקה נדפקת בחזרות האחרונות, בטח אתה מכיר את זה כשאתה בחזרה ה394 של כפיפת מרפקים אז אתה משתמש בגב

איזה דוקטורט ברפואה עשית שאתה יודע את ההשלכות של כפיפות מרפקים על הבריאות?
נהיית אורטופד שאתה מסיק מקסנות?
מאיפה אתה יודע מה בריא יותר לגוף?
אין לך מושג מה אתה מדבר

• פותח/ת השרשור
לא דוקטורט ולא בטיח אבל שאני עושה דד ליפט 12 חזרות ,ורואה איך חבר'ה מסריטים את עצמם עושים דדליפט 3 -5 חזרות . אז אין לי ספק שאני עובד פי 10 יותר בטוח ויותר טוב מהם

ווואלה לא רוצה להיפצע ולשכוח מהחדר כושר לחצי שנה ...מעדיף להתאמן חזק מאוד אבל עם איזון והיגיון ,ולא להיות כמו פלוצים שחיפים אצלי במכון ששמים משקלים ענקיים עם 0 טכניקה .אם הייתי מתכוון להיות מפתח גוף מקצועי אז הייתי חייב להסתכן כדי להגיע לרמות גבוהות .אבל בגלל שאין לי כוונות כאלו ,אז אין לי צורך בסטים שיעיפו לי חוליות במכון .

לא דוקטורט ולא בטיח אבל שאני עושה דד ליפט 12 חזרות ,ורואה איך חבר'ה מסריטים את עצמם עושים דדליפט 3 -5 חזרות . אז אין לי ספק שאני עובד פי 10 יותר בטוח ויותר טוב מהם

ווואלה לא רוצה להיפצע ולשכוח מהחדר כושר לחצי שנה ...מעדיף להתאמן חזק מאוד אבל עם איזון והיגיון ,ולא להיות כמו פלוצים שחיפים אצלי במכון ששמים משקלים ענקיים עם 0 טכניקה .אם הייתי מתכוון להיות מפתח גוף מקצועי אז הייתי חייב להסתכן כדי להגיע לרמות גבוהות .אבל בגלל שאין לי כוונות כאלו ,אז אין לי צורך בסטים שיעיפו לי חוליות במכון .

אם יש לך שחיפים במכון שמרימים טון בלי טכניקה זה בעיה שלהם אבל זה לא מעיד על הכלל.

ואין קשר בין המטרות שלך לאיך שאתה צריך לעבוד, כל אחד צריך לעבוד בטכניקה טובה ולא לסכן את עצמו.

לא הרבה אנשים שומרים על טכניקה מושלמת, בעיקר לא במשקלים מקסימליים, אבל מי שלא מנסה לא מתקדם, אם אתה תמשיך לעבוד ל30 חזרות עם משקל נמוך אתה לעולם לא תתקדם.

בכל מקרה מה שאתה אומר זה שטויות

אם אתה עובד פי 10 יותר טוב פה מכולם סימן שאין לנו מה לחדש לך.
נעול.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית