הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
אז ככה אימון שני של A בSS הוספתי 10 קילו לדדליפט כמו שרשום במאמר.
היה לי מאוד קשה, ולמעשה הרמתי את המשקל עם גב מעוגל, וגם לא עשיתי פשיטת ברכיים וגב ברגעים הנכונים.

לפי דעתי הבעיה העיקרית שלי הייתה לא שהמשקל עצמו היה קשה אלא שהטניקה שלי עוד מאוד גרועה ולכן אחרי שנתתי קפיצה כזאת משמעותית במשקל פשוט לא יכלתי כבר לחשוב על הטכניקה בזמן הביצוע.

האשלה שלי זה האם אפשר להישאר אימון הבא עם אותו משקל ולנסות לעשות את הסט עם טכניקה נכונה?

אז ככה אימון שני של A בSS הוספתי 10 קילו לדדליפט כמו שרשום במאמר.
היה לי מאוד קשה, ולמעשה הרמתי את המשקל עם גב מעוגל, וגם לא עשיתי פשיטת ברכיים וגב ברגעים הנכונים.

לפי דעתי הבעיה העיקרית שלי הייתה לא שהמשקל עצמו היה קשה אלא שהטניקה שלי עוד מאוד גרועה ולכן אחרי שנתתי קפיצה כזאת משמעותית במשקל פשוט לא יכלתי כבר לחשוב על הטכניקה בזמן הביצוע.

האשלה שלי זה האם אפשר להישאר אימון הבא עם אותו משקל ולנסות לעשות את הסט עם טכניקה נכונה?
כן.
ותעלה סרטון טכניקה.

• פותח/ת השרשור
כן.
ותעלה סרטון טכניקה.

בנתיים אין צורך כי אני יודע בדיוק מה הטעויות שלי...כשאני יגיע לטכניקה סבירה אני יעלה לביקורת (אולי)
ותודה על התשובה.

Back
למעלה תחתית