הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התוכנית שהמאמן נתן לי? +שאלה

• פותח/ת השרשור QWE1234
  • פורסם בתאריך

QWE1234

משתמש מתחיל
96
1
נק' מוניטין:
1
96
1
הצטרפתי למכון לפני שבוע והמאמן בנה לי את התוכנית הזאת והוא אמר שעוד חוש הוא ישנה לי אותה. : (בן 15,58 1.68)

חזה: לחיצת חזה 5X3
פרפר רחב 15X3

גב: פולי עליון 15X3
חתירה 15X3
פשיטת גב 15X3

כתפיים: פרפר הפוך 15X3

רגליים: לחיצת רגליים 15X3
פשיטת ברך 15X3
כפיפת ברך 15X3

יד קדמית: משקולות יד בישיבה 15X3

יד אחורית: פשיטת מרפקים בישיבה 15X3

בטן וגב תחתון: ספה ישר/שיפוע שלילי 15X3

*יש עוד דברים שאני מוסיף לבד כמו דדליפט,הרחקת כתפיים,כל מיני סוגים של הרמת משקולות,מתח,מקבילים.... (אימון אירובי פעם בשבוע ושחייה)
מה אתם אומרים?
ועוד שאלה, אני רוצה לעשות אינטרוולים בהליכון,מישהו יודע אם יש אפשרות שההליכון ישנה לבד את המהירות באינטרוולים ואני לא אצטרך לשנות את המהירות תוך כדי הספרינט?

על הפנים.
מה זאת אומרת אתה מוסיף לפעמים דדליפט ומתח? אלה צריכים להיות תרגילים מרכזיים
תעשה לעצמך טובה ותקרא את המאמר על הSS בפורטל.

זה בסדר גמור לחודש הראשון בחדר הכושר אבל לא מעבר. כבר עכשיו תתחיל לקרוא על תוכנית בשם SS שאותה תתחיל אחרי החודש הראשון.
בהצלחה.

התוכנית והרעיון מאחוריה גרועים, תעשה SS.
לגביי ההליכון תן לי לזעזע אותך - צריך להכיר את ההליכון. בגלל שכנראה שאין פה אף אחד שמכיר את כל ההליכונים הקיימים, בנוסף לעובדה שלא אמרת שום דבר על הדגם שבו אתה משתמש - לא תקבל תשובה ודאית.
אני יודע להגיד לך שיש הליכונים שבהם אפשר ויש כאלה שאי אפשר. אני משער שזה לא עוזר לך.

תלוי בסוג ההליכון.
אפה אתה מתאמן?

בכלמקרה, יש הליכונים שאתה צריך באינטרוול הראשון והשני לקבוע בעצמך ולאחר מכן הוא עושה זאת לבד.

ברוב ההליכונים אפשר אתה מתכנת אותו לפי תוכנית אינטרוואלים וקובע את אורך הזמן הכללי והמהירות המקסימאלית של האינטרוול
תוך כדי אתה יכול לשנות מהירות

אני עושה לבד בד"כ 400 מטר ספרינט ו400 קל ככה ומשנה לבד את המהירות עם הלחצן
לפעמים אני מתכנת ל20 דקות 5 אינטרוואלים

בתור אחד שעובד בין היתר גם עם הליכונים אני יכול לציין שכל הליכוני הpre-cor שמכוני כושר כמו ההולמס פלייס וטארגט משתמשים בהם בקביעות מכילים תוכנית אימון אשר מאפשרת לך לקבוע את המהירות המינימלית,המקסימלית,כמות האינטרוולים באימון וכמה אחוז מהמהירות המירבית תרצה בכל אינטרוול.
חוץ מההליכונים האלו לא נתקלתי במשהו שמשתווה אליו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית