הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמן מתחיל

• פותח/ת השרשור Excite1
  • פורסם בתאריך

Excite1

משתמש פעיל
358
2
נק' מוניטין:
14
358
2
טוב אז התחלתי לפני כמה ימים לעשות FBW (תוכנית להעלאה במסת שריר) עכשיו אחרי חודש שאני ייתאמן FBW אני יעבור ל SS.
עכשיו יש לי כמה שאלות לפני שאני יתחיל לעשות SS:

1)אם הטכניקה של התרגילים , סקוואט , דדליפט , בנץ' וכול השאר לא תיהיה טובה ,אני ייפצע או שפשוט האימון יהיה לשווא כי הטכניקה לא הייתה טובה?
2)אחרי שהגעתי למשקלי עבודה מקסימום שאני יכול להרים (מיצוי התוכנית SS) לאיזה תוכנית אני אמור לעבור?
3)ועוד שאלה שלא קשורה ל SS , אפשר פירוט על התוכנית אימונים 5X5 הליאנרית (נראה לי טעיתי בשם אבל זה דומה) למי היא מתאימה, מה תוכנה ? אם יש הסבר על התוכנית בפורום אפשר קישור לזה ? כי אני לא מצאתי.

תודה לעוזרים

1)אל תחשוב על זה מהתחלה .. תחשוב מה יהיה אם כל התרגילים יהיו בטכניקה מצויינת ! בכל מקרה במשקלים קלים אתה לא תפצע אבל אל תתפוס על זה טרמפ ותעבוד על הטכניקה מהאימון הראשון , ואפילו לפני שאתה מתחיל א התוכנית תקרא מאמרים ותראה סרטונים לביצוע התרגילים
2) בדרך כלל עוברים לתוכנית כמו הלינארית של ביל סטאר שהיא בנויה על התקדמות שבועית לינארית
3)http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/

Back
למעלה תחתית