הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחיטוב ותוספים (אם יש צורך)

• פותח/ת השרשור eldadv
  • פורסם בתאריך

eldadv

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לכולם,

קודם כל, אתר פצצה שנחשפתי אליו לפני שבוע. פשוט מעולה !

הנתונים שלי :
גובה 1.75
משקל 100 ק"ג
אחוז שומן 31%
מבנה גוף רחב

עשיתי את החישובים בהתאם למאמר על החיטוב ויוצא שאני צריך לאכול ביום :
180 גר' חלבון
80 גר' שומן
90 גר' פחמימות

אני מתאמן באופן הבא :
3 פעמים בשבוע - הליכה של 2.5-3 ק"מ + 40 דקות Full Body משקולות
3 פעמים בשבוע - הליכה/ריצה של 6 ק"מ באינטרוולים

מבחינת התזונה, אני כמעט תמיד לא מצליח להגיע לכמות החלבונים, עם הפחמימות והשומן אין בעיה להגיע בקלות :D
האם כדאי לקחת אבקת חלבון כלשהי להשלמה ? (אני מצליח בתזונה להגיע לאיזור ה-100 גר' חלבון מקוטג', טונה, בשר וכו')
האם יש תוספים מומלצים לתקופת החיטוב ?

תודה

אתה בהחלט צריך אבקת חלבון אתה צריך להגיע ל200 גרם חלבון ביום אבל אתה צריך להוסיף עוד מקורות חלבון מהחי כמו חזה עוף , ביצים , גבינה צהובה
אין תוספים מיוחדים לחיטוב אתה יכול לקחת תוספים שמומלצים לקחת בשוטף כמו : ויטמין d וסידן אם יש חוסר בגוף , אומגה 3,ויטמיןc ,מולטי ויטמין , וגם קריאטין יכול לעזור התאוששות

אתה בהחלט צריך אבקת חלבון אתה צריך להגיע ל200 גרם חלבון ביום

זה לא נכון. אפשר להגיע לערכים האלה ממזונות רגילים ובסיסיים בלי מאמץ מיוחד. אבל מומלץ מן הסתם להיעזר באבקת חלבון כי זה פשוט, נוח ומשתלם.

אני בהחלט מסכים אבל אם הבנאדם מגרד רק את ה100 גרם 99 אחוז שהוא יזדקק לאבקה בגלל נוחות אני אף פעם לא אמרתי שעדיף אבקה על מזון מהחי .

תבנה תפריט תפרסם אותו ויעזרו לך
בנוסף תפרט את תוכנית האימונים שלך

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות,
התפריט שלי לא קבוע מראש, אני מזין בתוכנה מה שאני אוכל וזה מרכז לי כל הזמן את הכמויות ואני ממשיך אבל יש מזונות שחוזרים בו ובגדול זה משהו כזה :
ארוחת בוקר :
אספרסו
2 פרוסות לחם כוסמין + רבע אבוקדו + קוטג 3% / מעדן 0% (דנונה עם פירות)

ביניים - פרי (2 תמרים או בננה או תפוח)

ארוחת צהריים :
חזה עוף/בשר עם ירקות וטחינה ולפעמים קצת אפונה/בטטה/פסטה

ביניים - אגוזי מלך + שקדים + אספרסו

ארוחת ערב :
קופסת טונה/סרדינים + גבינה לבנה 5%/קוטג' + פרוסת לחם כוסמין וירקות
פרוסה או 2 של מילון

שתיה - בין 2-3 ליטר מים

רוב האימונים שלי הם בשעות הבוקר, כך שממש בבוקר אני אוכל פרוסה אחת עם קוטג' ואחרי האימון אוכל את 2 התמרים, הפרוסה הנוספת, המעדן ושאר הקוטג'.

האימון שלי כולל (משקולות) :
חזה - Bench
יד קדמית
יד אחורית
גב
בטן (ממש קצת)

כל אזור - 1/2 תרגילים שונים של 3 סטים עם 8-10 חזרות = סה"כ 40 דקות

התחלתי לפני כחודש וחצי וירדתי כבר 8 ק"ג.

** קראתי עכשיו את המאמר של אבקות חלבון (מי גבינה) - יש המלצה של מוצר ספציפי כלשהו ומאיפה לקנות ? באחד הפוסטים מישהו המליץ על אופטימום וכבר ראיתי שיש כל מיני סוגים (pro/classic/standard)
(אני עדיין לא יכול לפרסם קישורים למה שראיתי)

תודה רבה !!

בקשר לתפריט יש לך מחשבונים כמו גולינגו או netrogeen תחשב בהם את מה שאתה אוכל ותרשום פה את הערכים הסופיים של מה שיצא לך
בקשר לתכנית אימונים היא נראית קצת לא מסודרת תקח מפה תכנית אימונים : http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/
בקשר לאבקה לך או על אופטימום גולד , דיימטז, אינטרקטיב, צמפיון ... קח טעם בננה זה טעם בטוח ומעולה בכל האבקות שרשמתי לך .

Back
למעלה תחתית