הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משחק פוטבול ורוצה לגדול ולהתחזק

קפטן אמריקה

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן חברים, אני בן 15 וחצי בערך וחדש בעסק של הפוטבול (ליגת נוער כמו שאפשר לנחש..) ורוצה לגדול ולהתחזק. הגודל שלי בעייתי ביותר כי אמנם מבחינה טכנית אני לוקח את שאר החברים בקבוצה (זריקות מדויקות וחזקות) אבל מבחינה פיזית.. זה עניין אחר (אני קוורטבק אם זה משנה ויכול להיות שאני אשנה עמדה)
הנתונים שלי יגרמו לכם לרצות ללכת למטבח ולקחת משהו לאכול אז תחזיקו חזק : אני 1.82 ושוקל בסביבות ה57 קילו (אגב המאמן לא מבין בדברים האלה כי הוא די חדש והמליץ לי לפנות לאנשים שמבינים - הוא יודע רק פוטבול ובנושאים אחרים הוא לא מבין יותר מדי..)
אני בהחלט רזה וצנום והאמת שהסיבולת שלי על הפנים למרות משקל הזבוב שלי.. 😵
אני נמצא בחדר כושר בלי אפשרות לתרגילים חופשיים (בנצ׳/סקוואט ודדליפט) כי זה מה שמתאים לתקציב שלי.. יש הרבה מכונות, דאמבלים וסמית׳ באיזשהו מתנס שכונתי שגובים רק 50 שקל לחודש וחתמתי ל3 חודש.. וזה התקציב שלי לצערי כי ההורים לא תומכים ואת כל הכסף מהעבודה הוצאתי על ציוד צלילה :🙁
אני אשמח להמלצות שמתחשבות במצב שלי בחדר הכושר כי לעבור לפחות עכשיו לא אפשרי וצריך לעבוד עם מה שיש..
אני מוכן לתת 200 אחוז מעצמי ובאמת זקוק להכוונה ולעזרה בשביל להשיג את המטרות!! שהם גדילה אידיאלית ב3 חודש ושיפור רציני בכוח ובכוח המתפרץ (ואם אפשר לשפר גם סיבולת - הרי זה משובח)

תודה רבה חברים!!!! 🤘

איפה אתה משחק והיכן מתגורר ?
צור איתי קשר אם אתה רציני בנושא [email protected]

אתה חייב חדר כושר שניתן לבצע בו סקוואט ודדליפט חופשי (ראק/כלוב) אם לא אי אפשר לעבוד איתך בצורה אופטימאלית

• פותח/ת השרשור
איפה אתה משחק והיכן מתגורר ?
צור איתי קשר אם אתה רציני בנושא

אתה חייב חדר כושר שניתן לבצע בו סקוואט ודדליפט חופשי (ראק/כלוב) אם לא אי אפשר לעבוד איתך בצורה אופטימאלית
שלחתי לך אימייל! תודה רבה גבר

Back
למעלה תחתית