הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חדש כאן,לא מתאמן,איך הגוף בנוי?

Eden Oreus

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
אהלן אנשים,אני חדש כאן,כבר פתחתי 2 נושאים בפורום הזה.
אני לא מתאמן כי אסור לי בגלל בעיות לב(נולדתי בלי חדר בלב)
בכ"מ בחודש וחצי-חודשיים האחרונים הצלחתי לעלות את עצמי מ63 ק"ג ל67 ק"ג...המטרה שלי לעלות את עצמי ל74-75 קילו ואז אני ארגיש טוב עם עצמי
בכל מקרה בלי יותר מידי חפירות 2 תמונות:
jkco90cfogmekvga3rwl.png

עוד אחת:
twy6u8bumvhrsvrdem3s.png

איך הגוף בנוי סה"כ לבן אדם שהוא חולה לב? 😣

כמו שאתה מודע לעצמך חסר לך המון בשר ואין עליך כמעט מסת שריר ... אבל לפני הכל תפסיק להגיד דברים כמו המשפט הבא "איך הגוף בנוי סה"כ לבן אדם שהוא חולה לב?" ותתחיל להחשיב את עצמך לאדם מן השורה ... גם לדוד שלי יש בעיה בלב אבל הוא ממש לא מוותר לעצמו ואני חושב שככה כל אדם צריך להיות ותכניס לך את זה לראש חוץ מזה אין הרבה מה להגיד יש לך גוף נחמד אתה לא בגדר בעיית השמנה שכבר המצב שלך טוב חוץ מזה אין לי הרבה מה להגיד

• פותח/ת השרשור
כמו שאתה מודע לעצמך חסר לך המון בשר ואין עליך כמעט מסת שריר ... אבל לפני הכל תפסיק להגיד דברים כמו המשפט הבא "איך הגוף בנוי סה"כ לבן אדם שהוא חולה לב?" ותתחיל להחשיב את עצמך לאדם מן השורה ... גם לדוד שלי יש בעיה בלב אבל הוא ממש לא מוותר לעצמו ואני חושב שככה כל אדם צריך להיות ותכניס לך את זה לראש חוץ מזה אין הרבה מה להגיד יש לך גוף נחמד אתה לא בגדר בעיית השמנה שכבר המצב שלך טוב חוץ מזה אין לי הרבה מה להגיד
אני לא מחשיב את עצמי כחולה לב,ההפך,אני משחק מידי פעם כדורסל עם החבר'ה,יכול לרוץ (אומנם לא הרבה אבל כן משתדל מידי פעם לרוץ)
הבעיה היא שאני לא יכול להתאמן בחדר כושר כי הרופא אסר עלי וזה קטע דיי מעצבן...

אני לא מחשיב את עצמי כחולה לב,ההפך,אני משחק מידי פעם כדורסל עם החבר'ה,יכול לרוץ (אומנם לא הרבה אבל כן משתדל מידי פעם לרוץ)
הבעיה היא שאני לא יכול להתאמן בחדר כושר כי הרופא אסר עלי וזה קטע דיי מעצבן...
עבודה על משקל גוף אתה גם לא יכול לעשות ?

• פותח/ת השרשור
עבודה על משקל גוף אתה גם לא יכול לעשות ?
שוב פעם,זה תלוי מאוד...משקלים נמוכים אין לי בעיה לעשות...
אבל יש לי סה"כ בבית 2 שקולות שכל אחת שוקלת 3 ק"ג..
להירשם לחדר כושר בשביל משקלים קטנים זה קצת חסר טעם,לא?
הכוונה היא שאני גם לא בטוח אשרוד את כל האימונים האלה בחדר הכושר,אני אצטרך לעבוד על משקלים מאוד נמוכים שלא יביאו תועלת

שוב פעם,זה תלוי מאוד...משקלים נמוכים אין לי בעיה לעשות...
אבל יש לי סה"כ בבית 2 שקולות שכל אחת שוקלת 3 ק"ג..
להירשם לחדר כושר בשביל משקלים קטנים זה קצת חסר טעם,לא?
הכוונה היא שאני גם לא בטוח אשרוד את כל האימונים האלה בחדר הכושר,אני אצטרך לעבוד על משקלים מאוד נמוכים שלא יביאו תועלת
התכוונתי משקל גוף כמו מתח,מקבילים,שכיבות סמיכה,עליות כוח ... בלי משקולות אלא רק אל משקל גוף אם אתה יכול לבצע דברים כאלה אתה יכול לראות תוצאות לא רעות בכלל ....

• פותח/ת השרשור
התכוונתי משקל גוף כמו מתח,מקבילים,שכיבות סמיכה,עליות כוח ... בלי משקולות אלא רק אל משקל גוף אם אתה יכול לבצע דברים כאלה אתה יכול לראות תוצאות לא רעות בכלל ....
מתח זה משהו שהוא קצת יותר בעייתי כי אני מתחיל להרגיש לחץ בחזה שאני עושה מתח,אבל שכיבות סמיכה אני כן יכול לעשות וגם כפיפות בטן....
אתה יכול להמליץ על איזה תוכנית אימונים עם זה?

אם הרופא אמר לך שאסור לך להתאמן סימן שיש סיבה או שהוא סתם לא רוצה לקחת אחריות עלייך...
אני חושב שאולי אפשר לנסות ללכת לחדר כושר ולראות איזה תרגילים אתה יכול לעשות ואיזה תרגילים אתה לא יכול לעשות לפי הרגשה כמו שאמרתה שמתי שאתה עושה מתח כואב לך החזה ...
תנסה לעשות סקוואטים בנץ' דדליפט כמובן עם משקל אפסי ואולי לעלות לאט לאט

תעשו טובה אל תתנו עצות כאלה.. שלא יתעלם מהרופא, הרופא מבין בזה קצת יותר מאיתנו. לך לחוות דעת נוספת כדי לדעת שהרופא לא סתם אומר(מאמין שלא).
יש לך גוף יחסית לממוצע בישראל.. אין טעם סתם לקרוע את עצמך.

אני לא מבין למה אתם בכלל מתעסקים בעניינים הבריאותיים שלו?!
אסור להגיע למצב שהוא יקשיב לאחד מהפורום ויגרום לעצמו נזק, אנחנו לא מכירים אותו ולא נבין מה מצבו,
בשביל זה יש רופאים והוא פונה אליהם, הוא בסה"כ שאל איך הגוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית