עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ומה מבחינת מאסת שריר? רואים שיפור משמעותי במאסה?5/3/1 היא תוכנית מצוינת. ההתקדמות בה איטית יותר מאשר ב- SS וב- TM, אבל היא הרבה פחות מעמיסה על הגוף.
ומה מבחינת מאסת שריר? רואים שיפור משמעותי במאסה?
כמה משקל הוספת על המוט בכל סבב?6 סייקלים שלה עברו בהצלחה רבה, אתה מוזמן לשאול
http://www.t-nation.com/free_online...aining_performance/how_to_build_pure_strength
כמה משקל הוספת על המוט בכל סבב?
ראית הוספה של מאסת שריר בצורה משמעותית?
אכפת לך לפרט איך עשית תתוכנית מבחינת ימים , תרגילים , תרגילי עזר?
זה לא ממש התקדמות טובה עם כל הכבוד ?6 קילו משקל גוף (יחסית נקי)
20 קילו סקוואט
30 קילו דדליפט
10 לחיצת חזה
7.5 כתפיים
התחזקתי גם בתרגילי עזר
4 ימים בשבוע, אבל נפח גבוה יחסית בתרגילי עזר
הוא רשם למעלה 6 סייקלים זה אומר 6 חודשיםאם אתה לא מבין ממה שהיא כתב בכמה זמן הוא עשה את זה, אז איך אתה מניח שזה לא טוב?
לפי העלייה במשקל גוף ואני זוכר שזה סביבות החודש סייקל אבל יש כאלה שעושים שינוייםאם אתה לא מבין ממה שהיא כתב בכמה זמן הוא עשה את זה, אז איך אתה מניח שזה לא טוב?
לפי העלייה במשקל גוף ואני זוכר שזה סביבות החודש סייקל אבל יש כאלה שעושים שינויים
תראה למשל את GUYB מהפורום שעלה 3 קילו במשקל גוף והוסיף לדדליפט וסקוואט שלו 20 קילו לכל אחד
בסדר יכול להיות שטעיתי אני מניח שהמשקלים שהוא התחיל לא עולים יותר מ3 פלטות ואם זה אמיתי אז 6 חודש זה לא הרבה 20 קילו עלייה הנחה אישית יכול להיות שאני טועה .. בוא נראה מה הוא יגידזה באמת חודש.
אין לך מושג כמה הוא שקל בהתחלה, ומה היו משקלי העבודה שלו. אז ההנחות שלך כנראה שגויות.
ממש לא.. התוכנית בנויה על התקדמות חודשיתואם נניח שאתה צודק. אז התוכנית היא זו שהגבילה אותו?
תוכנית זה הדבר הכי פחות חשוב. תזונה והתאוששות משפיעים הרבה יותר. אפשר לעשות תוכניות מזעזעות ולהתקדם בהנתן תנאים טובים, ואפשר לעשות תוכניות של אלופי עולם ולא לזוז.
ממש לא.. התוכנית בנויה על התקדמות חודשית