בוז1, XBOX יותר טוב.לא ף לסוני 3
אם אתה יכול, אני אשמח.אם אתה רוצה אני אשלח לך לינק לקנייה ב210 שקל כולל משלוח.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בוז1, XBOX יותר טוב.לא ף לסוני 3
אם אתה יכול, אני אשמח.אם אתה רוצה אני אשלח לך לינק לקנייה ב210 שקל כולל משלוח.
4+5+4 = 13סקוואט: PR 132.5KG 5 5 5
בנץ: 85KG 5F 5 5F (סט ראשון הספוטר הרס)
דדליפט: 145KG 5 .
20 דקות הליכה 5.5 קמ''ש.
אחלה אימון בסה''כ , הסקוואט היה מצוין אבל כבד, בבנץ הספוטר סתם עזר חזרה אחרונה (בסט הראשון) ובסט השלישי זה היה כבר בעיה של כוח. דדליפט הגב התעגל קצת אבל נעבוד על זה.
מה אתם אומרים לעלות 2.5Kg אימון הבא בבנץ ?
הרגיש יותר טוב , עם קצת עזרה אני חושב שאני יכול לסגור עוד חור , פשוט אני מגיע לחור הרבעי(או החמישי) וחצי כלומר 4.5 או 5.5 ככה שזה נסגר על 5 (או 4)....כל הכבוד על הסקוואט, איך הרגישה החגורה?
בבנצ' במקרה כזה אני אומר רק אתה יכול להחליט לפי ההרגשה שלך.
אז תשתה הרבה מים וסגור על הרביעי, העיקר שילחץ כראוי.הרגיש יותר טוב , עם קצת עזרה אני חושב שאני יכול לסגור עוד חור , פשוט אני מגיע לחור הרבעי(או החמישי) וחצי כלומר 4.5 או 5.5 ככה שזה נסגר על 5 (או 4)....
לגבי הבנץ אימון הבא זה יהיה PR (מקווה) ככה שנירא לי שיהיה לי את האנרגיות.
אני ישלח לךאז תשתה הרבה מים וסגור על הרביעי, העיקר שילחץ כראוי.
כמה עגול בדדליפט?<
הזיכרון שלך לא משהו הא ? http://www.lbs.co.il/threads/32668/page-32#post-552442מה המ.ג ? תחרות ל3 פלטות ?
אני קובע תחרויות עם כל הפורום אני עדיין בתחרות עם פסייקו עד 200 ועם עומר על עוד משהו גם עם RUD וASF
אני קובע תחרויות עם כל הפורום אני עדיין בתחרות עם פסייקו עד 200 ועם עומר על עוד משהו גם עם RUD וASF
לא דדליפט 140 ?איתי על פרס 70 קילו נראה לי
בסקוואט לדעתי תסגור את המשקל הזה ותחתוך לסקוואט קל באמצע שבוע.
ואל תתדאג, אתה תתרגל לחגורה, צריך פשוט לדעת לנשום אלייה כמו שצריך.
אין לי שמץ צריך לבדוק בלוג שלך, זה נמצא איפה שהוא שם...לא דדליפט 140 ?
אתה אמור כבר ללמוד לסגור אותה במהירות יחסית, אבל בהתחלה לוקח זמן לסגור אותה.אני מבזבז המון כוח על לסגור את החגורה (וכן אני עושה כמו שריפטו מלמד)