לי אישית לא בעצימות תתחיל ללא משקל ותראה איך הולךבק אוף נשמע רעיון טוב, גם מקבילים...
יכול להיות שבאמת עדיף להתחיל לעבוד קצת כוח במתח,אני מפחד אבל להעמיס יותר מידי. זה לא מוגזם קצת כל הנפח הזה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לי אישית לא בעצימות תתחיל ללא משקל ותראה איך הולךבק אוף נשמע רעיון טוב, גם מקבילים...
יכול להיות שבאמת עדיף להתחיל לעבוד קצת כוח במתח,אני מפחד אבל להעמיס יותר מידי. זה לא מוגזם קצת כל הנפח הזה?
הייתי מוותר על מסור אחרי מתח.. נראה לי יותר מידיי.יכול להיות שבאמת עדיף להתחיל לעבוד קצת כוח במתח,אני מפחד אבל להעמיס יותר מידי. זה לא מוגזם קצת כל הנפח הזה?
טקסס שבוע 5, עצימות:
סקוואט: 150kg 1x3 - קל, מתלבט אם להתחיל להעלות ב5 או שהגזמתי?
בנץ: 95kg 1x3F - היה לי פשוט כבד. מי נותן הצע לתקן את זה?
דדליפט: 165kg 1x5 - בלי חגורה, הרגיש מצוין
צ'ין אפס: 4x10 פימפום
הבעיה שאותו דבר קורה לי כשאני לא מוריד את האגן יותר מידי ואז נוצר מן סטיף לג מכוער.בדדליפט לדעתי אתה מוריד את האגן יותר מידי נמוך, והגב מתעגל.
בסקוואט העומק סבבה.
א. אתה עובד על משיכות נוספות מספיק?הבעיה שאותו דבר קורה לי כשאני לא מוריד את האגן יותר מידי ואז נוצר מן סטיף לג מכוער.
מאז ומתמיד לא הצלחתי להחזיק את הגב ממשקל מסוים...
א. רק מתחא. אתה עובד על משיכות נוספות מספיק?
ב. המוט מספיק קרוב אלייך? (אי אפשר להבין מהסרטון.)
למה אתה לא עובד בתוספת משקל?א. רק מתח
התחתי להוסיף בימי ראשון משקל 5x5למה אתה לא עובד בתוספת משקל?
למה הוספת ספוטו פרס אם אפשר לשאול?טקסס שבוע 7, נפח:
סקוואט: 137.5kg 5x5
בנץ: 90kg 5-5-5-5F
ספוטו פרס: 80kg 2x3
מתח: 20kg 5x5
כי נכשלתי בבנץ, אז החלטתי להשלים את הנפח עם תרגיל עזר שרלוונטי לנקודות החלשות אצלי...למה הוספת ספוטו פרס אם אפשר לשאול?
הבנתי חוץ מזה יפה מאוד אתה מתקדם נהדרכי נכשלתי בבנץ, אז החלטתי להשלים את הנפח עם תרגיל עזר שרלוונטי לנקודות החלשות אצלי...
תודה רבה אחי, בקרוב שיאים 😃הבנתי חוץ מזה יפה מאוד אתה מתקדם נהדר