- פותח/ת השרשור
אני רואה שבחדר כושר שלך יש אחרי כל סט אימון בדיחותהשמש חזקה בחד"כ שאתה מתאמן בו?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רואה שבחדר כושר שלך יש אחרי כל סט אימון בדיחותהשמש חזקה בחד"כ שאתה מתאמן בו?
אני רואה שבחדר כושר שלך יש אחרי כל סט אימון בדיחות
בהצלחה ....דרך אגב יש אתרים של בדיחות זה יכול לעזור לך:fuck:😈
אני כבר מתאמן מתקדם בבדיחות, פעם אחת באתי עם כובע כפפות ונעלי ספורט לחדר כושר ועשיתי רבע תנועה של לג פרס, היה ממש מצחיק
זה שאין לך איך לעשות סקואט זה כבר פסול אבל זאת בחירה שלך ואני דיי מצדיק אותך זה הרבה כסף לעבור מכון..
אבל לא לעשות דדליפט? למה? לא אוהבים את זה בחדר כושר? דדליפט זה תרגיל חובה וזה יגרום לך לגדול במקומות שלא ידעת שקיימים! ממליץ בחום!
לגבי האימון חזה \כתפיים שלך
הייתי עושה כזה דבר:
בנצ פרס רגיל מוט 4X8
מקבילים 3X8
בנצ דאמבלים עליון 2X10
ואז כתפים:
לחיצת כתפים 4X8 דאמבלים (עדיף פרס אבל אמרת שאי אפשר)
*אפשר להוסיף הרחקת כתף 2X12 אבל אפשר גם לוותר לא חובה
תוציא את ההרחקה אופקית אין סיבה לעשות את זה
ותדאג להתקדם כל 2 אימונים לפחות במשקלי עבודה גם אם זה אומר להוריד 2 חזרות אין מצב כזה שאתה נתקע על אותו משקל יותר מ2 אימונים
מצחחחחחייייייייייייייקקקקקקקקקק 👏 כאילו אתה יורד עלי ....נעלבתי ;ssagsz
אם הייתה מבין קצת אין יותר טווח תנועה במכונה הזאת ואין לי אפשרות לעשות סקוואט\לעבור חד''כ
הכפפות זה לשאר התרגילים שהם לא לרגליים פשוט אני שם כבר בתחילת האימון שאני לא יהיה לחוץ בן הסטים ובלי שום קשר יש לי שפחיות וזה שורף לי שאני תופס משהו אם היד. נעלי ספורט זה נוח לי למרות שאני יודע שעדיף משו עם סוליה שטוחה אני באמת צריך לקנות אבל כרגע אני לא רואה טעם שאני לא עושה סקוואט...אז עכשיו ברצינות:
למה להתאמן עם נעלי ספורט וכפפות?
ועדיף כבר פשיטות ברכיים על הלג פרס אם אי אפשר לרדת עד הסוף ואם אין סקוואט
קניתי במגה ספורט 2 ב40ש''ח וזה לא ממש עוזר לי אני מחפש משו אבל לא מוצא יש לך אולי באמת איזה המלצה על חברה או משו ? [זה יעזור]תנסה לקנות מגן לשורש כף היד אבל לא מהחרטא שיש בסופרפארם אלה תזמין איכותי
אין לי אשרי ...אני צריך חנות בארץתזמין מחול מאתרים של פאוורליפינג..
יש לנו את אותה המכונה במכון שלי במכון שלי לפי ההיגיון שלך אני עושה 300 קילו לקארס אם של 20 חזרותזה 190קילו גבר ואין עוד טווח תנועה אני שם את הכיסא על 2 שזה קרוב אתה יכול לראות שאני מסיים יש את אותו טווח התנועה
תשמע אני לא בא להתווכח אבל אין עוד טווח תנועה !! ואני יחסית קטן 1.70.יש לנו את אותה המכונה במכון שלי במכון שלי לפי ההיגיון שלך אני עושה 300 קילו לקארס אם של 20 חזרות
וטווח התנועה שלך קטן מידי ואין למומנט כי vטווח תנועה קצר אם זה עיניין של כיסא תכוון אותו נכון אם אתה אומר שזה כול הטווח תנועה של מכונה אז לא אפשרי אלא
אתה שניי מטר או משהו כזה תעשה מה שבא לך אתה עובד אל אוויר
אם כבר מכונות אז לעבוד נכון זה המינימום
תשמע אני לא בא להתווכח אבל אין עוד טווח תנועה !! ואני יחסית קטן 1.70.
חוץ מזה באמת שאין לי אינטרס לעבוד עלכם כי אני יעבוד רק על עצמי
יכול להיות , אני באמת אשל מדריך שמבין באמתגם אני מטר 70 ומצליח לעשות תנועה מלאה
בקשר למישקל 90 קילו זה יפה אבל זה לא המישקל שלך
אני מאמין שאתה לא בא לעבוד אל אף אחד אולי המאמנים אצלך מפגרים ולא הסבירו לך כלום או שהם עצמם לא יודעים לחשב קיצר תדבר אם מאמן או מישהו שיודע וזהו
מחקתי אני יעשה חדש ביום חמישיאיפה הסירטון של הלג פרס?