הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

חזק (יחסית)

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-27/10/17
  • פותח/ת השרשור
בהצלחה ....דרך אגב יש אתרים של בדיחות זה יכול לעזור לך:fuck:😈

• פותח/ת השרשור
אני כבר מתאמן מתקדם בבדיחות, פעם אחת באתי עם כובע כפפות ונעלי ספורט לחדר כושר ועשיתי רבע תנועה של לג פרס, היה ממש מצחיק

מצחחחחחייייייייייייייקקקקקקקקקק 👏 כאילו אתה יורד עלי ....נעלבתי ;ssagsz

אם הייתה מבין קצת אין יותר טווח תנועה במכונה הזאת ואין לי אפשרות לעשות סקוואט\לעבור חד''כ

זה שאין לך איך לעשות סקואט זה כבר פסול אבל זאת בחירה שלך ואני דיי מצדיק אותך זה הרבה כסף לעבור מכון..
אבל לא לעשות דדליפט? למה? לא אוהבים את זה בחדר כושר? דדליפט זה תרגיל חובה וזה יגרום לך לגדול במקומות שלא ידעת שקיימים! ממליץ בחום!

לגבי האימון חזה \כתפיים שלך

הייתי עושה כזה דבר:
בנצ פרס רגיל מוט 4X8
מקבילים 3X8
בנצ דאמבלים עליון 2X10

ואז כתפים:

לחיצת כתפים 4X8 דאמבלים (עדיף פרס אבל אמרת שאי אפשר)
*אפשר להוסיף הרחקת כתף 2X12 אבל אפשר גם לוותר לא חובה
תוציא את ההרחקה אופקית אין סיבה לעשות את זה

ותדאג להתקדם כל 2 אימונים לפחות במשקלי עבודה גם אם זה אומר להוריד 2 חזרות אין מצב כזה שאתה נתקע על אותו משקל יותר מ2 אימונים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה שאין לך איך לעשות סקואט זה כבר פסול אבל זאת בחירה שלך ואני דיי מצדיק אותך זה הרבה כסף לעבור מכון..
אבל לא לעשות דדליפט? למה? לא אוהבים את זה בחדר כושר? דדליפט זה תרגיל חובה וזה יגרום לך לגדול במקומות שלא ידעת שקיימים! ממליץ בחום!

לגבי האימון חזה \כתפיים שלך

הייתי עושה כזה דבר:
בנצ פרס רגיל מוט 4X8
מקבילים 3X8
בנצ דאמבלים עליון 2X10

ואז כתפים:

לחיצת כתפים 4X8 דאמבלים (עדיף פרס אבל אמרת שאי אפשר)
*אפשר להוסיף הרחקת כתף 2X12 אבל אפשר גם לוותר לא חובה
תוציא את ההרחקה אופקית אין סיבה לעשות את זה

ותדאג להתקדם כל 2 אימונים לפחות במשקלי עבודה גם אם זה אומר להוריד 2 חזרות אין מצב כזה שאתה נתקע על אותו משקל יותר מ2 אימונים

תודה אחי מעריך...
יש לי הרבה בעיות\הגבלות :
דדליפט יעשו לי בעיות כי זה מכון של זקנים אין מה לעשות הם שולטים שמה :(
הרבה מהתרגילים שציינת אני לא יכול לעשות כי זה כואב לי בשורש כף היד [שברתי את שני הידיים ויש עוד רגישות] למרות שכואב לי גם בבנץ' אבל אני איכשהו מתגבר על זה.

תנסה לקנות מגן לשורש כף היד אבל לא מהחרטא שיש בסופרפארם אלה תזמין איכותי

מצחחחחחייייייייייייייקקקקקקקקקק 👏 כאילו אתה יורד עלי ....נעלבתי ;ssagsz

אם הייתה מבין קצת אין יותר טווח תנועה במכונה הזאת ואין לי אפשרות לעשות סקוואט\לעבור חד''כ

אז עכשיו ברצינות:
למה להתאמן עם נעלי ספורט וכפפות?
ועדיף כבר פשיטות ברכיים על הלג פרס אם אי אפשר לרדת עד הסוף ואם אין סקוואט

• פותח/ת השרשור
אז עכשיו ברצינות:
למה להתאמן עם נעלי ספורט וכפפות?
ועדיף כבר פשיטות ברכיים על הלג פרס אם אי אפשר לרדת עד הסוף ואם אין סקוואט
הכפפות זה לשאר התרגילים שהם לא לרגליים פשוט אני שם כבר בתחילת האימון שאני לא יהיה לחוץ בן הסטים ובלי שום קשר יש לי שפחיות וזה שורף לי שאני תופס משהו אם היד. נעלי ספורט זה נוח לי למרות שאני יודע שעדיף משו עם סוליה שטוחה אני באמת צריך לקנות אבל כרגע אני לא רואה טעם שאני לא עושה סקוואט...

תנסה לקנות מגן לשורש כף היד אבל לא מהחרטא שיש בסופרפארם אלה תזמין איכותי
קניתי במגה ספורט 2 ב40ש''ח וזה לא ממש עוזר לי אני מחפש משו אבל לא מוצא יש לך אולי באמת איזה המלצה על חברה או משו ? [זה יעזור]

תזמין מחול מאתרים של פאוורליפינג..

• פותח/ת השרשור
אימון אירובי של היום בוצע 25דקות אלפטי !
עכשיו אוכל:hoel

זה 190קילו גבר ואין עוד טווח תנועה אני שם את הכיסא על 2 שזה קרוב אתה יכול לראות שאני מסיים יש את אותו טווח התנועה
יש לנו את אותה המכונה במכון שלי במכון שלי לפי ההיגיון שלך אני עושה 300 קילו לקארס אם של 20 חזרות
וטווח התנועה שלך קטן מידי ואין למומנט כי vטווח תנועה קצר אם זה עיניין של כיסא תכוון אותו נכון אם אתה אומר שזה כול הטווח תנועה של מכונה אז לא אפשרי אלא
אתה שניי מטר או משהו כזה תעשה מה שבא לך אתה עובד אל אוויר
אם כבר מכונות אז לעבוד נכון זה המינימום

• פותח/ת השרשור
יש לנו את אותה המכונה במכון שלי במכון שלי לפי ההיגיון שלך אני עושה 300 קילו לקארס אם של 20 חזרות
וטווח התנועה שלך קטן מידי ואין למומנט כי vטווח תנועה קצר אם זה עיניין של כיסא תכוון אותו נכון אם אתה אומר שזה כול הטווח תנועה של מכונה אז לא אפשרי אלא
אתה שניי מטר או משהו כזה תעשה מה שבא לך אתה עובד אל אוויר
אם כבר מכונות אז לעבוד נכון זה המינימום
תשמע אני לא בא להתווכח אבל אין עוד טווח תנועה !! ואני יחסית קטן 1.70.
חוץ מזה באמת שאין לי אינטרס לעבוד עלכם כי אני יעבוד רק על עצמי

תשמע אני לא בא להתווכח אבל אין עוד טווח תנועה !! ואני יחסית קטן 1.70.
חוץ מזה באמת שאין לי אינטרס לעבוד עלכם כי אני יעבוד רק על עצמי

גם אני מטר 70 ומצליח לעשות תנועה מלאה
בקשר למישקל 90 קילו זה יפה אבל זה לא המישקל שלך
אני מאמין שאתה לא בא לעבוד אל אף אחד אולי המאמנים אצלך מפגרים ולא הסבירו לך כלום או שהם עצמם לא יודעים לחשב קיצר תדבר אם מאמן או מישהו שיודע וזהו

• פותח/ת השרשור
גם אני מטר 70 ומצליח לעשות תנועה מלאה
בקשר למישקל 90 קילו זה יפה אבל זה לא המישקל שלך
אני מאמין שאתה לא בא לעבוד אל אף אחד אולי המאמנים אצלך מפגרים ולא הסבירו לך כלום או שהם עצמם לא יודעים לחשב קיצר תדבר אם מאמן או מישהו שיודע וזהו
יכול להיות , אני באמת אשל מדריך שמבין באמת

• פותח/ת השרשור
האימון של היום היה A:

חזה:

לחיצת חזה בשיפוע עליון 3X10 - 45KG.
לחיצת חזה:3X8-47.5KG.היה קל אימון הבא אני יעלה ל50KG
פרפר עם קבלים: 12,10,8X3 - 6.25, 8.5, 13.5KG כל צד.

כתפיים:
לחיצת כתפיים: 50LBS ל12 60LBS ל10חזרות ו28KG ל8
הרחקה:6KG ל8X3 (שיפרתי את הטכניקה שלא הייתה משו)
קירוב שכמות [כמו פרפר רק הפוך] : 3X10 10KG

יד אחורית:
לחיצה צרפתית: 3X8 - 27.5KG
פשיטה בפולי:3X12|-22.5KG

בטן:
בטן בפולי כיפוף : 30(הבטן פשוט שרפה לי מרוב שהרגשתי את זה😈)KG 3X8.
ועוד תרגיל כזה על משקל הגוף שאני נתלה על מתח ומרים את הרגליים מ90 מעלות כלפי הראש....12X3.

בסה''כ אימון טוב שהייתי בו מרוכז בלי יותר מידי דיבורים .
עכשיו יש לי בעיה בזמן האחרון שאני הולך הרבה לבריכה עם חברים אני לא שוחה או משו אבל עדיין אני שורף המון קלוריות לעומת לשבת מול המחשב יש למישהו מושג כמה קלוריות שורפים בברכה סתם לצוף קצת ולשחק כדור עף במים קצת ? כי אין לי מושג כמה קלוריות להוסיף כי אני גם ככה מתקשה לעלות במשקל [אני עם תפריט של3400קלוריות]

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית