התכוונתי שזה יהיה לך עדיף מבחינת היפטרופיה.אני מעדיף לעלות במינימום שומן , לא מעניין אותי כוח אלה רק היפוטרופיה , ושבוע הבא אני יכניס קצת כוח ויורד את החזרות אולי כמה סטים.אני עולה בשבוע 0.6 קילו נירא לי טוב למרות שאני שואף ל0.5 KG
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התכוונתי שזה יהיה לך עדיף מבחינת היפטרופיה.אני מעדיף לעלות במינימום שומן , לא מעניין אותי כוח אלה רק היפוטרופיה , ושבוע הבא אני יכניס קצת כוח ויורד את החזרות אולי כמה סטים.אני עולה בשבוע 0.6 קילו נירא לי טוב למרות שאני שואף ל0.5 KG
מבחינת תוכנית אימונים או אוכל ?התכוונתי שזה יהיה לך עדיף מבחינת היפטרופיה.
הכוונה לא לחתוך לגמרי את האירובי אבל לפחות ב-50% לדעתי. הוא בקושי עולה במשקל יחסית למה שהוא אמור לעלות, בקושי מתקדם במשקלים גם כן.הוא כתב גם וגם...
"תחליף תכנית"
"תוסיף אוכל"
"תוריד אירובי"
ו Pectoralis-Majorלמה לו להוריד אירובי?
לשמור על כושר זה די חשוב אל תשכח שהלב הוא שריר חשוב לא פחות מהשאר.מה דחוף לך לעשות אירובי באמצע מסה?
הכוונה לא לחתוך לגמרי את האירובי אבל לפחות ב-50% לדעתי. הוא בקושי עולה במשקל יחסית למה שהוא אמור לעלות, בקושי מתקדם במשקלים גם כן.
מה המסקנות?
-הוא לא מתחזק
-הוא לא גדל
-הוא עומד במקום.
והאירובי מקשה עליו להגיע למאזן הקלורי האידיאילי בשבילו.
מה כול כך ישנה אם אני מתקדם כל שבוע ב2.5 קילו מאשר 2.5 מאימון לאימון במידה והמטרה שלי זה לא כוח ?אני חושב שכדאי לך להחליף את התכנית לתכנית שתוכל להתקדם מאימון לאימון.