- פותח/ת השרשור
בדר''כ אני אוכל 3500 אבל היום היה לי אירובי ומהסיבה שדור ציין ....למה בדיוק אתה אוכל 3800 קלוריות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדר''כ אני אוכל 3500 אבל היום היה לי אירובי ומהסיבה שדור ציין ....למה בדיוק אתה אוכל 3800 קלוריות?
איך הוא אמור להתאמן?אני לא מבין למה אתה מתאמן ואוכל ככה.
קח את עצמך בידיים ותתאמן כמו שצריך.
אתה צודק בקטע של התזונה אני מנסה לשמור טוב אבל מתפקשש לי הרבה , אבל אם אתה מתכוון לזה ש3500קלוריות זה הורס לי אז לא , זה בדיוק מה שאני צריך...אני לא מבין למה אתה מתאמן ואוכל ככה.
קח את עצמך בידיים ותתאמן כמו שצריך.
אני אקח את זה לצומת לבי וישנה חלק , בכתפיים אני צריך לשנות קצת כי אני באמת דיי תקוע , בסקוואט אני כרגע מתקדם טוב אז אני ישאיר ובהמשך יוריד ל6 חזרות.יד קידמית אני יוריד תרגיל , עם הגב אני מתקדם פשוט מתח זה תרגיל שקשה להתקדם בו ובטח מאימון לאימון...אתה יכול להוריד נפח,למשל הייתי בוחר או מתח או פולי לא את שניהם,3 תרגילים לגב זה יותר מידי.
בנוסף לוותר על תרגיל אחד ליד קדמית אותו דבר עם היד אחורית,ובסקוואט הייתי עושה במקום 3 סטים של שמונה חזרות,3 סטים של 6\5 חזרות ודואג יותר להתקדמות מאימון לאימון.
בטן אפשרי לוותר על תרגיל 1,בהרחקת כתפיים אתה יכול להוריד סט או שניים,תכלס זה רק פאמפ.
נפח מיותר שלא תורם להתקדמות שלך.
3500 זה הקלוריות שאני צריך אם אני אוכל פחות אני לא יעלה במשקל ואולי ירד...אני מודה שלא עקבתי ולא קראתי את כל ה11 עמודים שלך אבל אם אתה מתאמן כל כך הרבה זמן ואלה המשקלים שלך אז אתה מתאמן כמו שצריך.
אני לא מנסה להגיד לך תעשה SS כי לדעתי AB לא פחות טובה אבל בתנאי שדואגים להתקדמות יותר רצינית.
ולגבי התזונה מה זה אמור להיות? יום אחד 3500 יום אחד 6000? ומתוך זה רק 125 גר' חלבון? תשפר את התזונה דחוף ותבדוק מה לא בסדר בתכנית.
רגליים:
סקוואט:3X8|70KG !!
כיפוף במכונה לאמסטרינג :ו62.5KG|ל-8חזרות
גב:
מתח : 3X6 | בתוספת משקל של10קילו.
חתירה(פולי):3X8|64KG
גב בפולי (אחיזה רחבה) : 3X5|70KG
יד קדמית:
כפיפה עם מוט 3X6|35KG :W
עוד מאט אני יעלה את הסרטון של הסקוואט (שלא נירא לי היה משהו)
http://www.youtube.com/watch?v=oO8StPha-SU&feature=youtu.be