הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

חזק (יחסית)

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-27/10/17
אני הייתי מוותר על המתח, תחליט אתה אם הוא מפריע לך להתאושש.
חוץ מזה שמתח בלבד לא מחליף פאוורקלין.
מה קרה בסקוואט?
תתנחם בזה שלי היה חרא שלי אימון גם כן.
אני אישית אוהב את המתח , למה הוא מפריע להתאוששות? בפרס <? לפי דעתי חתירה יפריע לי יותר כי הגב תחתון שלי לא מתאושש הכי טוב ככה שעוד תרגיל שעובד חזק על הזוקפים יפגע לי בהתאוששות יותר .

לא נורא, אימון הבא תעיף את זה.
דרך אגב אני לא בטוח בזה אבל כשאני כותב שנגיד נכשלתי בחזרה החמישית אני כותב 1x4F ולא 1X5F.

לא נורא, אימון הבא תעיף את זה.
דרך אגב אני לא בטוח בזה אבל כשאני כותב שנגיד נכשלתי בחזרה החמישית אני כותב 1x4F ולא 1X5F.
לא יודע הרי אם עשיתי 4 חזרות ואז נכשלתי בחמישית זה 5F לא ? מקווה שזה מובן

ניסיתי פעם לחפש תשובה ברורה לאיך אמורים לכתוב את זה אבל לא מצאתי, אם למישהו יש תשובה וודאית עם ביסוס שיביא פה לינק.

ניסיתי פעם לחפש תשובה ברורה לאיך אמורים לכתוב את זה אבל לא מצאתי, אם למישהו יש תשובה וודאית עם ביסוס שיביא פה לינק.

מה ניהיה צריך מחקרים איך רושמים כשל?
פשוט תרשום עוד שתי מילים שיבינו "כשל בחמישית" או "כשל ברביעית" ותגמור את הסיפור.

זה לא ממש משנה, חלק עושים ככה, חלק ככה, העיקר שאתה מבין כמה סגרת, בסופו של דבר הלוג הוא למעקב שלך.

האמתי שזה כן משנה, כי אני כותב את זה שונה כמו שכתבתי מקודם. אם אני נכשל בחמישת אני כותב 1x4F, חשוב שלפחות ניישר קו בנוגע לזה בתוך הפורום.

מה ניהיה צריך מחקרים איך רושמים כשל?
פשוט תרשום עוד שתי מילים שיבינו "כשל בחמישית" או "כשל ברביעית" ותגמור את הסיפור.
שמע אתה גאון, כאילו שאם הייתי רוצה לא הייתי כותב את זה ככה.

סקוואט: 120KG 5F 4F 2F לא בכבוד שלי לקרוא לזה PR

בנץ: 75KG 5 5F 5F

דדליפט: PR 140KG 5

אין לי מושג מה יש לי , מה אני עושה לא בסדר ?! :mad::mad::mad::mad:
לפחות הדדליפט היה סבבה (אני יעלה סרטונים יותר מאוחר...

אני חושש שלא התאוששות מה120 הקודם, לא נורא, תנוח, תאכל וסגור חמישיות בפעם הבאה.
אתה מתקדם מצויין, אולי אפשר לשלב סקוואט קל באמצע שבוע, או לשים חגורה ולמשוך קפיצות כל אימון.

סקוואט: 120KG 5 5F 2F

פרס: 50KG 5 5 5 קל ! PR

מתח:20 קילו עלי 5 5 5

יש לי מתיחה בארבע ראשי שלא מספיקה להעלם עד לאימון הבא ואז היא מחמירה באימון , מתאוששת חלקית וחוזרת על עצמה .
החלתי לעשות ריסט קטן כדי לאושש את השריר .
אני מוריד את הסקוואט ל110 וממשיך בהתקדמות בשאר התרגילים.

משקל: 71.6KG עלייה של איזה 2 קילו אבל זה בלתי נמנע , הרוב נוזלים. סקוואט: 110KG 5 5 5 לא קשה אבל יש קצת בעיות טכניקה שגילי , אני יתקן תוך כדי ההתקדמות זה לא אמור להיות בעיה.

בנץ: 77.5KG 5F 5F 5F

דדליפט: PR 142.5KG 5 באמת שהיה קשה יותר להחזיר את המשקולות למקום .

סקוואט: 112.5KG 5 5 5

פרס:PR 52.5KG 5 5 5

מתח: 21.25KG עלי 5 5 5.
______________________________________-
הכל הלך טוב ,אבל יש בעיות עם הסקוואט יותר נכון יש בעיה עם ההגבהה , בגלל שהמוטות ביטחון גבוהים לי מידי ומפריעות לי לשבור מקביל אני נאלץ לעשות סקוואט על מדרגות פילאטיס שקצת שוקעות לי , מה שגורם לעקבים שלי לעלות מעט בזמן היציאה מהבור.

פרס - היה מצוין ! בסט האחרון חזרה 5 היה מאוד כבד לקח לי איזה 5 שניות לגמור אותה אבל עלה !

מתח- קצת צ'יטינג בחזרה האחרונה.

שמע, אני אגיד לך את האמת, העניין של המדרגות הוא לא הגורם לגלישה בברכיים, על מנת לוודא את העניין תעשה סט של חימום עם למשל 80 קילו מחוץ לכלוב, צלם מהצד ותביא לי לראות, אם עדיין גולש, סימן שהמדרגות הן לא הבעיה.
סחתיין על הפרס!

שמע, אני אגיד לך את האמת, העניין של המדרגות הוא לא הגורם לגלישה בברכיים, על מנת לוודא את העניין תעשה סט של חימום עם למשל 80 קילו מחוץ לכלוב, צלם מהצד ותביא לי לראות, אם עדיין גולש, סימן שהמדרגות הן לא הבעיה.
סחתיין על הפרס!
תודה רבה ,
יום חמישי אני ישלח לך.

סקוואט : 115KG 5 5 5

בנץ: 77.5KG 5 5 5 לא קשה בכלל!

דדליפט:PR145KG גב קצת עגול אבל בסדר 1X5

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית