הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

חזק (יחסית)

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-27/10/17
תעשה פעם בשבוע. אם אתה רוצה לעבוד על זה - תעשה חימום -> מוביליטי-> ואז תרגיל ראשון את הבוקס ג'אמפ. (תעשה גם הרבה פווארקלין אם אתה יכול) נגיד אימון אחד של

קפיצות לגובה
פווארקלין
סקוואט ל3X3 (יותר קל מברגיל, אתה יכול לעשות אפילו "OLY" סקוואט שם- HB ATG כזה...)
או פרונט סקוואט? לא?
גם כיף, וגם לגוון.

כן אבל פרונט סקוואט יכול להציק קצת אם יש אימון כתפיים לפני/אחרי... בעיקרון גם פרונט בסדר.

תעשה פעם בשבוע. אם אתה רוצה לעבוד על זה - תעשה חימום -> מוביליטי-> ואז תרגיל ראשון את הבוקס ג'אמפ. (תעשה גם הרבה פווארקלין אם אתה יכול) נגיד אימון אחד של

קפיצות לגובה
פווארקלין
סקוואט ל3X3 (יותר קל מברגיל, אתה יכול לעשות אפילו "OLY" סקוואט שם- HB ATG כזה...)
התכוונתי להשאיר את התוכנית הנוכחית ולשב - נגיד אחרי אימון העצימות כמו היום..כדי שזה לא יפגע לי באימון...

התכוונתי להשאיר את התוכנית הנוכחית ולשב - נגיד אחרי אימון העצימות כמו היום..כדי שזה לא יפגע לי באימון...

גם אפשרות, אני אישית הייתי קופץ אחרי האימון כוח לא לפני. אבל הצעה שלי - לקפוץ זאת פעולה שדורשת ריכוז , אם תפספס קפיצה (במיוחד אצלכם במכון שהכל צפוף וזה) אז אפשר להפצע. רק תזהר עם זה

גם אפשרות, אני אישית הייתי קופץ אחרי האימון כוח לא לפני. אבל הצעה שלי - לקפוץ זאת פעולה שדורשת ריכוז , אם תפספס קפיצה (במיוחד אצלכם במכון שהכל צפוף וזה) אז אפשר להפצע. רק תזהר עם זה
נכון, ראית איך השלד התבכיין שהוא נחתך בשוק מקפיצה.

אל תדאג , הייתי מרוכז ופעלתי בדרכי זהירות כדי שלא יקרה לי מה קרה ל-שלד ,. תודה!

אחרי שבוע וחצי שלהפסקתה מהחיטוב ואימונים חוזרים להתאמן (אני אחזור לחיטוב ביום א)

סקוואט: 125KG 5X5 מתיש מאוד.

פשיטות גו: 10X2 17.5KG

טוב , חוזרים לעניינים אחרי שבוע וחצי ללא אימונים ותזונה נכונה.

כרגע: 80.4KG

היום:
סקוואט: 127.5KG 4X5 פשוט לא הייתי מרכוז , היה כל כך מעצבן ומתיש .

בנץ: 90KG*6 עברתי למתכונת של 5\3\1 .

יד אחורית 2*12

אחלה אימון , הרבה זמן לא הרמתי כבד ...מת על ההרגשה הזאת!

סקוואט: 152.5KG 3 היה קל למדי.

פרס: 55KG 7 עם עצירה.

דדליפט: 150KG 7 .

קפיצה לגובה מישיבה , קפצתי עד הגובה של הפופיק שלי...

אחלה אימון , הרבה זמן לא הרמתי כבד ...מת על ההרגשה הזאת!

סקוואט: 152.5KG 3 היה קל למדי.

פרס: 55KG 7 עם עצירה.

דדליפט: 150KG 7 .

קפיצה לגובה מישיבה , קפצתי עד הגובה של הפופיק שלי...
🤣😆🤣😆
לא רגיל לאירובי אה?

משקל מהבוקר: 78.2KG 🙄 כמעט 2 קילו בשבוע...
היקף תבור: 79.5ס''מ בנץ: 95KG 4F

סקוואט: 130KG 3X5

התחלתי עם הבנץ קודם - חד פעמי .

היום היה אימון התאוששות, לא משהו מיוחד ...עשיתי בעיקר פאוורקלינים עד 70 קילו - היה מצוין
ומתח משקל גוף 2X8 , פואם רולר ומתיחות....

גם אני העמסתי אתמול, ועליתי בערך אותו דבר כמוך 😃

איך נראתה העמסה ?
( מתוך סקרנות }
ליטר ונילה (כמו שוקו רק בטעם וניל).
חצי ליטר יוגורט תות עם אבקת חלבון + 200גרם ש''ש
חבילת פסטה ברוטב עגבניות+ 4 שניצלים.
400 גרם גומי (נחשי גומי , חמצוצים וכאלה)
המבורגר 300 גרם עם רוטב ומלא פוטטוס.
צלחת קציצות וזהו נירא לי
גם אני העמסתי אתמול, ועליתי בערך אותו דבר כמוך 😃
אחים להעמסה:79nb:

אבל האמת שלא נשקלתי לפני העמסה ככה שיכול להיות שירדתי עוד קילו או חצי קילו וכהה אני הייתי כנירא 77.8-77.4KG סקוואט: 132.5KG 2X5

בנץ: 100KG 3 (הספוטר נגע שהייתי לקראת הסוף , אני מאמין שהייתי סוגר) 1+

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית