@אריאל אני לא חושב שאתה צריך פרוטוקול, מתיחה במכופפי ירך זה לא ביג דיל. זה יכול לכאוב תופת כשזה רציני אבל אפשר להחלים מזה בצורה נכונה. עם עיסויים אל תשתמש בפואם רולר (בכלל באגן אל תשתמש עם פואם רולר למעט מרחיקים ומקרבים) אלא עם כל כדור קשה כל שהוא שמאפשר לך ללחוץ על אזור שמרגיש כואב (אתה תדע לבד) ופשוט להישאר עליו ל ~30 שניות או עד שהכאב מחליש.
ל @RussianHotGirl תלוי איפה בדיוק המתיחה, אני שמעתי על מקרים שהרבה כאבים בכתף העליון יכולים לנבוע מתפקוד לקוי\מתיחה\ כיווץ של אזור השכמות, אז הייתי ממליץ לך לתת סשנים של עיסויים עם פואם רולר על אזור השכמות\גב עליון תוך כדי תנועות של השכמות כדי למצוא אזורים שכואבים. גם כאן אני ממליץ להחזיק ברגע שאתה מגלה נקודה שכואבת יותר מדי...
ל @RussianHotGirl תלוי איפה בדיוק המתיחה, אני שמעתי על מקרים שהרבה כאבים בכתף העליון יכולים לנבוע מתפקוד לקוי\מתיחה\ כיווץ של אזור השכמות, אז הייתי ממליץ לך לתת סשנים של עיסויים עם פואם רולר על אזור השכמות\גב עליון תוך כדי תנועות של השכמות כדי למצוא אזורים שכואבים. גם כאן אני ממליץ להחזיק ברגע שאתה מגלה נקודה שכואבת יותר מדי...