נק' מוניטין:
20
- 993
- 16
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש דרך להתבטא פה גבר ... זה לא ישראלקקי פהיחבורה של טמבלים, התכוונתי ליום צ'יט כמו שהבחור כאן עושה, בלי חשבון יעני, שאתה אוכל איזה 20,000+קלוריות, מ1000+, אתה לא עולה בכלל, ההיפך זה רק עושה טוב לדיאטה, מה חשבתם שיש בנאדם כזה מטומטם שיחשוב את זה???
יש כאלה שחושבים שאם הם אוכלים יותר מ500 מעל התחזוקה זה חצי קילו facepalm[ולא חסר כאלה]אתה צודק, סליחה על ההתבטאות, אבל מה נראה להם? שבאמת מישהו יחשוב ש1000 קלוריות יחזירו אותך שבוע אחורה? הבנאדם העלה תמונה של ארבע מגנומים שתי חבילות אוריאו, ועוד כל מיני שוקולדים, אז איך בדיוק הם הבינו שהתכוונתי ל 1000 קלוריות???
יחבורה של טמבלים, התכוונתי ליום צ'יט כמו שהבחור כאן עושה, בלי חשבון יעני, שאתה אוכל איזה 20,000+קלוריות, מ1000+, אתה לא עולה בכלל, ההיפך זה רק עושה טוב לדיאטה, מה חשבתם שיש בנאדם כזה מטומטם שיחשוב את זה???
קיצר אלירמבו אני גם חושב כמוך פעם בשבוע ארוחת ציט לא משנה מו מה וכמה סוכר שומן כל עוד זה חד פעמי מסה או בחיטוב זה בסדר גמור
כי אני מזה חם על הדברים ובורגר פיצה כבר חרוש
אם עכשיו יום שלם, אתה אוכל מה שבא לך בלי לעשות חשבון, אתה לא מגיע ל20,000 קלוריות? אחרי ששכחת מה הטעם של כל הדברים המשמינים האלה? אני יכול לומר לך שאני מגיע בכיף, ובגלל זה אני עושה יום כזה פעם בחודשיים....
חד פעמי, זתומרת פעם בחודש חודשיים? או פעם בשבוע???
| פיצה בסיסית | מנה גדולה | 1 | 635 | 56 | 30 | הסר |
| שוקולד חלב מילויים שונים | אצבע | 30 | 2736 | 245 | 34 | הסר |
| מקדונלדס, המבורגר מק רויאל עם גבינה בלחמניה | יחידה | 2 | 1414 | 118 | 62 | הסר |
| צ'יפס מטוגן בשמן חמניות | מנה גדולה | 2 | 1263 | 139 | 18 | הסר |
| גלידה אישית, גלידה עשירה, בציפוי שוקולד עבה | יחידה | 4 | 1206 | 117 | 17 | הסר |
| פנקייק | יחידה | 1 | 126 | 16 | 4 | הסר |
| לזניה בשרית | מנה גדולה | 1 | 335 | 32 | 22 | הסר |
| סיכום | ||||
|---|---|---|---|---|
| אנרגייה | פחמימות | חלבונים | שומן כולל | |
| 7715 קלוריות | 722 גרם | 187 גרם | 437 גרם |
ארוחה אחת כזאת אחת לחודשיים אתה עושה
ואם תעשה אותו דבר רק שזה פעם בשבוע זה אפשרי בלי לעלות בעודף קלוריות שומן וכה ...??
חחח, אתה רציני שנכנסת לזה כזה עמוק? אז אם כבר מדברים: הפיצה זה מגש, לא בינונית, אז תכפיל ב8, השוקולד זה לא אצבע אלא חפיסה, או חצי לפחות, תכפיל ב 50, הלזניה זה לבית במילוי גבינה צהובה, בטטה וחצילים מטוגנים, ברוטב שמנת פטריות, תכפיל תקלוריות ב4 לפחות, עכשיו תחשב, וזה חצי ממה שאכלתי בכל היום, אני פשוט רציתי לאכול מכל מה שבמכל מה שבא ליד ולא אכלתי במשך חודשיים...
הבנתי
ואם אני בתקופת מסה אבל פעם בשבוע אוכל מה שראית בתמונות זה אמור להשפיע ולגרום לי להשמנה או לדעתך לא משפיע ?