הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם האפשר פעם בשבוע להשתולל ככה בארוחת ציט יש תמונה

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
האם זה מוגזם או אפשרי פעם אחת בשבוע ממקום ארוחה אחת או בנוסף לאחת הארוחות או שזה יותר מדי סוכר ובלאגנים

יחבורה של טמבלים, התכוונתי ליום צ'יט כמו שהבחור כאן עושה, בלי חשבון יעני, שאתה אוכל איזה 20,000+קלוריות, מ1000+, אתה לא עולה בכלל, ההיפך זה רק עושה טוב לדיאטה, מה חשבתם שיש בנאדם כזה מטומטם שיחשוב את זה???

יחבורה של טמבלים, התכוונתי ליום צ'יט כמו שהבחור כאן עושה, בלי חשבון יעני, שאתה אוכל איזה 20,000+קלוריות, מ1000+, אתה לא עולה בכלל, ההיפך זה רק עושה טוב לדיאטה, מה חשבתם שיש בנאדם כזה מטומטם שיחשוב את זה???
יש דרך להתבטא פה גבר ... זה לא ישראלקקי פה

אז אם לא הבינו אותך אין צורך לקלל תסביר יפה זה אותו משמעות

אתה צודק, סליחה על ההתבטאות, אבל מה נראה להם? שבאמת מישהו יחשוב ש1000 קלוריות יחזירו אותך שבוע אחורה? הבנאדם העלה תמונה של ארבע מגנומים שתי חבילות אוריאו, ועוד כל מיני שוקולדים, אז איך בדיוק הם הבינו שהתכוונתי ל 1000 קלוריות???

אתה צודק, סליחה על ההתבטאות, אבל מה נראה להם? שבאמת מישהו יחשוב ש1000 קלוריות יחזירו אותך שבוע אחורה? הבנאדם העלה תמונה של ארבע מגנומים שתי חבילות אוריאו, ועוד כל מיני שוקולדים, אז איך בדיוק הם הבינו שהתכוונתי ל 1000 קלוריות???
יש כאלה שחושבים שאם הם אוכלים יותר מ500 מעל התחזוקה זה חצי קילו facepalm[ולא חסר כאלה]

• פותח/ת השרשור
קיצר אלירמבו אני גם חושב כמוך פעם בשבוע ארוחת ציט לא משנה מו מה וכמה סוכר שומן כל עוד זה חד פעמי מסה או בחיטוב זה בסדר גמור
כי אני מזה חם על הדברים ובורגר פיצה כבר חרוש

כן אחי 20 אלף קלוריות,אולי 200 אלף?
בתמונה הראשונה יש אולי 6 אלף קלוריות מקסימום,ואני בספק גדול אם הוא אוכל את זה בישיבה אחת,או אפילו ביום אחד.

אם עכשיו יום שלם, אתה אוכל מה שבא לך בלי לעשות חשבון, אתה לא מגיע ל20,000 קלוריות? אחרי ששכחת מה הטעם של כל הדברים המשמינים האלה? אני יכול לומר לך שאני מגיע בכיף, ובגלל זה אני עושה יום כזה פעם בחודשיים....

קיצר אלירמבו אני גם חושב כמוך פעם בשבוע ארוחת ציט לא משנה מו מה וכמה סוכר שומן כל עוד זה חד פעמי מסה או בחיטוב זה בסדר גמור
כי אני מזה חם על הדברים ובורגר פיצה כבר חרוש

חד פעמי, זתומרת פעם בחודש חודשיים? או פעם בשבוע???

אם עכשיו יום שלם, אתה אוכל מה שבא לך בלי לעשות חשבון, אתה לא מגיע ל20,000 קלוריות? אחרי ששכחת מה הטעם של כל הדברים המשמינים האלה? אני יכול לומר לך שאני מגיע בכיף, ובגלל זה אני עושה יום כזה פעם בחודשיים....

חד פעמי, זתומרת פעם בחודש חודשיים? או פעם בשבוע???

לא.
אתה בחיים לא תגיע לכמות קלוריות הזאת גם אם תרצה מאוד.
סתם לצורך ההשוואה
20 אלף קלוריות זה 154 שלגוני מגנום כולל המקל.
או 5.5 קילו קצפת מוכנה
או 10 צנצנות חמאת בוטנים מתוקה
וכו וכו
בקיצור אתה בחיים לא תגיע לזה

אני מדבר על יום שלם, לא ארוחה, בארוחה ברור שלא, אבל ביום שלם מהבוקר עד הערב, בכיף ואפילו יותר.... אני אכלתי ביום צ'יט האחרון שלי: מגש פיצה, לזניה, איזה30 סוגי שוקולד, 2המבורגר עם צ'יפס, ארבע גלידות, פנקייק, וזה לא הכל, איני לא יחפור בפוסט, בא לך לחשב כמה רק מה שכתבתי???

פיצה בסיסיתמנה גדולה16355630הסר
שוקולד חלב מילויים שוניםאצבע30273624534הסר
מקדונלדס, המבורגר מק רויאל עם גבינה בלחמניהיחידה2141411862הסר
צ'יפס מטוגן בשמן חמניותמנה גדולה2126313918הסר
גלידה אישית, גלידה עשירה, בציפוי שוקולד עבהיחידה4120611717הסר
פנקייקיחידה1126164הסר
לזניה בשריתמנה גדולה13353222הסר

סיכום
אנרגייהפחמימותחלבוניםשומן כולל
7715 קלוריות722 גרם187 גרם437 גרם

• פותח/ת השרשור
ארוחה אחת כזאת אחת לחודשיים אתה עושה

ואם תעשה אותו דבר רק שזה פעם בשבוע זה אפשרי בלי לעלות בעודף קלוריות שומן וכה ...??

נערך לאחרונה:
חחח, אתה רציני שנכנסת לזה כזה עמוק? אז אם כבר מדברים: הפיצה זה מגש, לא בינונית, אז תכפיל ב8, השוקולד זה לא אצבע אלא חפיסה, או חצי לפחות, תכפיל ב 50, הלזניה זה לבית במילוי גבינה צהובה, בטטה וחצילים מטוגנים, ברוטב שמנת פטריות, תכפיל תקלוריות ב4 לפחות, עכשיו תחשב, וזה חצי ממה שאכלתי בכל היום, אני פשוט רציתי לאכול מכל מה שבמכל מה שבא ליד ולא אכלתי במשך חודשיים...

ארוחה אחת כזאת אחת לחודשיים אתה עושה

ואם תעשה אותו דבר רק שזה פעם בשבוע זה אפשרי בלי לעלות בעודף קלוריות שומן וכה ...??

אם אתה בחיטוב לדעתי אתה פשוט תעמוד במקום, כי כל שבוע פשוט תשרוף תקלוריות שאכלת באותו היום, ולא תתקדם לשום מקום, ואם זה במסה, בסופו של דבר אתה תשמין...

חחח, אתה רציני שנכנסת לזה כזה עמוק? אז אם כבר מדברים: הפיצה זה מגש, לא בינונית, אז תכפיל ב8, השוקולד זה לא אצבע אלא חפיסה, או חצי לפחות, תכפיל ב 50, הלזניה זה לבית במילוי גבינה צהובה, בטטה וחצילים מטוגנים, ברוטב שמנת פטריות, תכפיל תקלוריות ב4 לפחות, עכשיו תחשב, וזה חצי ממה שאכלתי בכל היום, אני פשוט רציתי לאכול מכל מה שבמכל מה שבא ליד ולא אכלתי במשך חודשיים...

טוב אחי.

• פותח/ת השרשור
הבנתי
ואם אני בתקופת מסה אבל פעם בשבוע אוכל מה שראית בתמונות זה אמור להשפיע ולגרום לי להשמנה או לדעתך לא משפיע ?

הבנתי
ואם אני בתקופת מסה אבל פעם בשבוע אוכל מה שראית בתמונות זה אמור להשפיע ולגרום לי להשמנה או לדעתך לא משפיע ?

בטווח הארוך כן, אבל אם לא כזה אכפת לך לעלות קצת באחוזי שומן, במסה, אז שטויות אחי תהנה, יש כאלה שבמסה אוכלים כל יום מה שבא להם, מה שכן מסה נקייה לא תהיה לך...

• פותח/ת השרשור
דווקא אני שומר אוכל דברים טובים אורז פסטות קינואה וכל השטויות האלה בשר טוב טונות קוטג מאכלים בלי הרבה שומן ועושה איזה 3 פעמים בשבוע איזה 20 דקות אירובי
ובסהכ הכל 5 אימונים כח .
אוכל לפני הספר בלי יותר מדי שטויות בשביל שפעם בשבוע יהיה לי איך להתפנק. הרבה אומרים לי תאכל פיצה בורגר אבל יצא לי מכל החורים.
ועכשיו שאתה אומר לי שלא כדאי לאכל את מה שתחננתי גם קצת מצד אחד מבאס כי אחרי הכל רוצים לעלות נקי 😃

אם אתם אומרים שאיאפשר לסיים את זה אז אתם לא יודעים מה זה מאנצ'ים מטורפים... זה עוזר במסה ברמות מטורפות 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית