הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הדרך של הנבחרת הרוסית בהרמת משקולות לאולימפידה

• פותח/ת השרשור Veemon
  • פורסם בתאריך

Veemon

משתמש קבוע
1,191
175
נק' מוניטין:
1,907
1,191
175

סרט מאוד מעניין,מדברים שם על העבר של הרמת המשקולות ברוסיה,על אכילה,על נבחרת הנשים,וכו'...
תראו כמה משקיעים שם בספורט הזה,לעומת הארץ שלנו...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מאוד חשוב להשקיע באוכלי חינם!

לא כולם אוכלי חינם,אם היו משקיעים יותר בספורט הזה,היינו גם מגיעים ליותר הישגים,והיו גם חבר'ה רציניים יותר וכו'
שם בכל עיר תמצא מכון של הרמת משקולות,פה מי שבצפון-נדפק(אמנם לאחרונה פתחו בחיפה שוב,אבל לחלק גם זה בעייתי...).

לא כולם אוכלי חינם,אם היו משקיעים יותר בספורט הזה,היינו גם מגיעים ליותר הישגים,והיו גם חבר'ה רציניים יותר וכו'
שם בכל עיר תמצא מכון של הרמת משקולות,פה מי שבצפון-נדפק(אמנם לאחרונה פתחו בחיפה שוב,אבל לחלק גם זה בעייתי...).

איך אתה קורא לאנשים שחיים על חשבון המדינה ללא שום תמורה?

אלכס מלך הציניקנים! 😃

לא חושב שהם אוכלי חינם, הם מייצגים את המדינה וככה הם מרוויחים את לחמם.
חוץ מזה, אם המדינה תורמת כסף בספורט, כמו פיתוח מערכת מועודוני ספורט בחינם לילדים ונוער. זה מגדיל את האוכלוסיה הספורטיבית בארץ וזה אחלה תרומה וספורטאי עלית הם מודל חיקוי לילדים והנוער כדי להמשיך להיות ספורטאים.
ואני חושב שתרבות ספורט מפותחת במדינה תורמת לכולם. אז לא חושב שהם אוכלי חינם.

מאוד חשוב להשקיע באוכלי חינם!
הם אוכלי חינם כי משקיעים בהם ולא משקיעים בהם כי הם אוכלי חינם.
ובקשר לאנלוגיה המצויינת לחרדים, אם הממשלה שם הייתה רוצה להפסיק את התמיכה בספורט היא הייתה מפסיקה, שלא כמו בארץ שעל התמיכה בחרדים מבוססת הממשלה.

הם אוכלי חינם כי משקיעים בהם ולא משקיעים בהם כי הם אוכלי חינם.
ובקשר לאנלוגיה המצויינת לחרדים, אם הממשלה שם הייתה רוצה להפסיק את התמיכה בספורט היא הייתה מפסיקה, שלא כמו בארץ שעל התמיכה בחרדים מבוססת הממשלה.

זה היה בעברית?

רגע אלכס, במידה ומדינה מחליטה שהיא רוצה תרבות ספורט מפותחת, שזה (לדעתי) לגיטימי לחלוטין, ורוצה הישגים בתחום, ובין היתר בשביל זה יש למשל את משרד הספורט, איך אתה רוצה שזה יקרה? בשביל להגיע לרמה גבוהה בכל ענף מתחילים מגיל קטן, וצריך מן הסתם מגרשים, אולמות, בריכות וכו', במידה וילד בן 5 רוצה להיות שחיין, ואפילו אם ההורים שלו מוכנים להשקיע בו, איך זה אמור לקרות בלי... בריכות? איגודי ספורט? איך מדינה אמורה לשלוח נבחרת למשל למונדיאל בלי התאחדות לכדורגל? ומי אמור לממן את ההתאחדות לכדורגל?
איך בכלליות אתה רוצה שספורטאי כלשהו יגיע להישגים בלי תקציב כלשהו?

או שבכלל אתה לא חושב שזה אינטרס מדיני להביא הישגים בספורט?

מצטער על ההצפה בשאלות אני מנסה לרדת לסוף דעתך.

רגע אלכס, במידה ומדינה מחליטה שהיא רוצה תרבות ספורט מפותחת, שזה (לדעתי) לגיטימי לחלוטין, ורוצה הישגים בתחום, ובין היתר בשביל זה יש למשל את משרד הספורט, איך אתה רוצה שזה יקרה? בשביל להגיע לרמה גבוהה בכל ענף מתחילים מגיל קטן, וצריך מן הסתם מגרשים, אולמות, בריכות וכו', במידה וילד בן 5 רוצה להיות שחיין, ואפילו אם ההורים שלו מוכנים להשקיע בו, איך זה אמור לקרות בלי... בריכות? איגודי ספורט? איך מדינה אמורה לשלוח נבחרת למשל למונדיאל בלי התאחדות לכדורגל? ומי אמור לממן את ההתאחדות לכדורגל?

אני לא רוצה שמשרד הספורט יהיה קיים בכלל. אין דבר כזה אינטרס מדיני. מדינה היא לא בן אדם, היא נועדה לשמור על הזכויות שלי, לא להמציא לעצמה אינטרסים ולבזבז את הכסף שלי עליהם.

רגע אחי, במידה ומדינה מחליטה שהיא רוצה מדינת הלכה כמו באיראן, שזה (לדעתי) לגיטימי לחלוטין, ורוצה הישגים בתחום, ובין היתר בשביל זה יש למשל את משרד הדוסים, איך אתה רוצה שזה יקרה? בשביל להגיע לרמה גבוהה בכל ענף מתחילים מגיל קטן, וצריך מן הסתם מגרשים, אולמות, בריכות וכו', במידה וילד בן 5 רוצה להיות חרדי פרזיט, ואפילו אם ההורים שלו מוכנים להשקיע בו, איך זה אמור לקרות בלי... בריכות? איגודי ספורט? איך מדינה אמורה לשלוח נבחרת למשל למונדיאל בלי התאחדות לכדורגל? ומי אמור לממן את ההתאחדות לכדורגל?

לא היה לי כוח לערוך על הסוף, הנקודה ברורה.

אני מקווה שאתם מודעים לעובדה שבמידה ומה שאתם רוצים היה קורה, הספורט היה הרבה פחות מפותח, ולא היינו רואים באולימפיאדה הקרובה אנשים רצים, קופצים, שוחים וכו' כל כך טוב. אתם מסכימים איתי?
לגיטימי שזה לא יהיה אינטרס שלכם ושזה לא יעניין אתכם לראות בNBA שחקנים כמו לברון ג'יימס ושלא ממש יזיז לכם אם זה יהיה אנשים כמו גיא פניני (ממש לא בקטע של לזלזל בו).
אבל האם זה באמת לא איכפת לכם שהמצב יהיה כזה?
כי לי (ולא רק) יש אינטרס במפעלים כמו אולימפיאדה, מונדיאל וכו'. ברמה הכי גבוהה שאפשר.

א) לא אכפת לי שהמצב יהיה כזה.
ב) זה לא נכון שהוא יהיה כזה. איך לדעתך ספורט לא מעניין כמו powerlifting מצליח להתקיים?
ג) הכסף שלי לא נועד לשרת את האינטרסים שלך או של ביבי.

א) לא אכפת לי שהמצב יהיה כזה.
ב) זה לא נכון שהוא יהיה כזה. איך לדעתך ספורט לא מעניין כמו powerlifting מצליח להתקיים?
ג) הכסף שלי לא נועד לשרת את האינטרסים שלך או של ביבי.
ב. לא אמרתי שענפי ספורט לא היו קיימים, אלא שהרמה בהם הייתה פחות טובה. אתה לא מסכים איתי שאם למשל PL היה ענף אולימפי ועם יותר תקציבים, הוא היה ברמה יותר גבוהה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית