עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, אני מבין, אני פשוט חושב שילד קטן צריך את כל האופציות פתוחות בפניו, אם זה ספורט, מוסיקה, תיאטרון או פיזיקה. ובלי תשתיות של הדברים הנ"ל זה לא קורה \:אתה צריך לרדת לסוף דעתנו ולהבין שהכסף הזה נלקח ממני וממך בכפייה.
אם באמת היינו מעוניינים בזה היינו נותנים אותו מרצון. ההתערבות של הממשלה היא בכל מקרה פסולה, למרות שכרגע הכל טוב ויפה כשגונבים לאחרים בשביל שתוכל לשבת בבית ולראות את אנדרסון סילבה נותן בראש או whatever. יש מבין?
ובמידה ויש דרישה, ואני חושב שיש אם נסתכל על כמות הכסף שקיימת בספורט, איך היא אמורה להתבטא לפי הגישה שלך? ברמה הבסיסית - לא מדבר על קניית כרטיס למשחק במונדיאל. מאיפה יגיע הכסף לבניית האיצטדיון מלכתחילה?אתה לא מבין שלהיות ספורטאי במשרה מלאה זה לא מקצוע אם אין דרישה לזה? ליצור לזה דרישה בכוח לא שונה בשום צורה מלהאכיל דוסים כדי שהם יתפללו למען המדינה.
ובמידה ויש דרישה, ואני חושב שיש אם נסתכל על כמות הכסף שקיימת בספורט, איך היא אמורה להתבטא לפי הגישה שלך? ברמה הבסיסית - לא מדבר על קניית כרטיס למשחק במונדיאל. מאיפה יגיע הכסף לבניית האיצטדיון מלכתחילה?
לא רק ממשלה, אבל רק גוף כלשהו עם הרבה כסף. בלי משרד הספורט, אף גוף רשמי כזה לא יהיה קיים. תפתח אופציה להרבה התאחדויות לכדורגל "פרטיות". ומי יקבע מי תהיה הנבחרת? כל עוד זה לא גוף רשמי תחת הממשלה (במצב הקיים תחת משרד הספורט), המצב פרוץ ולא נראה שמונדיאל זה משהו שיכול להתקיים ככה.מה? אתה חושב שרק ממשלה יכולה לבנות איצטדיון? בכל מקרה, זה לא רלוונטי מה יהיה. מצידי הספורט המקצועי יכול להיעלם מהעולם (זה לא יקרה), אין בזה שום דבר שמצדיק את גניבת הכסף שלי.