הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ למי שמתאמן באס"א תל-אביב או בת ים..

AssT0grasS

משתמש מתחיל
232
2
נק' מוניטין:
40
232
2
כבר כמה שנים טובות שאני רוצה להתאמן בהרמת משקולות אולימפית אבל לא יכולתי בגלל שלא היה לי איך להגיע וגם כסף היה חסר חחח
קיצר עכשיו הסתדרתי מהבחינות האלה, אבל הבעיה שאני עוד מאט בן 17, יסכימו לצרף אותי לקבוצה בגיל כזה?
עוד קצת נתונים עלי ושיאים מהזמן האחרון..
גובה 178, משקל 79, 11% שומן בערך
סקוואט 110X5
בנץ' 102X5
מילטרי 60X8
דדליפט 110X20
מתח עם 30 קילו X10
ואם אפשר תספרו לי קצת על הקבוצות, כמו איך המאמנים למשל חח :D

נערך לאחרונה:
הייתי אומר לך שאצלינו יותר קרוב, אבל בגיל שלך המאמן שלנו לא ייקבל אותך לקבוצה בלי ניסיון. בגלל שאתה לפני צבא.
תנסה באוניברסיטה, למאמן שם קוראים פבל והוא אחלה בן אדם. כמו כן יש לך גם את מכבי תל אביב בהדר יוסף.

למה לא ?

ברצינות. לרשום למה לא יהיה הרבה יותר קצר מלמה כן.

אני ממש לא מציע לך להתאמן איתם - עזוב את רמת הידע והיכולות של המאמן והמתאמנים בקבוצה - את הדבר הכי חשוב בקבוצה אין להם וזה אווירה קבוצתית וזה הדבר מספר אחד שצריך שיהיה בקבוצת ספורט, בטח שבטח בספורט שכזה.

תתאמן לידם (לא איתם) שבועיים ותבין לבד בדיוק למה הקבוצה פח ולמה הביצועים שלהם פח.

האמת שאני חושב שהמאמן יתרשם מהנתונים שלך כי יש לך כוח השאלה היא עד כמה קורדינציה יש לך כדי לבצע הנפה וקלינים בדר"כ זה מה שהמאמן בודק על ההתחלה. אני חושב שאני ידבר איתו( או שמשהוא מהקבוצה יתרגם אותי) ואני ירשום לך תשובה ביום ראשון 😃

• פותח/ת השרשור
האמת שאני חושב שהמאמן יתרשם מהנתונים שלך כי יש לך כוח השאלה היא עד כמה קורדינציה יש לך כדי לבצע הנפה וקלינים בדר"כ זה מה שהמאמן בודק על ההתחלה. אני חושב שאני ידבר איתו( או שמשהוא מהקבוצה יתרגם אותי) ואני ירשום לך תשובה ביום ראשון 😃
אוקי תודה רבה :D

אז המאמן אמר שאם אתה יליד שנת 96 אתה מוזמן לבוא לנסות את מזלך אבל אם אתה יליד שנת 95 זה כבר מאוחר מדיי כי עוד מעט אתה תהיה בצבא...

אני מקווה מאוד שתראה את ההודעה הזאת!
אני דיברתי עם המאמן שלי עוד הפעם והוא אמר לי להודיע לך שתבוא ביום רביעי לראות את המקום והוא כנראה ידבר איתך קצת 😃

תגיע בערך ב שלוש ורבע( בשעה הזאת אני מגיע) ותביא איתך מים ומגבת כי אתה תזיע כנראה חחחח.
ותביא אישור רפואי מרופא שמותר לך להתאמן בהרמת משקולות

• פותח/ת השרשור
אז היום אני אוציא אישור רפואי ומחר אבוא ב3:15 חח או שהתכוונת לרביעי בשבוע הבא? ותגיד יש שם מקלחות? חחח

התכוונתי ליום רביעי מחר ואין מקלחות בנתיים יש לנו רק כיור עם מים קרים 😃

• פותח/ת השרשור
חזרתי הרגע מהרופאה והיא לא רוצה לתת לי עכשיו אישור חחח היא שלחה אותי לאחות לבדיקות לחץ דם... לבוא לאימון מחר בכל זאת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית