עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעזהי"ת
שבוע רביעי, אימון ראשון:
בנץ': 125X3, 135X3, 140X2F, 140X1X3.
סקוואט / דדליפט: 160X3X3.
א. ממתין לקבל במייל - או אז אוכל להעלות לכאן, את סט היעד על 140. שתי החזרות הראשונות היו אפילו קלות, אבל אובדן טוטאלי של ריכוז וקואורדינציה בחזרה השלישית - לא השאיר לי סיכוי. מתחיל לחשוב, שלנוכח העיוות הקל שיש לי בצד השמאלי-עליון (ככל הנראה סקוליוזיס קל שמעולם לא טרחתי לאבחן אותו), דווקא כן היה נכון אם הייתי עובד על סינגלים במהלך שלב העצימות, 1X5 או משהו, ונניח החל מ-135 ק"ג, כדי להתמודד ישירות עם הקושי הקואורדינטיבי שלי לדחוף לכיוון אחיד, בבנץ' פרס. כחלק מהחשיבה הזו, הוספתי לאחר הכשל עוד שלשה סינגלים על 140. אני לא צריך באק אוף סט כתוספת נפח, אלא למטרת קואורדינציה.
ב. היה אימון טוב בסך הכל. תרגילי ההתאוששות הרגישו כמו מוט ריק. איך שלא יהיה: הדדליפט של יום חמישי לא מפחיד אותי, אבל הסקוואט של יום שלישי, בהחלט בהחלט. וזה עוד רק לקראת השוואת PR, לא שבירה שלו...
כנראה שזאת תהיה השאלה הכי מעניינת שנשאלה פה :
מתי אתה הולך לנסות RM1?
אתה באמת חושב שתצליח יום שלישי לתת מקסימום סקואט ובחמישי מקסימום דדליפט? לא היה עדיף ראשון סקואט שלישי בנצ וחמישי דדליפט?
בעזהי"ת
פציעה:
חזרת החימום האחרונה, סקוואט 240X1, הרגישה איכותית לחלוטין, אפילו מהירה יחסית, לפני כן, 220X1 בלי חגורה, הרגיש משחק ילדים. אבל זהו, בסינגל היעד הראשון לאימון: 250X1, במקום להגיב מהתחתית עם היפ-דרייב, הגבתי בקרע קל באדקטור לונגוס - מה שלא רק גוזר עלי להפסיק לאלתר עם ההתקדמות, אלא לתפוס מנוחה והתאוששות ארוכה.
חבל ועצוב, אבל בסך הכל אני כן יכול להיות מרוצה מההתקדמות שלי בשנה וקצת האחרונות: התחלתי שם עם סקוואט קשה מאוד של 190X2, דדליפט אפילו קצת פחות, בנץ' פרס סביבות 110X3. לאחר סיבוב אחד של קורטה 3X3, הגעתי לסקוואט/דדליפט 220X3, ובנץ' פרס 130X3, ובסיבוב הנוסף התקדמתי עוד משמעותית. כמובן שהאכזבה צורבת מאוד, כי השאיפות היו הרבה יותר קדימה, אבל בהחלט אני צריך להתבונן גם על חצי הכוס המלאה.
נראה לי שהלוג הסתיים כאן...
תודה רבה לכל מי שעקב!
החלמה מהירה! כל הכבוד על ההישגים השנתיים.
מה אתה מתכנן לעשות במהלך ההחלמה, החלמה אקטיבית או שרק מנוחה?
החלמה מהירה. הפרוטוקול של סטאר תפור על המקרים האלה.
אגב, איך אתה יודע שזה קרע?