הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קורטה 3X3: לוג אימונים.

בעזהי"ת

בוקס סקוואט: לעת עתה לפחות עובד בשבילי יותר טוב מסקוואט רגיל. מאפשר לי לעבוד 'כאילו' בעצימות גבוהה - בלי לגמור את עצמי, וכמו כן להדגיש את אלמנט המהירות. אני מודע לביקורות כלפי ביצוע בוקס בלבד - אבל אני לא מבצע בוקס סטייל לואי סימונס שבאמת נראה קשור יותר לעולם חליפות הלחץ, וכמו כן מתחילת שלב העצימות אני כבר משלב סקוואט רגיל, וזאת בהקשר הביקורת של וונדלר שמדובר בשתי טכניקות שונות.

אחוזים בבנץ' פרס: כן, אני עובד הרבה יותר גבוה מתחום המהירות (50-70% על פי הספרות הסובייטית), שלהבנתי אליו מכוון במובהק שלב הנפח של קורטה (שלב הנפח, הווי אומר, הוא אינספור סטים מהירים). יכול להיות שבגלל טכניקה לקויה מצידי בבנץ', כמו גם אולי בעיה אנטומית קלה - אבל בשורה התחתונה האחוזים הגבוהים עובדים בשבילי. בסבב האחרון של קורטה, בקיץ הסמוך, התקדמתי 10 ק"ג בבנץ' - במשקלי נפח דומים.

בעזהי"ת

שבוע ג.

בוקס סקוואט: 155X5X8.
בנץ' פרס: 132.5X5X8.
דדליפט: 170X5X8.
פולי: 12X5X8.

===============================

פרטים שונים:

- בוחן את טכניקת הדדליפט של מישה קוקלייב. לא יודע אם אני מרגיש איתה קצת חזק יותר מצד עצמה, או מפאת זאת שכל דבר שעובד טוב וקצת שונה מהטכניקה הרגילה שלי - מאפשר לי להשתמש בשרירים שהותשו מעט פחות בשבועיים האחרונים, תחת 6 אימונים רצופים של 8X5...

- היות ואני במירוץ מתמיד בין עבודה, אימונים ושעות שינה, מה שלא מאפשר להשקיע מספיק בתזונה, אני די צריך לאלתר בנושא הזה. ולמשל: אוכל 6 ביצים בכל יום - מהירות להכנה ואפשר לאכול בכל מקום, ללא צורך להסתבך-להסתובב כל היום עם תבניות מלוכלכות . אוכל בסיום אימון 100-200 גרם גרעיני חמנית קלופים עם ליטר חלב - גם אפשר לאכול בכל מקום, נניח באוטובוס חזור, וגם מספק במהירות וללא מאמץ כמעט 1400 קלוריות.

- הלוואי והייתי ישן יותר טוב. בקושי מגרד 8 שעות שינה, כשהנכון ביותר היה לפחות 10...

- משך האימונים, לא כולל חימום, לפחות 3 שעות. שותה במהלכם שייק עם 2 סקופים אבקת חלבון, 200 גרם סוכר, כל זה על בערך ליטר וחצי מים. אנדי בולטון ממליץ על BCAA ופחמימות, בכמויות די זהות, (שייק לפני, שייק תוך כדי, ושייק אחרי האימון), אבל מן הסתם הוא יכול להרשות לעצמו אבקת BCAA בכמויות שעליהן הוא כותב שזה פאטתי לחלוטין להשתמש בקפסולות, כי אתה לא תיקח 20 במהלך כל אימון...

בעזהי"ת

שבוע ג.

בוקס סקוואט: 155X5X8.
בנץ' פרס: 132.5X5X8.
דדליפט: 170X5X8.
פולי: 12X5X8.

פרטים שונים:

- בוחן את טכניקת הדדליפט של מישה קוקלייב. לא יודע אם אני מרגיש איתה קצת חזק יותר מצד עצמה, או מפאת זאת שכל דבר שעובד טוב וקצת שונה מהטכניקה הרגילה שלי - מאפשר לי להשתמש בשרירים שהותשו מעט פחות בשבועיים האחרונים, תחת 6 אימונים רצופים של 8X5...

- היות ואני במירוץ מתמיד בין עבודה, אימונים ושעות שינה, מה שלא מאפשר להשקיע מספיק בתזונה, אני די צריך לאלתר בנושא הזה. ולמשל: אוכל 6 ביצים בכל יום - מהירות להכנה ואפשר לאכול בכל מקום, ללא צורך להסתבך-להסתובב כל היום עם תבניות מלוכלכות . אוכל בסיום אימון 100-200 גרם גרעיני חמנית קלופים עם ליטר חלב - גם אפשר לאכול בכל מקום, נניח באוטובוס חזור, וגם מספק במהירות וללא מאמץ כמעט 1400 קלוריות.

- הלוואי והייתי ישן יותר טוב. בקושי מגרד 8 שעות שינה, כשהנכון ביותר היה לפחות 10...

- משך האימונים, לא כולל חימום, לפחות 3 שעות. שותה במהלכם שייק עם 2 סקופים אבקת חלבון, 200 גרם סוכר, כל זה על בערך ליטר וחצי מים. אנדי בולטון ממליץ על BCAA ופחמימות, בכמויות די זהות, (שייק לפני, שייק תוך כדי, ושייק אחרי האימון), אבל מן הסתם הוא יכול להרשות לעצמו אבקת BCAA בכמויות שעליהן הוא כותב שזה פאטתי לחלוטין להשתמש בקפסולות, כי אתה לא תיקח 20 במהלך כל אימון...
eyesss
הייתי מתאבד עם נפח כזה. ממש לא תוכנית לכולם

בעזהי"ת

בהצלחה בקורטה אליהו, בלי שום נדר מקווה שנתראה בדימונה

הנה בדיוק ההבדל בין ספורט חובבני ומקצועני. כשאתה חובב, השאיפות הספורטיביות נמצאות במתח מתמיד מול שאר המטלות של מירוץ החיים, ולפעמים אין ברירה אלא לוותר. מקווה גם אני לראות אותך, למרות שרוב הסיכויים כרגע שלא אצליח לרדת אל "עד 110".

בעזהי"ת

הנה בדיוק ההבדל בין ספורט חובבני ומקצועני. כשאתה חובב, השאיפות הספורטיביות נמצאות במתח מתמיד מול שאר המטלות של מירוץ החיים, ולפעמים אין ברירה אלא לוותר. מקווה גם אני לראות אותך, למרות שרוב הסיכויים כרגע שלא אצליח לרדת אל "עד 110".

יהיה תענוג גם אם תהיה נגדי וגם אם לא, אני בא במטרה לשפר את הטוטאל הקודם ב30 קילו לפחות לפני הכל ומאמין שזו גם המטרה שלך.
זו הסיבה שעליתי משהו כמו 6 קילו מהתחרות הקודמת, כדי להתקדם במשקלים על המוט... רטיו לא מעניין במילים אחרות

יהיה תענוג גם אם תהיה נגדי וגם אם לא, אני בא במטרה לשפר את הטוטאל הקודם ב30 קילו לפחות לפני הכל ומאמין שזו גם המטרה שלך.
זו הסיבה שעליתי משהו כמו 6 קילו מהתחרות הקודמת, כדי להתקדם במשקלים על המוט... רטיו לא מעניין במילים אחרות

מה היו הטוטאלים שלך, אליהו, קובה ועושר בתחרות הקודמת?

:בעזהי"ת

בדיוק היום הגעתי, באחד הספרים של Vladimir Zatsiorsky, אל הטבלה שמפרטת את הכוח היחסי והכוח האבסולטי, בשיאי העולם לקטגוריות המשקל השונות (על פי 2005), בקלין אנד ג'רק. הרטיו של חוסיין רזזדה, הוא בסך הכל 1.7 (בעת השיא הוא שקל 147.5), כל כך חלש ועלוב לעומת ה-3.0 של המפלצות השעירות והמפחידות ב-"עד 56", שם השיא הוא 168 ק"ג... או שלא!

בעזהי"ת

שבוע ד.

בוקס סקוואט: 162.5X5X8.
בנץ' פרס: 137.5X5X8.
דדליפט: 175X5X8.
פולי: אין.

נמצא במאמץ פיזי ומנטלי שאין לתארו. בסבב הקיץ הייתי יותר פנוי ברמת סדר היום - לעומת הפעם הזו, שאני עובד יותר שעות, וגם שורף יותר זמן על תחבורה ציבורית. סיום מוצלח של שלב הנפח, יהיה בשבילי הישג ספורטיבי אדיר.

בעזהי"ת

יום ראשון בנץ' עצימות, יום שלישי סקוואט, יום חמישי דדליפט.
נכנס למשך חודש למרתף.

בעזהי"ת

סיכום שלב הנפח לקראת תחרות פסח 2014, פתח תקווה:

upload_2014-3-16_19-16-35.png

RM1 על פיו חושבו האחוזים:

בוקס סקוואט: 230+7.5 (תוצאת שיא 9 ימים לפני התחרות בחנוכה).
בנץ' פרס: 160+5 (תוצאת שיא שנקבעה בקיץ. בתחרות עצמה כשלתי בכניסה השנייה עם 155, ואז פסלתי עם אותו משקל).
דדליפט: 255+7.5 (תוצאת תחרות בחנוכה. בקיץ קבעתי 257.5).

- בשבוע הרביעי הייתי אמור להפליג עוד קצת קדימה עם הבנץ' פרס. בפועל, לאחר שילוב טרי של האנד ראפס בסקוואט - המשלוח הגיע בשבוע השלישי, כאבו לי האמות (אזור הרדיו-ברכיאליס) באופן שאפילו להשאר עם משקלי השבוע השלישי בבנץ' היה מאתגר.

- סקוואט ובנץ' בשבוע הרביעי בוצעו עם האינזר 13 החדשה שהגיעה גם היא בשבוע השלישי (עד היום השתמשתי ב-10 פוראבר), לא סגורה עד הסוף אלא למטרות ריכוך.

- עד היום ביצעתי את שלב הנפח במתכונת סבב: סט סקוואט, סט בנץ' וסט דדליפט, עם 6 דקות הפסקה בין סט לסט, סכ"ה סביבות 25 דקות כל סבב. עקב עומס במכון, עברתי לבצע קודם כל את הסקוואטים - תצורה שפגעה בי לא במעט: זמן האימון התארך, ואז אתה חוזר הביתה מאוחר יותר, וישן פחות. גרוע מאוד.

- בשבועיים הראשונים בוצע בסוף כל אימון BBB של פרס ופולי, 50 בפרס, ומספר פלטות כלשהו בפולי. בשבועיים האחרונים - רק הביג-3.

למה אתה לא מעדכן באופן קבוע ?
בין הלוגים היותר מעניינינם בפורום.
האינזר 13 זו חגורה ?

אני אשאל שאלה שבאמת ייתכן והיא אינה במקום, ומשקפת את הידע שלי בתיכנון האימונים:

למה אתה עובד בתכנית כ"כ דורשת ועמוסה ולא מנסה את מזלך ב 5\3\1 לדוגמא, או תכניות 'קלות' יותר?

אני רוצה להגיד לך שאתה משוגע .

כמה זמן לוקח לך אימון כזה ?
שעתיים , שלוש , ארבע 0:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית