הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אימון

מגניב אהבתי ! אתה יודע איך קוראים לטבעות האלה באנגלית נראה לי אני יזמין מEBAY נראה כמו אחלה תחביב אחרי הצהריים לפעמים

• פותח/ת השרשור
מגניב אהבתי ! אתה יודע איך קוראים לטבעות האלה באנגלית נראה לי אני יזמין מEBAY נראה כמו אחלה תחביב אחרי הצהריים לפעמים
איך קוראים לסוג ?.. לא יודע, אני יודע שאצלנו יש חלק מעץ חלק מברזל... לא ניראה לי שמשנה...
ואני שומע נימת זילזול בדברים שלך ?

איך יצאת מזה בסוף?
יצאתי ממה ? (אם זה היה מופנה אלי)

אהבתי! בעקיר את היכולות האקרובטיות. איך נראית התוכנית שלך כרגע?
FBW פעמיים בשבוע, 5X5 כמו בליניארית, מנסה להתקדם במשקלים.
לפני האימון סביבות 40 דקות חימום, מתיחות, טבעות, עמידות ידיים וקיצר כל מני תרגילים של משקל גוף, וסוף אימון לפעמים מטקון כלשהו...
לפעמיים יוצא לעוד אימונים באמצע השבוע בחוץ, או עושה מטקון...

• פותח/ת השרשור
מהסיבוב שעשית בסוף הסרטון. הצלחת לחזור לעמידה או פשוט זרקת את עצמך כי נתקעת?

כתבת שאתה עושה מטקונים, מה הזמנים שלך בגרייס? איזבל?
הבאק לבר ? ההכי בסוף ? איפה ראית שנתקעתי..? חתכתי את זה, אבל או שאני עושה סיבוב בחזרה, או שפשוט עוזב ונוחת על הרגליים זה לא מסובך מדי...

לא ניראה לי שיצא לי לעשות מטקונים מפורסמים, אני עושה מה שיש באות והיום אצלנו באימון... ורגע לא הכל נקרא מטקון ? יש הבדל בין מטקון לבין WOD ?
קיצר לא משנה מה אני עושה, אני לא כזה טוב בזה, הסיבולת שלי חרא, אני כן לעט לעט משתפר, אבל אני עושה את זה כולה 1-2 פעמים בשבוע וגם לא זה תמיד...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית